ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοιχτό ενδεχόμενο συμπόρευσής του Μανώλη Γλέζου με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ανοιχτό άφησε ο Μανώλης Γλέζος το ενδεχόμενο συμπόρευσής του με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ότι όλα τα θέματα είναι ανοιχτά, αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους.

Ο κ. Γλέζος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποτάχθηκε στους δανειστές, καθώς και ότι αγνοώντας το ενιαίο κόμμα αποφάσισε να πάει σε εκλογές με λίστες.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε κατάργηση της δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια» είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό: «Η κυβέρνηση Μαξίμου ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στον κόσμο. Επτά μήνες ούτε κατήργησε τον Καλλικράτη ή τον Καποδίστρια. Δεν βοήθησε καθόλου τον κόσμο να πιάσει δουλειά» επανέλαβε, εξηγώντας ότι με την εργασία παράγονται αξίες.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κάλεσε τις δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ "να συναποτελέσουν τη συνέχειά του (σ.σ. του κυβερνώντος κόμματος) για να διεκδικήσουν εξουσία του λαού και να αποτρέψουν την καταστροφή που έχουν δημιουργήσει τα δάνεια.

Ο κ. Γλέζος άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και για τη συμφωνία με τους δανειστές. «Πώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση; Υπήρχε η δική μου πρόταση που δεν έβαλε για συζήτηση η κυβέρνηση. Εγκαλώ τον Τσίπρα για αυτό το θέμα» κατάληξε.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Παραπέμπω τον Μανώλη Γλέζο στη τοποθέτηση που έκανα όσων αφορά τη δήλωση Μίκη Θεοδωράκη για το νέο κόμμα Λαφαζάνη - βουλευτών.

Μίκης Θεοδωράκης: Μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κλέψουν κι αυτή την Ιδέα

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοιχτό ενδεχόμενο συμπόρευσής του Μανώλη Γλέζου με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">