ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μανώλης Γλέζος: Σύντροφοι της Αριστεράς συνέλθετε


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της κίνησης ενεργών πολιτών στηλιτεύει εκ νέου τις κινήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνέλθει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο Μανώλης Γλέζος κάνει μια ειλικρινή τοποθέτηση παροτρύνοντας για την ισχύ των αυτονόητων, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η όποια εξουσία πρώτα ''μεθάει'', και μετά φθείρει...

Αναλυτικά η δήλωση:

 «Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση»

Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατιά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μανώλης Γλέζος: Σύντροφοι της Αριστεράς συνέλθετε Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος