ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live - Σύμπραξη Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Λαϊκή Ενότητα


Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατήγγειλε ότι «ΜΜΕ με σχέσεις άμεσες με τον πρωθυπουργό ανέλαβαν την
επιχείρηση εξόντωσής» της. 

«Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα» ανακοίνωσε από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανοίγοντας τα χαρτιά της αναφορικά με τα σχέδιά της εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.

Στην συνέντευξη παρευρίσκονται στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, όπως ο Δημήτρης Στρατούλης, και η Ραχήλ Μακρή, καθώς και οι Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Νίκος Φωτόπουλος, Μαρία Μπόλαρη, Άννα Ζωηρού και Γιάννης Σταθάς. Παρούσες και η Νάντια Βαλαβάνη αλλά και η Αγλαΐα Κυρίτση.

Στην ομιλία της τόνισε ότι «χρειάζεται στο εγχείρημα να υπάρχουν νέοι τρόποι συνύπαρξης, να υποδεχτεί τη νέα γενιά, και επειδή κάποιοι μίλησαν για στάρ, η μεγαλύτερη πολιτική ελπίδα είναι όταν υποδεχτούμε τους νέους χωρίς να τους καπελώνουμε».

«Ποδοπατήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά, «όπως και η δημοκρατία. Κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν εκ ποσών τις αξίες μας, συμμαχώντας ακομα και με τις πιο αντιδραστικές δυναμεις της Ελλάδας και της ΕΕ. Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς».

«Πρέπει να συμπεριλάβει ομάδες εργασίας με νέους και νέες του εξωτερικού, και της χώρας, χωρίς τους τιμώμενους των κομμάτων που βρίσκουν ανοιχτές τις πόρτες.

«Ακόμη πρέπει να έχουν θέση οι καλλιτέχνες, οι οποίοι πρέπει να εμπνεύσουν την κοινωνία».  

«Στο εγχείρημα πρέπει να συμμετάσχουν και αναγνωρισμένοι άνθρωποι όπως ο Μανώλης Γλέζος κ.α».

«Στοχοποιήθηκαν σύντροφοι όχι γιατί δεν υπηρέτησαν το σκοπό μας, στοχοποιήθηκαν γιατί ήταν συνεπείς στους σκοπούς υπέρ της υπεράσπισης 
κατά των ιδιωτικοποιήσεων».

Γιάννης Κουρδομένος: Και ανοίγει η αυλαία για την υπεράσπιση μονομερώς των εργαζομένων της ΕΡΤ, των συμφερόντων συνδικαλιστών που αναβαθμίζονται, και της λειτουργίας 800 δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων. 

Η αριστερά έχοντας περισσότερους πόλους θα χρησιμεύει περισσότερο στο λαό; Eκτός των συμφερόντων της ΕΡΤ δεν είδαμε τίποτα άλλο από τη πλευρά όλων των συμμετεχόντων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ενώ μεριμνήσατε ώστε να πληρώνονται εργαζόμενοι της ΕΡΤ στη φύλαξη και παρακράτηση των ληστεμένων του πλουραλισμού και της πολυφωνίας.

Ποιά ΑΡΙΣΤEΡΑ θα λειτουργούσε όπως λειτούργησαν ορισμένοι; Κάντε μας τη χάρη επιτέλους και σταματήστε να δουλεύετε το λαό, δεδομένου ότι στη χώρα μας με τη νοοτροπία των νεοελλήνων δεν μπορεί να λειτουργήσει η δημοκρατία όπως απαιτείται, και όπως απαιτούν οι πολίτες.

Οι μηχανισμοί και ορισμένα άτομα καπελώνουν κάθε δημοκρατική διεργασία, διαδικασία, και οι νεοέλληνες δυστυχώς δεν ενδείκνυνται για την δημοκρατία.
Οι νεοέλληνες/ες κάνουν για καμία παρέα, η οποία με δημόσιες σχέσεις προσπαθεί να βρει υποψήφια θύματα ώστε ορισμένοι επιτήδειοι ερήμην των υπολοίπων να τους καπελώσουν στη πρώτη ευκαιρία.

Όταν όλες οι εκλογικές διαδικασίες στις OM ήταν προσυμφωνημένες από επιτήδειους, οι οποίοι καταργούσαν στη πράξη τη δημοκρατία, και ενώ το γνώριζαν οι περισσότεροι δέχονταν να συμμετάσχουν σε τέτοιου τύπου εσωτερικές εκλογές ψηφίζοντας, δεν καθίσταται σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία εντός των κομμάτων;

Όταν γνωρίζαμε από την προηγούμενη όλων των εσωτερικών εκλογών πόσες ψήφους θα πάρει ο κάθε ένας, η κάθε τάση, από ποιους, και για ποιους λόγους, και ποιοι δεν θα πάρουν ούτε μια ψήφο δεδομένου ότι όλα ήταν προσυμφωνημένα,  μπορεί να λειτουργήσει η δημοκρατία;

Σαφώς τα βέλη δεν εκτοξεύονται κατά της Ζωής, όμως θα βρεθεί σε ένα κόμμα με πολλούς που λειτούργησαν με πλήρως ανορθόδοξο τρόπο για τα δεδομένα της αριστεράς και της δημοκρατίας._

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live - Σύμπραξη Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Λαϊκή Ενότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">