ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΙΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Τελειώσανε οι μαλακίες και ο φασισμός, όσων συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας.

Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα, προ των εκλογών, δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, και δεν περάσει η πρωτοκολλημένη αίτηση επαναλειτουργίας του καταχρηστικά κατασχεθέντα ΓΛΥΦΑΔΑ FM στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, να τα μαζεύεται και να φεύγετε από το δήμο.

Φροντίστε συνολικά για την ισχύ των αυτονόητων, και δεν πρόκειται να επαναλάβω το ελάχιστο όσων αφορά την εν λόγω ιστορία. Είναι γνωστό ότι έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων ο δήμος δεν υπήρξε αρωγός του δημότη, άρα καθίσταται σαφές ότι ξεπουλημένοι προδότες και υπάλληλοι διαπλεκόμενων βρίσκονται εντός του δήμου.

Ελλείψει άμεσα των ενεργειών που απαιτούνται για απόδοση δικαιοσύνης, δεδομένου ότι όλες οι κατασχέσεις ήταν καταχρηστικές κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και σύμφωνα με την απόφαση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ότι όλοι οι σταθμοί λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, αν δεν υπάρξουν οι σύννομες ενέργειες από την πλευρά του συνόλου των παρατάξεων να τα μαζεύεται και να φεύγετε από το δήμο.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είμαι ο πρωτεργάτης του χώρου, και ο μοναδικός που λειτούργησε ενημερώνοντας για την αντισυνταγματικότητα και την χουντοποίηση των ερτζιανών από πολιτικοοικονομικά κέντρα. 

Αντί των τιμών που άρμοζαν στον πρώτο που δημόσια στράφηκε κατά όσων καταργούσαν στη πράξη το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρα μας, κόμματα και επιχειρηματικοί κύκλοι διαπλοκής ελέγχοντας τις αμφότερες εξουσίες στράφηκαν με διώξεις και κατασχέσεις κατά του πολίτη που επικαλείτο την συνταγματική εκτροπή. 

Σας δίνω διορία μια εβδομάδα. Επτά (7) ημέρες να αποφασίσετε η αίτηση του δημότη να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Κοινοποιείται στο σύνολο τοπικών παρατάξεων.

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ενδεικτικά παραθέτω για πολλοστή φορά τα αποδεικτικά μιας από τις χαρακτηριστικότερες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε να υπάρξει αποσιώπηση της αντισυνταγματικής λειτουργίας διαπλεκόμενων.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΙΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">