ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παπανικολάου Γιώργο είσαι ακατάλληλος ως δήμαρχος

Το ζήτημα δαπάνης πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για έκδοση ενός 16 σέλιδου περιοδικού «ματιές στη γλυφάδα, Άνοιξη 2015», παράλληλα με τα ισχύοντα στο δήμο Γλυφάδας, όπου από την ανάληψη καθηκόντων της δεξιάς διοικήσεως Παπανικολάου υφίστανται παρανομίες κατά δημοτών και ειδικό καθεστώς υπέρ ημέτερων, παραταξιακών, συγγενών, φίλων, κ.τ.λ, ήδη έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Πλήν των ενεργειών του ενεργού συμπολίτη μας κ. Α.Γιαννακόπουλου, έχουν υπάρξει και σειρά δικών μου ενεργειών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, από τον υπουργό δικαιοσύνης, την εισαγγελία, την αποκεντρωμένη διοίκηση, κ.τ.λ. 

Δυστυχώς για άλλη μια θητεία στη πόλη μας συνεχίζονται οι γνωστές νεοελληνικές παθογένειες διασπάθισης του δημοτικού χρήματος υπέρ των δικών μας, και κατά των υπολοίπων δημοτών, και σαφέστατα ήδη έχει κριθεί η σχηματισμένη κακοδιοίκηση. Καθίσταται σαφές ότι στο δήμο Γλυφάδας τα πρόσωπα αλλάζουν, οι πρακτικές και οι νοοτροπίες παραμένουν οι ίδιες.

Στο δήμο Γλυφάδας λειτουργούν με γνώμονα τα οφέλη σε πολλά επίπεδα των ιδίων προσώπων, και την βλάβη των υπολοίπων δημοτών. Είναι δύσκολο στους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να αντιληφθούν ότι έχουν αποκηρύξει το σύνολο όσων υποσχέθηκαν ώστε να βρεθούν στα δημοτικά έδρανα;

Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσετε με ορθό τρόπο όσους φροντίζουν τα χρήματα του συνόλου να οδηγούνται στις τσέπες ελαχίστων ενώ την ίδια στιγμή αφήνουν το τόπο σκόπιμα στο μεσαίωνα; Σε ποιά εποχή είμαστε κυρίες και κύριοι; Είμαστε στην εποχή του Γουτεμβέργιου στη Γλυφάδα; 

Ο κ.Γιαννακόπουλος με νέα αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας  ζητεί σαφή απάντηση επί της αιτήσεως με αριθμό πρωτ. 26539/25-06-2015 που αφορά την έκδοση σε χιλιάδες αντίτυπα του πολύχρωμου 16σέλιδου περιοδικού «ματιές στη γλυφάδα, Άνοιξη 2015».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Γιαννακόπουλος κατά την αποστολή της αιτήσεως του για την ενημέρωση σας,  '' Παπανικολάου Γιώργο είσαι ακατάλληλος ως δήμαρχος''  

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Π Ρ Ο Σ:

Το Δήμο Γλυφάδας Αττικής.

1. Παπανικολάου Γεώργιο, δήμαρχο.
2.- Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.
3.- Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.
4.- Μασούρογλου Βασιλική, αναπληρώτρια διευ/ντρια της Οικονομική Υπηρεσίας.

ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ (με αριθμό πρωτ. 26539/25-06-2015)
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61. Τηλ./fax: 210 9645005, κιν. 6972-797960.

Επειδή στην περίπτωσή μου, οι: 1ος, 2ος & 4η εξ υμών είστε ακατάλληλοι να ασκείτε τα κατά νόμων υποχρεωτικά σας καθήκοντά, (ν. 1943/1991, ν.2690/199 & ν. 3242/2004) πριν ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου ενώπιον των αρμοδίων αστικών και ποινικών δικαστηρίων (ειδικότερα των ποινικών δικαστηρίων για τις παραβάσεις των άρθρων 259 Π.Κ. -σε συνδυασμό με άρθ. 263Α§α΄- Π.Κ.: …ως υπάλληλος με πρόθεση παρέβη τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό την βλάβη κάποιου και ειδικότερα….- και 361 Π.Κ.: προσβολή προσωπικότητας), σας καλώ για τελευταία φορά να απαντήσετε Αμεσα, επί της με αριθμό πρωτ. 26539/25-06-2015 σχετικής αιτήσεώς μου που αφορά τις δαπάνες για την έκδοση σε χιλιάδες αντίτυπα του πολύχρωμου 16σέλιδου περιοδικού «ματιές στη γλυφάδα, Άνοιξη 2015», καθώς και την σχετική απόφαση για την εν λόγω ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου &
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση

Γλυφάδα, 18-09-2015

Ο Αιτών

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παπανικολάου Γιώργο είσαι ακατάλληλος ως δήμαρχος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">