ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μεϊμαράκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σαφώς το τανγκό θέλει δύο, όμως στη χώρα μας κάποιοι ηθελημένα ξεχνούν ότι για να χορέψεις ταγκό απαιτείται μουσική από ''πολυμελή ορχήστρα'' και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει, εκτός αν το κάνετε τανγκό για δυο με ''μαγνητοφωνάκι''. 

Όσων αφορά τη λογική και την εθνική συνεννόηση, γνωρίζω αρκετά καλά ότι ουδέποτε υπήρχαν στη χώρα μας, δεδομένου υπερίσχυαν τα συμφέροντα ορισμένων κύκλων που αδιαφορούσαν τόσο για την λογική όσο και για την εθνική συνεννόηση, και περισσότερο για το όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Γιάννης Κουρδομένος: Ξέρετε πόσες δεκαετίες δοκιμάστηκαν τα κόμματα εξουσίας; Ξέρετε πόσα αποδεικτικά έχω πριν οδηγήσουν την χώρα στην οικονομική καταστροφή για τα συμφέροντα διαπλεκόμενων, εργολάβων, τραπεζικών του οικονομικού λόμπι, καθώς και ορισμένων πολιτικών; Η λογική ακυρώνεται από τα κόμματα εξουσίας
Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ότι «στην πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε η λύση των προβλημάτων απαιτεί εθνική συνεννόηση και λογική».

Μιλώντας σε εφημερίδα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και απαντά με το στερεότυπο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις: «Το τανγκό θέλει δύο». 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λέει για την απελθούσα κυβέρνηση πως «το ζητούμενο στην πολιτική δεν είναι 'τσάι και συμπάθεια', αλλά η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη, η αποτελεσματικότητα». «Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να το παίζει θύμα και αφελής» προσθέτει.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως έχει πολλά ερωτήματα για τη στάση που κρατά ο κ. Τσίπρας έναντι των όσων λέει ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και αφού αναρωτιέται αν σε αυτή την υπόθεση «καλύπτει κανείς κανέναν;», δηλώνει «οφείλουμε να το ψάξουμε».

Ερωτηθείς αν θα αλλάξουν οι λίστες του κόμματος ή αν η Ν.Δ. θα πάει με τους ίδιους υποψηφίους στην κάλπη, ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλάξει μόνος αυτό που αποφάσισαν οι πολίτες πριν από μερικούς μήνες με τον σταυρό προτίμησης. «Δεν είναι του χαρακτήρα μου οι αντιδημοκρατικές και αντιδεοντολογικές κινήσεις», επεσήμανε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μεϊμαράκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">