ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δικτατορία Τσίπρα (Αν κλείσει τη βουλή)

Σαφέστατα αν ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, κλείσει την βουλή, εφαρμόζοντας τη φερόμενη τρίτη επιλογή,  για να περάσει τους εφαρμοστικούς νόμους υπέρ ολιγοπωλίων, διαπλοκής, νεοφιλελευθερισμού, κ.τ.λ, θα μπορεί να χαρακτηριστεί δικτάτορας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στόχος του πρωθυπουργού είναι ως τα τέλη Σεπτέμβρη να περάσει τους εφαρμοστικούς νόμους, αποφεύγοντας έτσι τους σκοπέλους της ψήφου εμπιστοσύνης και των εκλογών.

Σε τρίτη επιλογή φέρεται να οδηγείται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται διατεθειμένος να κλείσει τη Βουλή και να δημιουργήσει θερινά τμήματα, τα οποία και θα στελεχώσει με βουλευτές της απολύτου εμπιστοσύνης του, αποκλείοντας ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο τους διαφωνούντες εντός του κόμματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη έτοιμο το προεδρικό διάταγμα και απομένει μόνο η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καλά θα κάνει ο κ.Τσίπρας να ακούσει τις προτροπές του Μανώλη Γλέζου, και να μην κάνει του κεφαλιού του, όπως και όσα του υπαγορεύουν οι πέριξ αυτού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δικτατορία Τσίπρα (Αν κλείσει τη βουλή) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">