ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι βουλευτές που εκλέγονται από το ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθηνών

Με καταμετρημένο το 42%, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τους ακόλουθους βουλευτές στην Β' Αθηνών, στην οποία υπάρχουν και τα νότια, νότιοαναταλικά προάστια, στα οποία δεν υφίσταται ούτε ένα δημόσιο, δημοτικό, ιδιωτικό ΜΜΕ.

Ο χορός του παραλόγου θα συνεχίζεται από μια κυβέρνηση αριστεράς, η οποία στους επτά μήνες διακυβέρνησης δεν έπραξε το ελάχιστο για αποκατάσταση των διαμορφωμένων παθογενειών του καπιταλισμού. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εκλογή και επανεκλογή του κατοίκου Γλυφάδας Στάθη Παναγούλη, (ο οποίος από τη Γλυφάδα και τα νότια παίρνει ελάχιστες ψήφους, και αυτές από το κεφάλαιο) ο οποίος στους επτά μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν καθολικά απών για τον τόπο μας. 

Σας θυμίζω οτι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ενώ ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε δημόσια τον Κ.Κόκκορη και το ΠΑΣΟΚ, ενώ στις προηγούμενες δημοτικές είχε βγει δημόσια στηρίζοντας τον Νεοδημοκράτη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Επίσης, σας θυμίζω την συλλογική απόφαση της ΟΜ Γλυφάδας, η οποία απεστάλλει στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της υποψηφιότητας Σ.Παναγούλη, η οποία επιμελώς παρακάμφθηκε, άρα παρέκαμψαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ελπίζω τα συμπεράσματα αυτή τη φορά να είναι σαφή τι κυβέρνηση θα υφίσταται , όπως και τι θα εξυπηρετεί, εις βάρος της περιοχής μας, των αριστερών πολιτών, του δικαίου, και της ισοπολιτείας. Ελπίζω να με διαψεύσουν με τα έργα τους, τα οποία δεν τα είδαμε ούτε τους επτά μήνες διακυβέρνησης, ούτε τα χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση.

Τα αποτελέσματα μέχρι αυτή τη στιγμή στην Β' Αθηνών.

Β' Αθηνών

Τσακαλώτος Ευκλείδης

Κουρουμπλής Παναγιώτης

Παππάς Νίκος

Μπαλάφας Γιάννης

Σκουρλέτης Πάνος

Ξυδάκης Νίκος

Τόσκας Νίκος

Παπαδόπουλος Χριστόφορος

Δημαράς Γιώργος

Θεωνάς Γιάννης

Σπίρτζης Χρήστος

Κατριβάνου Βασιλική

Καφαντάρη Χαρά

Τσιρώνης Γιάννης

Αυλωνίτου Ελένη

Καββαδία Αννέτα

Παναγούλης Στάθης

Κυρίτσης Γιώργος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι βουλευτές που εκλέγονται από το ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">