ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Νότια παραμένουν με τίποτα - Κερδισμένοι οι επί χρόνια διορισμένοι

Την μια υποψήφιοι δήμαρχοι, την άλλη έμμισθα μέλη Δ.Σ, αμέσως μετά υποψήφιοι στη Β'Αθήνας. 

Αρχικά να τονίσω ότι δεν υπάρχει εμπάθεια, όταν όμως γνωρίζεις και διαπιστώνεις επί χρόνια τα πεπραγμένα ορισμένων, καθίσταται σαφές ότι ούτε μπέσα διαθέτουν, ούτε πρόκειται περί αριστεράς.

Κάποιοι βάλθηκαν να ισοπεδώσουν και να καταρακώσουν τόσο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όσο και την αξία, και από την άλλη ως είθισται στη νεοελληνική κοινωνία κινούνται στα μουλωχτά για την πάρτη τους. 

Αν θεωρεί έστω και ένας εκ των συμπολιτών μας ότι θεωρούνται ορθά τα πεπραγμένα - επιλογές - από τη πλευρά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και μιάς σειράς τέως και νυν μελών του, προσωπικά θα ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα ανακαλέσω. 

Έχοντας τα δεδομένα πολλών δεκαετιών, όπως και αρκετοί εκ των συμπολιτών μας, τι διακήρυξα δημόσια από τα ερτζιανά, ποιά ήταν και παραμένει η στάση ζωής, και όσα διαμορφώθηκαν από συγκεκριμένα κέντρα στοχεύοντας την φυσική μου εξόντωση, σας λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ίχνος μπέσας, και αμφισβητώ πλέον αν υπάρχει έστω και ίχνος αριστερών καταβολών στη πλειονότητα της ηγεσίας.

Τονίζω ότι πριν από λίγα χρόνια κάποιοι δοκίμασαν την τύχη τους τόσο σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών, όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοικήσεως, και όπως γνωρίζεται απέτυχαν παταγωδώς. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ούτε μια (1) έδρα σε επίπεδο δήμου.

Στη συνέχεια με την αποκλειστική και ανιδιοτελή υποστήριξη του υποφαινόμενου (δημόσια, άρα αναλογιστείτε πόσο μαλάκας για τα δεδομένα μιας χώρας νεοελλήνων χωρίς μπέσα) στις δημοτικές εκλογές κατάφεραν να πολλαπλασιάσουν την δυναμική τους επί 400% και να καταλάβουν τρείς έδρες.

Από την ημέρα εκλογής τους, των τριων αιρετών - εδρών στο δήμο Γλυφάδας, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια που να δηλώνει ότι ορθά - καλώς - έτυχαν υποστήριξης, και το μοναδικό αυταπόδεικτο είναι η πλήρης συμπόρευση και συνεργασία τους με την δεξιά διοίκηση Παπανικολάου.

Η προδοσία, αν σημαίνει κάτι πλέον στη φάρα των νεοελλήνων, είναι το αποκλειστικό τους παρεχώμενο από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Αξίζει να τονιστεί ότι συγκάλυψαν πλήρως τις προσλήψεις κουμπάρων, συγγενών, παραταξιακών, δεξιών, ημέτερων στο δήμο Γλυφάδας, όπως και την διασπάθιση δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τα extra bonus - χρήματα που έπεσαν στις ίδιες τσέπες.

Δεν απέδειξαν ούτε μια φορά ότι αποτελούν τοπική παράταξη αντιπολιτεύσεως, και ενώ συνολικά οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τα καθέκαστα, έπειτα απο την καθολικότητα ορθών ενεργειών από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, την μια υποψήφιοι δήμαρχοι, την άλλη υποψήφιοι βουλευτές.

Αν θέλετε κρίνετε ότι αντί άσκησης αντιπολιτεύσεως από την πλευρά υποψηφίων δημάρχων στα κακώς κείμενα που συντελούνται στο δήμο Γλυφάδας, επέλεξαν και πρό των δημοτικών εκλογών, και πρόσφατα να χρηματοδοτούν δεξιούς στην υπηρέτηση της ΝΔ και του Παπανικολάου για δημοσιεύσεις, που τελικά καταλήγουν σε καμιά δεκαρία αποδέκτες.

Όπως είχα δηλώσει προεκλογικά, πριν τις δημοτικές εκλογές, υποστήριξα κάποια άτομα στη πόλη μας, τα οποία απεδείχθη ότι είναι παρτάκηδες, και αποσκοπούν αποκλειστικά στο δικό τους όφελος και τίποτα περισσότερο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρουσία μου παρείχαν εκατοντάδες ευρώ σε ψευτοεκδότες και ψευτοδημοσιογράφους της τοπικής μας κοινωνίας, για μια καταχώρηση, την ίδια περίοδο που γνώριζαν ποια είναι η προσωπική μου κατάσταση, και ενώ τους είχα πάρει από την αφάνεια και ότι κέρδος αναλογούσε σε εμένα προσωπικά τους το χάρισα, έφτασαν στο σημείο να καλούν άτομα και να συναλλάσονται μαζί τους, τα οποία είναι φίλοι και υποστηρικτές αυτών που κινούσαν νήματα με χαφιεδισμό, μηνύσεις, κ.τ.λ . και έκλεισαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Σήμερα γνωρίζω ότι πρόκειται για συντεχνία συνεργαζομένων από σειρά κομμάτων που συνολικά βρίσκονται στην υπηρέτηση των ίδιων σκοπών. Στην υπηρέτηση της διαπλοκής και ότι κερδίσουν με καταργημένο το θεμέλιο του πολιτεύματος.

Όταν τους κάλεσα να έχουν ιδία αντίληψη των δημοσιεύσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, όπως και τον αριθμό των αποδεκτών του συνόλου δημοσιευμάτων που αφορούσαν την εν λόγω παράταξη, και υποψηφίους, δεν έπραξαν το ελάχιστο, εγώ όμως γνωρίζω τι ίσχυσε, και γνωρίζω απόλυτα και την ζημία που υπέστην υποστηρίζοντας δημόσια εκτεθειμένος τα εν λόγω πρόσωπα

Μπράβο, συγχαρητήρια...

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Νότια παραμένουν με τίποτα - Κερδισμένοι οι επί χρόνια διορισμένοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">