ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοιχτή επιστολή προς τον Νίκο Παππά

«Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν, ούτε αυτούς που τον χρησιμοποιούν», επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τη συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, εμφανίζεται σκληρός έναντι των διαφωνούντων βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας ότι «η κατάσταση ερμαφροδιτισμού, στηρίζω καταψηφίζοντας, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ» και συμπληρώνει ότι τα εν λόγω στελέχη προτείνουν «Μνημόνιο και δραχμή».

«Λάθη βεβαίως έγιναν, αλλά σε καμία φάση των εξελίξεων δεν παρουσιάστηκε κάποια λύση που θα μπορούσε να εγγυηθεί καλύτερο επίπεδο ζωής και εγγύηση αποταμιεύσεων για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Προφανώς δεν είναι η λύση που θα θέλαμε, αλλά ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν», αναφέρει.

Γιάννης Κουρδομένος: Αρχικά πρέπει να τονιστεί ότι περάσατε ένα ημιτελές νομοσχέδιο για τις συχνότητες, το οποίο κατάμαρτυρά ότι δεν δουλεύτηκε στο βαθμό που οφείλατε, και σαφέστατα θα συνεχιστεί το πάρτυ των νταβατζήδων, δεδομένου ότι θα είναι οι μοναδικοί παίκτες. Το πως γίνετε από ένα κόμμα ριζοσπαστικής αριστεράς, να μην αλλάζει επί της ουσίας το ελάχιστο, το γνωρίζετε σε κυβερνητικό επίπεδο.

Σας καλώ να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να διαβάσετε με προσοχή όσα τέθηκαν από τον υποφαινόμενο, και όσα πέρασαν από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όσων αφορά το νομοσχέδιο Τ/Σ. 

Σας διαψεύδω κατηγορηματικά και δημόσια όσων αφορά τη δήλωση σας για τους χειρισμούς που εγγυώνται ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, δεδομένου ότι σύμφωνα όσων νομοθετήσατε και του τρίτου μνημονίου δεν ενδέχεται να υπάρξει καλύτερο επίπεδο ζωής. 

Σαφώς μπορεί να υπάρχει για εσάς ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, για τον Αλ. Τσίπρα, για την διαπλοκή των εργολάβων και μιντιαρχών, για την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ, και τα συμφέροντα που υπηρέτησαν και υπηρετούν, όμως, έχουμε αυταπόδεικτα ντοκουμέντα ότι γίνεστε συνεχιστές και αρωγοί των ιδίων συμφερόντων, και κατά της εμπιστοσύνης που σας έδειξε ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού, το οποίο σήμερα προσπαθείτε με συστημική προπαγάνδα να το επηρεάζεται.

Σύμφωνα με όσα ολοκληρώσατε, ερήμην των πολιτών, και εις βάρος αυτών, και εννοώ το νομοσχέδιο για τις συχνότητες, όπως και για την ΕΡΤ, τα οποία είχαν βγει σε δημόσια διαβούλευση χωρίς να συμπεριλάβετε το ελάχιστο των προτάσεων που έγιναν, καθίσταται σαφές ότι αναιρείται τον χαρακτήρα αριστερής κυβέρνησης.

Χρειάζεται να σας τονίσω την περίπτωση του Κουρή - καναλάρχη - μιντιάρχη - κ.τ.λ, όπως και πολλών άλλων, ώστε να κατανοήσετε ότι κάποιοι έγιναν καναλάρχες και διαπλεκόμενοι χρηματοδοτούμενοι χωρίς να διαθέτουν το ελάχιστο των γνώσεων του αντικειμένου;

Χρειάζεται να σας τονίσω ότι κάποιοι εξ ημών είναι επιστήμονες του συγκεκριμένου χώρου, και εσείς που οφείλατε τις ορθές πολιτικές, σκόπιμα έπειτα από 42 χρόνια ΝΔ & ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται την πεπατημένη τους;

Κύριε Παππά έγιναν κάποιες συγκεκριμένου χαρακτήρα προτάσεις, και έγιναν από πολίτες που δέχτηκαν επί τρεις δεκαετίες διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υφίστανται στο Ν.Αττικής ολιγοπώλια διαπλοκής με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής. 

Μη μας πείτε ότι δεν γνωρίζετε τι σημαίνει κατάλυση του Συντάγματος, των νόμων,  όπως και της δημοκρατίας για τα συμφέροντα μιας χούφτας οικογενειών και των υπαλλήλων τους; 

Στο δια ταύτα, ως υπουργός ενός κόμματος της αριστεράς οφείλατε ριζοσπαστικές τομές στο χώρο που έχετε επιλεγεί, και αν τις οφείλατε μπορείτε να μας τις υποδείξετε; 

Είστε και εσείς άλλος ένας με την άποψη ότι βρήκαμε το συνεχίζουμε, όπως το βρήκαμε; Σαφώς εννοώ την επαναλειτουργία αρκετών κρατικών ραδιοτηλεοράσεων από τα βόρεια προάστια Αττικής, (ΕΡΤ) και το παντελές έλλειμμα έστω και μίας (1) ραδιοτηλεοπτικής δομής στα νότια προάστια Αττικής.

Πληρώνουν συνολικά  οι πολίτες κ.Παππά για την λειτουργία της ΕΡΤ;
Δεδομένου ότι πληρώνουν συνολικά, και περίπου 500.000 χιλ. κάτοικοι νότιας και νοτιοανατολικής Αττικής πληρώνουν χωρίς να υφίσταται στο τόπο τους ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο που συνταγματικά δικαιούνται, μπορείτε να μας πείτε - να μας εξηγήσετε - για ποιους λόγους δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό της ΕΡΤ να εδρεύει στην Νοτιοανατολική Αττική;

Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείτε στο κοινωνικό σύνολο, και με αποδέκτες - αποδέκτριες από τα νότια και νοτιοανατολικά προάστια, κάντε μια προσπάθεια να τους εξηγήσετε, και παράλληλα να πείσετε ότι οι πολιτικές που διαμορφώνεται έχουν αριστερό χαρακτήρα._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Υ.Γ: Προσωπικά δεν είμαι άλλος ένας με την άποψη ''ότι βρήκαμε το συνεχίζουμε όπως το βρήκαμε'' και θεωρώ αυτονόητο να τονίσω ότι αν ήμουν αυτής της νοοτροπίας - λογικής θα άνηκα στο στρατόπεδο της ΝΔ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοιχτή επιστολή προς τον Νίκο Παππά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">