ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας: Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της δουλειάς και των αγώνων



«Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της δουλειάς και των αγώνων», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δημοσιοποίησε στο twitter.

Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της δουλειάς και των αγώνων pic.twitter.com/VX2RJlZL64

Δεδομένου ότι δεν μου απάντησε στο ερώτημα που του έθεσα εχθές, εγώ έμεινα πιστός στην διακήρυξη μου, άρα θα διαπιστώσει πολύ σύντομα τι εστί αγώνας για την ισχύ των αυτονόητων.




Οι καιροί άλλαξαν, οι άνθρωποι όπως φαίνεται δεν αλλάζουν εύκολα στη χώρα μας. Οι κ.Τσίπρας και Παππάς έκαναν ένα σημαντικό λάθος στο νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, και δεν μπορώ να κρύψω ότι μου δημιούργησαν την εικόνα συντηρητικής κυβέρνησης που αναπαράγει όσα βρήκε όπως τα βρήκε.

Το λάθος είναι ότι παρέλειψαν την πρόταση που θα τους έδινε την δυνατότητα να αποδείξουν στο ήμισυ του πληθυσμού του Ν.Αττικής ότι είναι συνεπείς αριστεροί και δεν ταλαντεύονται.

Από μια λαθεμένη ενέργεια - επιλογή, στερούν την πρόοδο και την ενδεδειγμένη διαμόρφωση κόντρα στις καπιταλιστικές παθογένειες που δημιούργησαν τα δυο κόμματα εξουσίας 42 ετών. Σαφέστατα εννοώ την διαπλοκή ολιγαρχών που απλώθηκε και στην νότια Αττική.

Ποτέ δεν είναι αργά να αναθεωρήσει κάποιος, να βάλει κάτω το σύνολο των δεδομένων, να τα επεξεργαστεί και να πράξει το ορθό.

Το αν θα εργαστεί η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως και οι αρμόδιοι της ραδιοτηλεόρασης, θα εξαρτηθεί από την συνέχιση της συντήρησης που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η τις τομές που απαιτούνται και ειδικά στα Νότια προάστια Αττικής._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας: Μπροστά μας ανοίγεται ο δρόμος της δουλειάς και των αγώνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">