ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Παπανικολάου διαθέτει τα χρήματα των δημοτών σε κουμπάρους και Νεοδημοκράτες

Η ακύρωση από τη πλευρά της αποκεντρωμένης διοίκησης αποτελεί ένδειξη κακοδιοικήσεως του δήμου, και μια ανάλογη ακύρωση πρέπει να υπάρξει στους εγκληματίες των θεσμών που βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου. Ο Παπανικολάου αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο, επί του παρόντος στη Γλυφάδα, τον απαράδεκτο τρόπο που κυβερνούσε η ΝΔ επί δεκαετίες στη χώρα μας, και τους λόγους που ο Ελληνικός λαός τους έθεσε εκτός. 

Γιάννης Κουρδομένος: Όσα στοιχεία διέθετα, και παράλληλα έχουν παρασχεθεί από τους υπολοίπους συμπολίτες μας, ήδη έχουν δρομολογηθεί, και δρομολογούνται στην δικαιοσύνη, και θεωρώ ότι πρέπει να συνδράμουν και οι υπόλοιποι των συμπολιτών μας σε όσα απαράδεκτα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας.

Λυπούμε βαθύτατα για λογαριασμό του συνόλου της αντιπολιτεύσεως, που από την αρχή αναλήψεως Παπανικολάου διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σειράς απαράδεκτων ενεργειών, και όπως γνωρίζετε κουκουλώνουν τα κακώς κείμενα. Μάλλον κάποιους λόγους έχουν, και σίγουρα κάτι εξυπηρετούν και κάπου προσβλέπουν καλύπτοντας όσα απαράδεκτα ισχύουν στη πόλη μας.

Αναδημοσίευση από την notiapress

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έστειλε πίσω και ακύρωσε απόφαση της Οικονομικής επιτροπής ως απαράδεκτη στο πρόσωπο που δόθηκε με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, αφού και μετά από τις έντονες συνεχιζόμενες αιτήσεις της, άλλος πήρε τη δουλειά για τη μελέτη του νέου κοιμητηρίου που ετοιμάζει ο Παπανικολάου και άλλος θα την εφάρμοζε.

Δώσανε τη δουλειά με απευθείας ανάθεση σε κάποιον δικό τους αλλά επειδή αυτός δεν πληρούσε κάποια πτυχία θα έκανε τη μελέτη κάποιος άλλος.

Κάτι ανάλογο ισχύει με πολλούς ουρανοκατέβατους στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι λόγω κουμπαριάς και σχέσεων με τον Παπανικολάου βρέθηκαν να απολαμβάνουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών. 

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση και δείτε πως δίνονται οι μελέτες και φυσικά και άλλα θέματα οικονομικής υφής, σε ημέτερους που δεν πληρούν τους όρους της διακήρυξης. Εμείς απλά θα ρωτήσουμε την αντιπολίτευση, θα κάνετε κάποια ενέργεια να πάτε στον εισαγγελέα αυτά τα στοιχεία; Θα τηρήσετε κάποια στιγμή τον όρκο που δώσατε; Κόκκορη, Ταστάνη, Λυγνού, Βοργιά και Δίβαρη υπάρχετε; Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα ξυπνήσουν επιτέλους;






ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ

Πέρασαν ήδη έξι και πλέον μήνες όταν ο Παπανικολάου ως δήμαρχος, θέλησε να "βολέψει" τον κουμπάρο του από τα Ιωάννινα, τον Γιώργο Γκρίλλα, τον αιώνιο φοιτητή που έτσι παρέμεινε αφού το πτυχίο δεν μπόρεσε να το πάρει.

Γνωστοί από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ με μπίζνες στο πανεπιστήμιο, θέλησαν να εδραιώσουν την τότε συνεργασία τους και εδώ στη Γλυφάδα.

Είχαμε γράψει τότε, δυστυχώς μόνο εμείς, την προκλητική και σκανδαλώδη σύμβαση μετάξύ των κουμπάρων (Παπανικολάου-δήμαρχος, Γκρίλλας-αιώνιος φοιτητής) με το ποσόν των 2.500 ευρώ μηνιαίως για 10 μήνες, ήτοι 25.000 ευρώ.

Η αιτιολογία της πρόσληψης - σύμβασης ήταν "Αμοιβή για επιστημονική υποστήριξη σε θέματα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων"

Ένα ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι τι σόι επιστημονική υποστήριξη θα μας παράσχει ο κ. Γκρίλλας, όταν όλοι λένε οτι δεν υπάρχει πτυχίο και το μόνο προσόν του είναι η κουμπαριά και το κολλητηλίκι με τον δήμαρχο.

Άλλη απορία είναι πως είναι δυνατόν ο κ. Γκρίλλας να έχει γνώμη και άποψη για όλα τα θέματα που αφορούν τη διοίκηση του Δήμου, αφού ούτε τις γνώσεις διαθέτει αλλά ούτε και τον θεσμικό ρόλο για να επιδίδεται σ' αυτή τη διαδικασία.

Ερωτήματα που ο Παπανικολάου αποφεύγει να δώσει απαντήσεις τόσο στις ερωτήσεις στο Δημοτικό συμβούλιο, όσο και σε δημοσιογραφικά ερωτήματα. Τι προσπαθούν να κρύψουν Παπανικολάου και Γκρίλλας;

Αλλά για να παραμείνουμε στο θέμα του ρεπορτάζ, διαβάζουμε οτι στις 19/3/2015 οι κουμπάροι Παπανικολάου και Γκρίλλας υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας για την επιστημονική υποστήριξη ευρωπικών προγραμμάτων.

Διαβάζουμε επίσης οτι η εκτέλεση της υπηρεσίας - εργασίας, θα γίνει σε 10 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τις οδηγίες του Δημάρχου, του αρμόδιου αντιδημάρχου και των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου. Όπως λέει η σύμβαση, κάθε μήνα θα ελέγχεται η πορεία της εργασίας του κ. Γκρίλλα. Βλέπουμε στους σχετικούς πίνακες οτι πρέπει να υπάρχει κάθε μήνα η σχετική έκθεση και η έγκριση από τον δήμαρχο, αντιδήμαρχο και υπηρεσίες.

Ρωτάμε λοιπόν καλοπροαίρετα: Υπάρχουν οι έξη μηνιαίες εκθέσεις του κ. Γκρίλλα προς τις υπηρεσίες για την επιστημονική υποστήριξη των ευρωπαϊκών προγραμμάτων; Υπάρχουν οι εγκρίσεις των αρμοδίων για την πρόοδο των εργασιών; Πως πληρώθηκε ο κ. Γκρίλλας, αν δεν υπάρχουν αυτές οι μηνιαίες εκθέσεις; Πήραμε μέχρι τώρα κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα; Ή μήπως τζάμπα τον πληρώνουμε τον κουμπάρο του Παπανικολάου και τα χρήματα των Γλυφαδιωτών γίνεται αέρας στα σχέδια του κ. Γκρίλλα;

Δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε οτι δεν υπάρχει καμμία έκθεση όπως ορίζει η σύμβαση, αφού τα χρήματα έχουν εκταμιευθεί από το ταμείο του Δήμου στις τσέπες του κουμπάρου.

Υπάρχει απάντηση από οποιονδήποτε αρμόδιο; Θα μας απαντήσετε και να διώξετε όλες τις σκιές που απλώνονται πάνω σας και οι Γλυφαδιώτες άλλα σκέπτονται; Ο κουμπάρος-δήμαρχος; Ο (ποιός) αντιδήμαρχος; Οι (ποιές) αρμόδιες υπηρεσίες; Ποιοί εργαζόμενοι την αποτελούν;

Υπάρχουν οι έξη μηνιαίες εκθέσεις του κ. Γκρίλλα που θα πρέπει να δικαιολογούν τα 2.500 χιλιάρικα καθε μήνα;

Από τους συμβούλους της πλειοψηφίας θα το ελέγξει κανείς; Υπάρχουν τα "άντερα" να το κάνετε; Ή επειδή είναι ο κουμπάρος του Παπανικολάου θα την κάνετε γαργάρα; Άντε παλληκάρια μου. Θυμηθείτε γιατί είσαστε εκεί. Διώξτε από πάνω σας τον υποτιμητικό για εσάς "τίτλο" που σας προσάπτουν οι δημότες, αυτόν της "Φιλιππινέζας" του Παπανικολάου και των διορισμένων επαρχιωτών συμβούλων του.

Όσον αφορά την αντιπολίτευση, δεν θέλουμε να σας φωνάξουμε γιατί μπορεί και να ξυπνήσετε και να πέσετε από το έδρανο.

Κάποιος να μας απαντήσει υπάρχει;

Σ.Σ. Το χρήμα κάθε μήνα εισπράττεται από τον κουμπάρο κ. Γκρίλλα.

Αυτή είναι η περιβόητη σύμβαση μεταξύ των κουμπάρων.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Παπανικολάου διαθέτει τα χρήματα των δημοτών σε κουμπάρους και Νεοδημοκράτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">