ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέρενς Κουίκ: Για την διαφθορά και την Διαπλοκή

«ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗN ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ο Eπικεφαλής Επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έδωσε την εξής συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ιωάννου και την «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ», με θέμα την διαφθορά και την διαπλοκή.

ΕΡ. : Siemens, εξοπλιστικά, λίστα Λαγκάρντ. Ο  Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε σε προσωπική του υπόθεση την μάχη με τους  «αρχιμάγειρες» της διαπλοκής, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης διαβεβαιώνει πως η παράταξή του  θα στηρίξει την κάθαρση. Πιστεύετε ότι θα φτάσει ποτέ «το μαχαίρι στο κόκκαλο»;

ΑΠ.: Βεβαίως και μπορεί να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο», αλλά αυτό είναι εφικτό μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς κανένας από εμάς δεν είναι «πελάτης» όλου αυτού του πλέγματος διαφθοράς, που περιγράφονται με λέξεις Siemens, λίστα Λαγκάρντ, εξοπλιστικά, καταθέσεις στο εξωτερικό κλπ.

Αναμφίβολα πρέπει οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στη πάταξη της διαφθοράς από τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν στο debate o Μεϊμαράκης είπε, ότι μπορεί - ως Πρωθυπουργός της ΝΔ - να συγκρουστεί με τη διαπλοκή, έπεσε κάτω από τα γέλια ο Χριστοφοράκος. Ακόμα κλαίει από τα γέλια….

ΕΡ. : Η προηγούμενη  κυβέρνηση επιδίωξε την σύγκρουση με τους μιντιάρχες, προετοίμασε μάλιστα νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες. Πιστεύετε ότι εάν προχωρήσει θα βάλει φρένο στα συμφέροντα;

ΑΠ.: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε σε Μπαϊρακτάρη, απλά και μόνο να μιλήσει με διαπλεκόμενους. Κάθισε στο γραφείο του και κατάρτισε νομοσχέδιο με τη πλήρη στήριξη του Πάνου Καμμένου και το οποίο – όσο και να χτυπιούνται οι μιντιάρχες – είναι βέβαιο, ότι θα το ψηφίσει και θα το εφαρμόσει.

Μια θολή, παγκόσμιας πρωτοτυπίας, κατάσταση που επικρατούσε επί 25 χρόνια, παίρνει τέλος. Ούτε οι μιντιάρχες θα είναι πλέον σε κατάσταση ομηρίας από κυβερνήσεις και ούτε οι κυβερνήσεις θα εκβιάζονται πλέον από τους μιντιάρχες.

ΕΡ. : Πως θα σταματήσουν οι σκοτεινές, διαχρονικές, διαδρομές του «μαύρου» πολιτικού χρήματος;  

ΑΠ.: Με την απλή πρόταση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου για πλήρη κατάργηση της ασυλίας όλων των πολιτικών προσώπων και προσωπικά θα προσέθετα χωρίς να υπάρχει παραγραφή εφ’ όρου ζωής. Φυσικά, αυτονόητες παράμετροι σε περίπτωση εμπλοκής σε όποια θέματα διαφθοράς ή φοροδιαφυγής, η κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων με συνοπτικές διαδικασίες και οι λοιπές προβλεπόμενες ποινές από τον Ποινικό Κώδικα, που ειδικά για τους πολιτικούς, πρέπει να αυστηροποιηθούν  στο μέγιστο.

Επίσης, να καταργηθούν οι Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, που είναι ένας φερετζές ατιμωρησίας και οι πολιτικοί να δικάζονται στη Τακτική Δικαιοσύνη, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέρενς Κουίκ: Για την διαφθορά και την Διαπλοκή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">