ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει ΠΑΣΟΚ πριν από το μνημόνιο

Μπορούμε να πούμε ότι δοκιμάστηκαν όλοι στην Ελλάδα, και θεωρώ ανυπόστατη την αριστερά εντός του κοινοβουλίου, δεδομένου ότι δεν γνωρίζω τις προτάσεις διαφοροποιήσεως όσων ίσχυαν επί 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.

Το αντίστοιχο κ. Κουτσούμπα για το δήμο Γλυφάδας, όπου βρέθηκαν κάποιοι χρησιμοποιώντας το ''όχημα'' της αριστεράς, μολονότι δεν έχουν να δείξουν τις απαιτούμενες πολιτικές, καθώς και εκπροσώπηση των δημοτών έναντι όσων ''δοκιμάστηκαν'', άρα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι όσοι και να δοκιμαστούν στη χώρα μας το αποτέλεσμα θα είναι πάντα ταυτόσημο.

Ξέρετε ότι τα λόγια δεν αρκούν, παράλληλα χρειάζονται και πράξεις - έργα από τη πλευρά όσων πολιτεύονται, και στο σημείο το συγκεκριμένο έχουμε την βασική νεοελληνική παθογένεια. Την σύμπραξη ΟΛΩΝ στην υπηρέτηση του κεφαλαίου και της διαπλοκής, είτε ηθελημένα. είτε εκούσια.

Αισιόδοξος για την απήχηση του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές εμφανίζεται μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ο γραμματέας της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Κυριακής επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπογραφή του μνημονίου, λέγοντας ότι έχει πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, στρέφει τα βέλη του και κατά της Λαϊκής Ενότητας, χαρακτηρίζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη «καιροσκόπο πολιτικό» που προσπαθεί να παγιδεύσει τους αριστερούς ψηφοφόρους «σερβίροντας μια ξινισχένη, ξαναζεσταμένη σούπα», αφού πρώτα είχε συναινέσει στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στις εκλογές δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα κατέβει με κεντρικό σύνθημα «Τους δοκίμασες…Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», δίνοντας το στίγμα ότι η ψήφος του λαού πρέπει να είναι ενταγμένη σε ένα πρόγραμμα ρήξης, με στόχο να πάρει ο λαός τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια του, «με σχεδιασμένη ανάπτυξη, κοινωνικοποίηση της οικονομίας που θα φέρει και αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους».

Ο κ. Κουτσούμπας κρατάει κλειστή την πόρτα σε ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη, αποκαλώντας το «ΣΥΡΙΖΑ νο2», και υποστήριξε ότι οι δημόσιες προτάσεις του «έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο μ’ αυτές που μας απηύθυνε παλιότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 1».

Σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών, προέβλεψε ότι θα υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ αλλά και του κ. Λαφαζάνη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει ΠΑΣΟΚ πριν από το μνημόνιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">