ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έχετε διορία επτά ημέρες

Τελειώσανε οι μαλακίες και ο φασισμός, όπως και η ''τηλεοπτική δημοκρατία'' της πολιτικοοικονομικής χούντας.

Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα, προ των εκλογών, δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, θα πέσουν όλοι οι γαμημένοι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί της διαπλοκής.

Ας φροντίσει αρχικά το μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, άμεσα να επιστραφούν στο ακέραιο τα ληστεμένα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που παρακρατούνται στην ΕΡΤ.

Ας φροντίσουν και τα υπόλοιπα κόμματα, όπως και η προσωρινή κυβέρνηση για την ισχύ των αυτονόητων.

Ελλείψει άμεσα των ενεργειών που απαιτούνται για απόδοση δικαιοσύνης, δεδομένου ότι όλες οι κατασχέσεις ήταν καταχρηστικές κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και σύμφωνα με την απόφαση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ότι όλοι οι σταθμοί λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, θα πέσουν όλα τα γαμημένα διαπλεκόμενα.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είμαι ο πρωτεργάτης του χώρου, και ο μοναδικός που λειτούργησε ενημερώνοντας για την αντισυνταγματικότητα και την χουντοποίηση των ερτζιανών από πολιτικοοικονομικά κέντρα. 

Αντί των τιμών που άρμοζαν στον πρώτο που δημόσια στράφηκε κατά όσων καταργούσαν στη πράξη το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρα μας, κόμματα και επιχειρηματικοί κύκλοι διαπλοκής ελέγχοντας τις αμφότερες εξουσίες στράφηκαν με διώξεις και κατασχέσεις κατά του πολίτη που επικαλείτο την συνταγματική εκτροπή. 

Σας δίνω διορία μια εβδομάδα. Επτά (7) ημέρες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Κοινοποιείται στο σύνολο κομμάτων και στην προσωρινή κυβέρνηση.

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ενδεικτικά παραθέτω για πολλοστή φορά τα αποδεικτικά μιας από τις χαρακτηριστικότερες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε να υπάρξει αποσιώπηση της αντισυνταγματικής λειτουργίας διαπλεκόμενων.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έχετε διορία επτά ημέρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">