ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσοι ψηφίσετε στις εκλογές είστε ανεγκέφαλοι

Όσοι ψηφίσετε στις εκλογές είτε είστε ανεγκέφαλοι, είτε είστε λαμόγια.

Αποκαλώ δημόσια Εθνικούς Προδότες το σύνολο των αρχηγών πολιτικών κομμάτων, και το σύνολο των κομμάτων, και οι λόγοι είναι σαφής - «σαφείς λόγοι» . Δεν έγινα απατεώνας ούτε λαμόγιο σε πλήρη αντιδιαστολή πολλών άλλων.

Όποιοι εξ αυτών «απόκόμματα» θεωρούν ότι υπερβάλω, η ότι ακολουθώ μεθόδους λαϊκισμού, τις οποίες γνωρίζουν και ακολουθούν κατά κόρον, ας τολμήσουν να αντιπαρατεθούν μαζί μου.

Αν έχουν τη δυνατότητα να αντιπαρατεθούν με ένα πολίτη, δημόσια, προ των εκλογών, τους αξίζει το κοινοβούλιο και ο ρόλος που επέλεξαν.

Επαναλαμβάνω, όσοι ψηφίσετε στις εκλογές αυτούς τους πολιτικούς - κόμματα, είτε είστε ανεγκέφαλοι, είτε είστε λαμόγια.

Για άλλη μια φορά θα παρακολουθήσετε από διαπλεκόμενα και συστημικά media, με διορισμένους των κομμάτων, και με χρηματισμένους των πολιτικών μια στημένη διαδικασία και θα επιλέξετε τον ''καταλληλότερο''; 

Θα επιλέξετε καταλληλότερο για κομπίνες, μίζες, προμήθειες, πελατειακό κράτος, κατάλυση του Συντάγματος και των νόμων, εξαπάτηση, ωφέλεια συγγενών και ορισμένων κομματικών;

Ιδού η ρόλος ιδού και το πήδημα, τολμάτε να σας κάνουν τις ερωτήσεις οι πολίτες που δεν είναι ούτε διορισμένοι σας, ούτε τα έχουν πάρει για προβολή, ούτε έχουν κάποιοι λόγο για στημένες διαδικασίες; Αν δεν τολμάτε είστε παπατζήδες, και σαφώς δεν είστε αντιπρόσωποι του λαού και της κοινωνίας.

Αντιπροσωπεύεται το πελατειακό κράτος, των ρουσφετιών, της διαφθοράς, της μίζας, της απάτης, των εξαγορασμένων, και της λαμογιάς. Και όπου αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολίτες κατά όλων αυτών των πρακτικών, προασπίζοντας το όφελος του συνόλου υπονομεύονται με τον χειρότερο τρόπο.

Δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες ανεγκέφαλοι που αδυνατούν να αντιληφθούν όπως απαιτείται,  και είναι οι χειραγωγούμενοι από μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, από διορισμένα εξαπτέρυγα λιβανιστήρια των κομμάτων, και ενώ γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται δημοκρατία στη χώρα μας, συμμετάσχουν υπέρ του ενός η του άλλου κόμματος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακριβός το ίδιο.  

Ο διαχωρισμός μνημονιακά - αντιμνημονιακά κόμματα είναι μια παγίδα για τους πολίτες, δεδομένου ότι το ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε ως αντιμνημονιακό ενιαίο κόμμα, και μεθόδευσε το μνημόνιο 3. 

Αποδείξεις ότι ένα κόμμα αποτελούμενο από νεοέλληνες - νεοελληνίδες διαφέρει ριζικά έναντι των υπολοίπων δεν υπάρχουν.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν γίνετε εκ του ασφαλούς. 

Δεν γίνετε από έναν διορισμένο των κομμάτων, δεν γίνετε από ένα λαμόγιο που εξυπηρετεί στενές κομματικές σκοπιμότητες ενώ γνωρίζει ότι η Ελλάδα παραμένει τριτοκοσμική χώρα.

Δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο όσοι επί δεκαετίες κουρελιάζουν το θεμέλιο του πολιτεύματος.

Δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο όσοι επί δεκαετίες υπηρέτησαν λίγες οικογένειες διαπλοκής και μερικές χιλιάδες διορισμένους των κομμάτων για χειραγώγηση του λαού.

Ειδικότερα, δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο τα ενήμερα κόμματα - πολιτικοί - που άφησαν τα νότια προάστια χωρίς ραδιοτηλεοπτικά ώστε να εξυπηρετούνται συμφέροντα μια χούφτας οικογενειών εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών - δημοτών - και της κοινωνικής συνοχής της περιοχής.

Όσοι ψηφίσετε στις εκλογές υπό αυτούς τους όρους - με καταλυμένο Σύνταγμα - είτε είστε ανεγκέφαλοι, είτε είστε λαμόγια.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσοι ψηφίσετε στις εκλογές είστε ανεγκέφαλοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">