ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ. Τσίπρα να καταστεί άμεσα σαφές τι σχεδιάζει η Κουμουνδούρου

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ας αφήσουμε κατά μέρος την συστημική προπαγάνδα, που γίνετε είτε από μέλη του κόμματος, είτε από έμμισθους του κόμματος, είτε από φιλοπαραταξιακά ΜΜΕ, είτε από κρατικά, είτε από διαπλεκόμενα, και χωρίς περιστροφές να πάμε στο δια ταύτα.

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες προ των εκλογών, και επιθυμώ με απόλυτη σαφήνεια να γνωρίζω τους υποψηφίους της περιοχής μου, όπως και οι συμπολίτες μου.

Σαφέστατα δεν φοβόμαστε το λαό, και θέλουμε να μας κρίνει ο λαός, όμως ο λαός πρέπει να είναι ενήμερος και να μην βρίσκεται προ τετελεσμένων.

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στη Β'Αθηνών από τα νότια προάστια;
Αλ. Τσίπρα έχουμε εικόνα ποιοι θα είναι υποψήφιοι στη Β'Αθηνών από τα Νότια προάστια;

Πρέπει να γνωρίζουμε άμεσα, και οι λόγοι είναι χιλιάδες, όμως υφίσταται ο κυριότερος. Επί 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ουδέποτε υπηρετήθηκε όπως απαιτείται από τους κοινοβουλευτικούς των κομμάτων η Νότια και Νοτιοανατολική Αττική.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε υποψήφιο, η υποψήφιους οι οποίοι δεν είχαν σαφή ρόλο υπέρ της περιοχής μας και των πολιτών.

Εσύ μπορεί να έχεις μια ΕΡΤ που σε παίρνει από πίσω μεταδίδοντας όσα έχεις να δηλώσεις, όμως, στα νότια και νοτιοανατολικά προάστια το κοινωνικό σύνολο δεν έχει τίποτα, άρα να καταστεί σαφές άμεσα τι σχεδιάζει η Κουμουνδούρου. 

Κάποιοι εξ ημών είμαστε εκτεθειμένοι δημόσια επί χρόνια, κυκλοφορούμε ανάμεσα στους συμπολίτες μας, ενώ στον αντίποδα κάποιους βουλευτές της περιοχής δεν τους είδαμε ποτέ μετά τις εκλογές, και οι συμπολίτες μας αν τους έχουν δει μερικές φορές ήταν αποκλειστικά από τις τηλεοράσεις. 

Θα συνεχίζεται η ''τηλεοπτική δημοκρατία''; Ακόμη και να δεχτούμε αυτό το καθεστώς, της ''τηλεοπτικής δημοκρατίας'', οι βουλευτές της περιοχής μας δεν έπραξαν όσα όφειλαν.

Τέλος, σημειώνω ότι ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και υποψήφιος για την πρωθυπουργία της χώρας ποτέ δεν ήρθατε στη Γλυφάδα. Η τελευταία φορά που ήρθατε στη περιοχή μας ήταν στη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό. Γιατί αποφεύγεται συστηματικά τη Γλυφάδα; Ξέρετε, γνωρίζετε τι δημιουργήσατε ως κόμματα 42 ετών. Έχουμε μια περιοχή χωρίς δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά, με μια σειρά διαπλεκόμενων εφοπλιστών επιχειρηματιών κ.α., οι οποίοι πέτυχαν σε απτή συνέργεια με πολιτικούς και αιρετούς την διάλυση της κοινωνικής συνοχής μιας περιοχής, και δεκάδες χιλιάδες πολίτες, σε όλα τα επίπεδα, που αποδέχτηκαν το ρόλο των παθητικών αποδεκτών. Θα συνεχίζεται και στο εγγύς μέλλον; 



«Δεν φοβόμαστε το λαό και θέλουμε να μας κρίνει ο λαός. Πηγαίνουμε στην κάλπη με αυτοπεποίθηση ότι ο λαός έχει και γνώση και αισθητήριο δήλωσε 0 Αλέξης Τσίπρας».

«Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη δεν θα σταματήσει εδώ επειδή κάποιοι σχεδίασαν την παρένθεση για να ξαναφέρουν το παλιό στην εξουσία» τόνισε στην ομιλία του στο Καστέλι Κισσάμου, ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα το πρωί, απ' όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία.

Μίλησε για την «επανάσταση των αυτονόητων» γιατί «η χώρα βρέθηκε σε μια δραματική κρίση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας κακών επιλογών και μιας εκδικητικής τάσης των Ευρωπαίων εταίρων μας».

Αναφέρθηκε και στις παθογένειες της χώρας που μαστίζεται από τα μεγάλα συμφέροντα και κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του λαού για δημιουργία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ. Τσίπρα να καταστεί άμεσα σαφές τι σχεδιάζει η Κουμουνδούρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">