ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πραγματικά Τσίπρα δεν κινήθηκες σωστά

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι νέοι άνθρωποι που επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν στη χώρα μας ως πολιτικοί μπορούν να φέρονται με τεράστια επιπολαιότητα.

Δεν έχω καμιά διάθεση να αναφέρω πολλά, όμως πραγματικά λυπάμαι τον Α. Τσίπρα για τον τρόπο που επέλεξε να φέρετε παράλληλα με τους υπολοίπους ως πρόεδρος ενός κόμματος.

Το επίτευγμα του Α.Τσίπρα στη Γλυφάδα και τα Νότια, το οποίο το ζω σε καθημερινή βάση είναι σαφές: Ελλείψει όσων έπρεπε να γίνουν ώστε να υπάρχει ένα κοινωνικό σύνολο το οποίο να σέβεται το ΣΥΡΙΖΑ, καθημερινά συναντώ γνωστούς οι οποίοι κινούνται από τον ένα πόλο στον άλλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η επιπολαιότητα του στρέφουν πολλούς κατοίκους στα νότια που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στο άλλο άκρο. Ο Τσίπρας στρέφει πολύ κόσμο στην Χ.Α.

Αν το έκανε σκόπιμα, θα το δείξει ο χρόνος και η ιστορία, όπως και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο απογοητευμένος δεν έχει πλέον πολλές επιλογές. Το ΠΑΣΟΚ το βίωσε και γνωρίζει, το ίδιο και την ΝΔ, άρα όσοι δεν φύγουν από την Ελλάδα, δεδομένου ότι αυτή η χώρα όπως παλιά και σήμερα τρώει τα παιδιά της, θα στραφούν στον άλλο πόλο, ακόμη και με εκδικητική τάση - διάθεση κατά όσων δεν ήταν συνεπείς. Ακόμη και ως μορφή εκδικήσεως, και σαφώς όχι γιατί καλύπτονται από τις γραμμές της Χ.Α.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πραγματικά Τσίπρα δεν κινήθηκες σωστά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">