ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει (VIDEO)




Το παλιό κατεστημένο το ανατρέψαμε συνολικά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, και ο κάθε ένας εξ ημών γνωρίζει πόσα χρόνια εργάστηκε συστηματικά ώστε να υπάρξει ένα τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή την συστηματική εργασία κάποιων ''συντρόφων'' κάτω από πλήρως αντίξοες συνθήκες, κάποιοι επέλεξαν να την ακυρώνουν με δόλιες ενέργειες,
και αυτοί που έπρατταν την ακύρωση την έπρατταν εκ του ασφαλούς.

Δεν πρόκειται ούτε να ξεχάσω, ούτε να παρέχω εν λευκώ συγχωροχάρτι σε όσους λειτούργησαν με αυτές τις μεθοδολογίες, ούτε πρόκειται να παρακάμψω τις δόλιες ενέργειες ώστε να μην υπάρξει δικαίωση ενός πολίτη που δέχτηκε επί δεκαετίες διώξεις και κατασχέσεις ώστε να αποκομίζουν περισσότερα διαπλεκόμενα και οι διορισμένοι της ΕΡΤ. 

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι κανείς από τους εργαζομένους της ΕΡΤ δεν έχει εργαστεί περισσότερο από τον υποφαινόμενο, και όμως επιλέξατε να παρακάμψετε το δικαιότερο αίτημα ενός πολίτη, χωρίς να πράξετε όσα επιτάσσει η αριστερά.  Δικαιώσατε τους 2.500 χιλ. της ΕΡΤ, και φροντίσατε να απολαμβάνουν μισθούς εργαζόμενοι στη φύλαξη των ληστεμένων του πρωτεργάτη των FM, των ληστευμένων αγώνων δεκαετιών κατά των συντηρητικών κυβερνήσεων.
Γιάννης Κουρδομένος: Αν δεν υπάρξει σαφής τοποθέτηση αποκατάστασης προ των εκλογών, και επιστροφής στη συνέχεια των ληστεμένων δεκαετιών με μια δημόσια δομή στα Νότια προάστια Αττικής, την οποία Συνταγματικά δικαιούμαστε,  δεν θα μιλάμε πλέον ούτε για εντιμότητα, ούτε για ειλικρίνεια. Θα μιλάμε για καθολική απάτη. ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣΚαι λόγω του ότι πρέπει να είμαι περισσότερο σαφής, δεν θα δεχτώ ένα Παναγούλη υποψήφιο ώστε να υπάρχει καθολική ανυπαρξία εκπροσώπησης των Νοτίων προαστίων Αττικής και της Γλυφάδας. Δεν θα δεχτώ ως υποψήφιο από τη Γλυφάδα έναν υποστηρικτή δεξιών που την μια υποστήριζε τον Νεοδημοκράτη Βαρβιτσιώτη, και την άλλη τον Πασόκο Κόκκορη ενώ ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι υπηρετούνται διαπλεκόμενα, το μεγάλο κεφάλαιο, και το παρελθόν από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος και γνωρίζει και κρίνει, και έχουμε και το προηγούμενο μιας συνολικής απόφασης της ΟΜ Γλυφάδας κατά της υποψηφιότητας του Στάθη Παναγούλη. 
''Αυτές τις τρεις εβδομάδες θα οργώσουμε την Ελλάδα για να μην επιτρέψουμε στο παλιό κατεστημένο να επιστρέψει, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κόμματος''.

''Η βαθιά επιθυμία του πολιτικού κατεστημένοι στη χώρα μας είναι να κάνει πράξη την αριστερή παρένθεση''. Μια παρένθεση 7 μηνών για να ξεπλυθούν αμαρτίες 40 χρόνων. Αυτό δεν θα τους περάσει, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας''.

Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι για να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη, πρώτα απ’ όλα για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει στη χώρα το παλιό κατεστημένο. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τη χώρα μας από αυτό το κατεστημένο, πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να δοθούν καθημερινές μάχες και να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στην καρδιά αλλά και στον νου των πολιτών.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ίδιο είναι αυτά που έγιναν επί 40 χρόνια με αυτά που κάναμε εμείς τους επτά μήνες με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν είμαστε όμως όλοι το ίδιο, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

O Αλέξης Τσίπρας απάντησε και στην πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ. για ντιμπέιτ. «Άκουσα τον κ. Μεϊμαράκη, με το απαράμιλλο ύφος του, ότι μου ζητάει ντιμπέιτ», είπε ο κ. Τσίπρας, για να τονίσει: «άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και όσα θέλει και όποτε θέλει». Γιατί, όπως είπε, «εμείς, και εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του λαού».

Σημείωσε δε ότι ο λαός θα κρίνει θέσεις, προγράμματα, «αλλά κρίνει και συγκρίνει πάνω απ' όλα την καθαρότητα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, ποιος του λέει το δίκιο, το σωστό, ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος προσπαθεί να τον παραπλανήσει».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">