ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεχάσατε ποιοι βρίσκονται στο ΕΣΡ και στη Βουλή;

Εσείς μπορεί να ξεχνάτε εύκολα, εγώ δεν ξεχνάω.

Ξεχάσατε την αποκάλυψη πως η μητέρα της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου, λάμβανε μέχρι και το 2013, επίδομα ανήλικων τέκνων για τις δύο της κόρες, Ζωή, και Βασιλική-Ιωάννα, οι οποίες σήμερα είναι 38 και 31 ετών αντίστοιχα;

H Αντιπρόεδρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ), αλλά και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, (ΕΣΗΕΑ), λάμβανε για 18 συναπτά έτη για την Ζωή και για 12 έτη για την Βασιλική-Ιωάννα, ένα επίδομα που δεν δικαιούταν.

H Λίνα Αλεξίου με έγγραφό της αξίωσε την ακύρωση της παραπάνω απόφασης που έκανε λόγο για αναδρομική καταβολή των χρημάτων που λάμβανε. Η αντιπρόεδρος αναφέρει πως η είσπραξη των εν λόγω χρημάτων οφείλεται κατά κύριο λόγο σε λάθη του Ταμείου, κάτι που υποστήριξε και η ίδια στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά την δημοσιοποίηση του θέματος.

Αναφέρει ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ενηλικίωση των θυγατέρων της μέχρι την απόφαση του Ταμείου για την αναδρομική διακοπή της χορήγησης του επιδόματος «ξεπερνά κάθε έννοια "εύλογου" χρόνο που κατά την νομολογία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την νόμιμη αναζήτηση αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών που εισπράχθηκαν καλόπιστα, όπως εν προκειμένω».

Προκειμένου να διεκδικήσει την μη καταβολή των χρημάτων που λάμβανε χωρίς να δικαιούται ανέφερε επίσης πως: «κατά συνέπεια πρέπει να ακυρωθεί η προσβαλλόμενη για τους παραπάνω λόγους και για τον πρόσθετο λόγο ότι η σχετική παροχή αναλώθηκε για τις βιοποριστικές ανάγκες της οικογένειάς μου και δεν διασώθηκε, ώστε να δύναμαι να τα επιστρέψω».

Σαφώς αντιλαμβάνεστε ποια άτομα βρίσκονται στο Εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, πόσα λαμβάνουν μηνιαίως και τι εξυπηρετούν, άρα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι συνολικά είναι στην υπηρέτηση ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου τοποθέτησε στην προεδρία του ΕΣΡ την μητέρα της.

Η Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Λίνα Αλεξίου, καλά θα κάνει να ξεστραβωθεί, και να εξετάσει πλήρως την κατατεθειμένη αίτηση ΙΔΡΥΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, η οποία βρίσκεται στο ''υπουργείο τύπου και ΜΜΕ'' και να μας παρέχει έπειτα των αιτήσεων που κατατίθενται στο ΕΣΡ, σύμφωνα ποιου νόμου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Ι.Λασκαρίδης παρείχε έπειτα από σειρά αιτήσεων που βρίσκονται στο ΕΣΡ, συγκατάβαση ώστε να τελεστούν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. 

Με βασικό δεδομένο την αντισυνταγματική λειτουργία όλων των λειτουργούντων σταθμών, την οποία ήμουν ο μοναδικός που πέρναγα δημόσια από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM μέχρι το 2004 που ο Ι.Λασκαρίδης έπειτα από σειρά αιτήσεων στο ΕΣΡ έδωσε συγκατάβαση καταχρηστικής δίωξης - κατασχέσεως ώστε να αποσιωπηθεί η αλήθεια, καθίσταται αυταπόδεικτο σύμφωνα της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος, άρθρο 120 παρ. 4 ότι υπάρχει ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Δεδομένου κωλύματος ύπαρξης τεκμηριωμένης απαντήσεως θα υπάρξει προσφυγή κατά του τέως προέδρου Ι. Λασκαρίδη με τα αποδεικτικά εγκληματικού δόλου του ιδίου και της ''ανεξάρτητης αρχής'', η οποία από την σύσταση της πλαισιώνεται με άτομα επιλεγμένα από τα κόμματα υπηρέτησης διαπλεκόμενων.

Όπως βλέπετε και στην φώτο μια συστημική παρέα αποτελούν τα κόμματα - πολιτικοί στην υπηρέτηση μιας χούφτας οικογενειών - της διαπλοκής. Έχουν να μας πουν κάτι οι ''αριστεροί'' της Γλυφάδας;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις & κατασχέσεις από τα κόμματα υπηρέτησης των διαπλεκόμενων που συνεχίζουν να λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Σαφώς για τους νεοέλληνες το θεμέλιο του πολιτεύματος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, άρα κάλλιστα μπορούν γνωρίζοντας τι ισχύει να πάνε στη κάλπη να ψηφίσουν εγκληματίες κατά των θεσμών και των πολιτών.

Είστε σίγουροι ότι υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα;
Ειδικά στη Γλυφάδα έχετε ακόμη την ψευδαίσθηση ότι είστε αριστεροί; Σε λίγο θα γελάνε μαζί σας και οι πέτρες...

Προσωπικά ως Έλληνας πολίτης και δημότης Γλυφάδας έπραξα το χρέος μου σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, άρα δικαιούμαι να κρίνω το σύνολο, και πρέπει να ντρέπεστε συνολικά για τις επιλογές σας να συμμετάσχετε, και να ψηφίζετε κόμματα - πολιτικούς στην υπηρέτηση της διαπλοκής, που τόσα χρόνια δεν προσέφεραν το ελάχιστο όσων όφειλαν στο τόπο και στο κοινωνικό σύνολο._

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεχάσατε ποιοι βρίσκονται στο ΕΣΡ και στη Βουλή; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">