ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοινώθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη


Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Όπως είπαν, τα δυο κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε δέκα συν μία προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Το ψηφοδέλτιο θα είναι κοινό και το όνομά του σχήματος θα είναι Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο πρώην πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος Φώτης Κουβέλης καθώς και ακόμη 31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατέβασαν χθες κείμενο διαφωνίας στην Κεντρική Επιτροπή.

Μάλιστα σήμερα τα εν λόγω στελέχη επανέρχονται και υποστηρίζουν ότι η πρόταση που υιοθετήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή για την κοινή κάθοδο με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την πλειοψηφία.

Αναμένεται να δούμε την εξέλιξη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ για άλλη μια φορά στη χώρα μας βλέπουμε το ίδιο κοινότυπο ισχύον πλαίσιο με τα κόμματα εντός των κομμάτων, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τις μειοψηφίες - πλειοψηφίες, όμως, όλοι επικαλούνται την δημοκρατία, και αυτή η ρημάδα στη χώρα μας είναι τελείως κακοποιημένη, και σαφέστατα όσο περισσότερο την επικαλούνται τόσο καθίσταται αυταπόδεικτο ότι δεν υφίσταται. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοινώθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">