ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αρχειοθέτηση του σκανδάλου Μεϊμαράκη

Το  έγγραφο που γκρεμίζει τον ισχυρισμό Μεϊμαράκη ότι «η υπόθεση της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων» έχει μπει στο αρχείο.

Το  έγγραφο είναι από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς την πρόεδρο της βουλής και τον υπουργό δικαιοσύνης, με το οποίο ζητείται η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το σκάνδαλο. Ποια Αρχειοθέτηση επικαλέστηκε ο Μεϊμαράκης;

Σαφώς υπάρχει ένα βασικό δεδομένο που δεν πρέπει να παρακάμψετε. Λόγω του αυταπόδεικτου τα κόμματα να αποφασίζουν ποιοι θα διοριστούν στις ανεξάρτητες αρχές, και σύμφωνα με τον διορισμό της μητέρας της κ. Κωσταντοπούλου, υποθέτουμε ότι έχει γίνει κάποιος άτυπος συμψηφισμός, άρα κουκούλωμα, και αρχειοθέτηση από την τέως πρόεδρο της βουλής κ. Κωνσταντοπούλου του σκανδάλου, οπότε η μαμά πρόεδρος στο ΕΣΡ.

Πρόεδρος στο ΕΣΡ σημαίνει υπηρέτηση έξι οικογενειών της διαπλοκής, και ανυπαρξία ορθής διαχειρίσεως για το σύνολο των υπολοίπων πολιτών. 

Άλλωστε η κ.Κωνσταντοπούλου μπορεί να εξετάσει πόσες πρωτοκολλημένες αιτήσεις υπάρχουν στο ΕΣΡ, από πολίτες που για τη λειτουργία ενός (1) ραδιοφωνικού σταθμού δέχτηκαν σειρά διώξεων και κατασχέσεων, (όπως ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM) την ίδια περίοδο που οι διαπλεκόμενοι όμιλοι κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας και του Συντάγματος λειτουργούσαν και λειτουργούν σειρά ραδιοτηλεοπτικών της ιδίας και άλλης μορφής.

Άλλωστε την εξέταση όλων των αιτήσεων, τόσο στο ΕΣΡ, όσο και στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, όπως και τις καταγγελίες στην εισαγγελία πρωτοδικών, θα την κάνουν και οι εισαγγελείς, ώστε να καταστεί σαφές ότι τα πολιτικά κόμματα καταργούσαν στη πράξη θεσπισμένους νόμους. 

Είναι το λιγότερο αχαρακτήριστοι όσοι κυβέρνησαν και γνωρίζοντας τι ισχύει με τους ομίλους διαπλοκής που καταργούσαν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας λειτουργώντας σειρά ΜΜΕ, αντί των ορθών πολιτικών κινούσαν νήματα δια μέσω της εκτελεστικής ως εγκληματικές οργανώσεις κατά Ελλήνων πολιτών , που ακόμη και να μην είχαν άδεια λειτουργούσαν ένα (1) μέσο.

Το έγγραφο από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αρχειοθέτηση του σκανδάλου Μεϊμαράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">