ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρία Βούλτεψη σαφώς ως κόμματα δουλεύεται τον Ελληνικό λαό

Του Γιάννη Κουρδομένου

Κυρία Βούλτεψη σαφώς ως κόμματα δουλεύεται τον Ελληνικό λαό, και στη συνέχεια θα σας αποδείξω την εξαπάτηση που κάνετε στο κοινωνικό σύνολο.

Αρχικά ποιοι διορίζουν τα μέλη (σύνθεση) του ΕΣΡ κ.Βούλτεψη;
Ποιες είναι οι άδειες του ΕΣΡ κ. Βούλτεψη;
Γνωρίζετε ότι κατέθεσα μια από τις πρώτες αιτήσεις ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ραδιοφωνικού σταθμού, και ενώ οι πολιτικοί νομιμοποιούσαν με βεβαιώσεις λειτουργίας τα δικά τους ραδιόφωνα, όπως των διαπλεκόμενων και ημέτερων, άφησαν εκτός της χάρτας λειτουργίας ολόκληρη την Ν.Α.Αττική;

Γνωρίζετε ότι έπειτα από σειρά αιτήσεων στο ΕΣΡ δέχτηκα επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις που είχαν μεθοδευθεί με δόλο, δεδομένου ότι τα μαντρόσκυλα του συστήματος (μπάτσοι) όπως και οι εισαγγελικές αρχές, που με συνοδεία υπόδικων για χρηματισμό υπαλλήλων του υπουργείου επικοινωνιών, αντί να ζητήσουν την βεβαίωση λειτουργίας επιθυμούσαν με κάθε δυνατό τρόπο το κλείσιμο με καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση;

Γνωρίζεται ποια είναι η λειτουργία των φασιστών του συστήματος εξουσιών υπό την σκέπη της νομοθετικής, που αυταπόδεικτα έχει καταργήσει το θεμέλιο του πολιτεύματος; 

Όταν υπάρχει επέμβαση των αρχών κυρία μου, που θέλετε να βρίσκεστε στη βουλή καταργώντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, η αρχική τους υποχρέωση είναι να ζητήσουν τα έγγραφα είτε ¨αδείας¨, είτε βεβαιώσεως λειτουργίας; Γνωρίζετε να το πράττουν τα μαντρόσκυλα των εξουσιών που έχετε ελεγχόμενες υπό την σκέπη σας υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής;

«Δεν υπάρχουν άδειες, είναι ψηφιακό το σήμα, είναι παραμύθι όλο αυτό. Τι άδεια να δώσω; Καθένας μπορεί να εκπέμπει με άδεια του ΕΣΡ, δεν έχω καμία σχέση εγώ ως κράτος», είπε η Σοφία Βούλτεψη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, υπεραμυνόμενη της μη αναγκαιότητας νομικού πλαισίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως αντιλαμβάνεστε και έγινε σαφές, η κ Βούλτεψη γνωρίζοντας ότι λίγες οικογένειες που δικαιούντο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα μέσο λειτουργίας λειτουργούν αντισυνταγματικά σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής, ρίχνει πέπλο κάλυψης της καταργήσεως του Συντάγματος. 

Η κ. Βούλτεψη υποστήριξε μάλιστα πως ο έλεγχος του ψηφιακού φάσματος, που αυτή τη στιγμή γίνεται μονοπωλιακά από την Digea, προέκυψε μέσα από «καθαρή διαδικασία, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια άλλη προσφορά».

Στην επισήμανση ότι η ΕΡΤ θα μπορούσε να καταθέσει προσφορά αλλά ήταν κλειστή λόγω του «μαύρου», η κ. Βούλτεψη ισχυρίστηκε ότι « η ΕΡΤ μπορεί να φτιάξει κάτι σαν Digea, αλλά μόνο για τα δικά της κανάλια, όχι για τα άλλα».

Όπως είπε μάλιστα για την ΕΡΤ, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν άνοιξε την ΕΡΤ, ανοιχτή ήταν, απλώς ονομαζόταν ΝΕΡΙΤ», υποβαθμίζοντας μεταξύ άλλων και το ζήτημα των εργαζομένων. «Η επαναπρόσληψη των απολυμένων δεν σημαίνει ότι ανοίγεις την ΕΡΤ. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει εκπομπή, ο ένας ή ο άλλος, η τηλεόραση ήταν ανοιχτή», δήλωσε η κ. Βούλτεψη.

Η τηλεόραση των διορισμένων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και διακομματικά, σαφώς ήταν ανοιχτή, όμως στα νότια προάστια Αττικής με δόλο ως κυβερνήσεις δεκαετιών δεν αφήσατε ΤΙΠΟΤΑ ανοιχτό.

Για πολλοστή φορά ενδεικτικά παραθέτω, και σύντομα θα ζητήσω την αναψηλάφηση των αποφάσεων, ώστε να καταστεί σαφές ότι μεθοδεύτηκαν με δόλο καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, ώστε να υπηρετούνται λίγες οικογένειες διαπλοκής, και ειδικότερα, τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα και σκοπιμότητες κατά μιας ολόκληρης περιοχής και των κατοίκων της.







Τέλος τονίζεται ότι έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, οι διορισμένοι από τα κόμματα στο ΕΣΡ, ενώ όφειλαν την τήρηση των θεσπισμένων νόμων, δεν κήρυξαν προκήρυξη για αδειοδότηση, δεν επανεξέτασαν κατόπιν αιτήσεων τις κατατεθειμένες αιτήσεις, και ενώ όφειλαν την παύση λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών που λειτουργούσαν πέραν των οκτώ ετών, οι εν λόγω Ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν αντισυνταγματικά επί 26 χρόνια. 

Γνωρίζεται πόσα διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ; 

Γιατί δεν τηρήθηκαν από τις κυβερνήσεις που θέσπισαν τους νόμους, όσο και από τις ανεξάρτητες αρχές οι αδειοδοτήσεις των τοπικών σταθμών; (Αυτό που ίσχυσε στην Αμερική από το 2000, LOW POWER, ενώ το πρότεινα από την δεκαετία του 90)

Καθίσταται σαφές ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και λοιπά κόμματα από κοινού υπηρετούν διαπλεκόμενα, τον άκρατο καπιταλισμό και το μεγάλο κεφάλαιο, και κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.

Γνωρίζεται πόσα χρόνια δεν λειτουργεί ο πρωτεργάτης ενός χώρου έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και δεδομένου ότι οι διορισμένοι στο ΕΣΡ λειτουργούσαν με γνώμονα υπέρ των διαπλεκόμενων;

Θα τα πούμε με όλα τα κόμματα, πολιτικούς, διορισμένους, και υφισταμένους τόσο στην Ελληνική δικαιοσύνη, όσο και  στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, δεδομένου ότι απεδείχθη ότι συνολικά δουλεύεται τον Ελληνικό λαό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρία Βούλτεψη σαφώς ως κόμματα δουλεύεται τον Ελληνικό λαό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">