ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κουρδομένος: Αναμένω από το ΣΥΡΙΖΑ την ισχύ των αυτονόητων

Του Γιάννη Κουρδομένου

Αν δεν υπάρξει άμεση δημοκρατία, με σεβασμό στις προτάσεις της λαϊκής βάσης, προσωπικά δεν καλύπτομαι.

Για άλλη μια φορά τονίζω, είναι απαράδεκτο το σύνολο των κομμάτων επί δεκαετίες να μην έχει υιοθετήσει τις προτάσεις ενός πρωτεργάτη των FM, που δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, ενώ οι προτάσεις μου που υπάρχουν από τη δεκαετία του 90 υιοθετήθηκαν από τις κυβερνήσεις των Η.Π.Α, και στις Ηνωμένες πολιτείες λειτουργούν από το 2000, χιλιάδες τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί παράλληλα των εμπορικών.

Η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας δεν ήταν ορθή, και προσωπικά δεν μου κάνει, δεδομένου ότι οι ευρωβουλευτές όλων των χωρών και της δικής μας δεν πρότειναν την ισχύ όσων εφαρμόστηκαν στις Η.Π.Α, για την δημοκρατικότητα ενός χώρου. (Των ερτζιανών)


Από το 2000 στις Η.Π.Α έχουν αδειοδοτηθεί εκατοντάδες τοπικοί LOW POWER ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενώ στη χώρα μας συνολικά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και σας θυμίζω ότι ήμουν ο μοναδικός που το πέρναγε καθημερινά δημόσια μέχρι τις επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε να αποσιωπηθεί η αλήθεια.

Το καθεστώς στις ΗΠΑ υιοθετήθηκε ακριβώς όπως το μετέδωσα, και το πρότεινα στις εκάστοτε κυβερνήσεις τις χώρας μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς LOW POWER να χρησιμοποιούν συχνότητες που χρησιμοποιούν και οι εμπορικοί σταθμοί, και χωρίς να μπορούν να προσφύγουν σε βάρος αυτών των τοπικών σταθμών οι εμπορικοί σταθμοί, ακόμη και αν δέχονται παρεμβολές. Αναγνωρίζοντας ότι ο εμπορικός σταθμός έχει μια περιοχή κάλυψης εκατοντάδων χιλιομέτρων, ενώ ο τοπικός λίγων χιλιομέτρων.

Άλλος πολιτισμός, άλλη κουλτούρα, ενώ στη χώρα μας οι αριστεροί επί χρόνια καπελώνουν τα δίκαια αιτήματα - προτάσεις, και είτε ηθελημένα, είτε εκούσια υπηρετούν συνολικά μια χούφτα οικογένειες ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.


Δεδομένου ότι το ΣΥΡΙΖΑ επί επτά μήνες διακυβέρνησης δεν κάλυψε τα δίκαια αιτήματα και τις προτάσεις που έγιναν στο κυβερνητικό σχήμα, αδυνατώ να παρέχω υποστήριξη μέχρι να υπάρξει δημόσια εξαγγελία για σχέδιο νόμου σύννομης λειτουργίας LOW POWER τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Επίσης, δεδομένου ότι το ΣΥΡΙΖΑ και το κυβερνητικό σχήμα, γνωρίζοντας ότι στα νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ούτε ένα σύννομο δημόσιο η ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό, και γνωρίζοντας τον αγώνα που είχα δώσει επί δεκαετίες με σειρά διώξεων και κατασχέσεων δεν με αναγνώρισε υιοθετώντας τις προτάσεις μου για μια δημόσια δομή στα Νότια προάστια Αττικής, είτε θα εξαγγείλει προ των εκλογών την ισχύ των αυτονόητων για τον τόπο μου, η οποία αφορά εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, και την κοινωνική συνοχή που Συνταγματικά δικαιούμαστε, είτε ανεξαρτητοποιούμαι και αποχωρώ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κουρδομένος: Αναμένω από το ΣΥΡΙΖΑ την ισχύ των αυτονόητων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">