ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκκληση για βρεφικές κρέμες και παιδικά γάλατα

Έκκληση για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών, κρέμες και παιδικά γάλατα, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, με στόχο να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5).

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάθε μήνα βοηθά περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και των capital controls αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 42.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (και την επαρχία).

Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 280 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που απευθύνονται στο ιατρείο προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ:
ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00

email mkiellinikou@gmail.com
Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκκληση για βρεφικές κρέμες και παιδικά γάλατα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">