ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρέπει να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι χρειάζεται να κυβερνήσει το κόμμα

Προσωπικά απηύδησα με όσα έχουν ισχύσει και συνεχίζουν να ισχύουν στη Γλυφάδα, και όταν μια οργάνωση μελών αδυνατεί να λειτουργήσει ως κόμμα, πως είναι δυνατόν να έχει την απαίτηση από την κυβέρνηση να κυβερνήσει το κόμμα.

Επί σειρά ετών κάποια μέλη της οργάνωσης πράττοντας ενέργειες που δεν συνάδουν με την αριστερά εις βάρος των υπολοίπων μελών επέλεξαν να δικτυωθούν σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, άρα έχοντας βασική υποχρέωση να ανακινήσουν και να μεριμνήσουν για όσα απασχολούν τόσο το κοινωνικό σύνολο μιας περιοχής, όσο και των υπολοίπων μελών της οργάνωσης, και όπως γνωρίζετε οι κάτοικοι Γλυφάδας δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια για όσα χρονίζουν περισσότερο έναντι οτιδήποτε άλλου σε επίπεδο πόλης.

Αν είναι αναγκασμένοι τόσο τα μέλη του κόμματος, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής να σηκώνουν μόνοι τους το φορτίο των όποιων ζητημάτων - προβλημάτων - εξαϋλώνεται κάθε υπόσταση κόμματος. 

Τουλάχιστον προσωπικά για εμένα δεν υπάρχει χαρακτηρισμός για όσους έπραξαν όσα έπραξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα χωρίς οι ίδιοι να αντιμετωπίζουν το ελάχιστο πρόβλημα, και ενώ βρέθηκαν δικτυωμένοι σε επίπεδο δήμου δεν πράττουν το ελάχιστο. Το θέμα είναι ότι γνωρίζουν τα πεπραγμένα των διοικούντων, οι οποίοι σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ιδίους οι οποίοι είναι κυβέρνηση, φρόντισαν συνολικά τους παραταξιακούς, κομματικούς, παρατρεχάμενους, κ.τ.λ., ενώ οι δικοί μας ακόμα και σήμερα παριστάνουν τους κινέζους.

Λόγω του ότι πολλές φορές στη χώρα μας την τρίχα ορισμένοι την κάνουν τριχιά, να αποσαφηνιστεί ότι από την μια ημέρα στην άλλη άτομα και πρόσωπα συγκεκριμένου κόμματος έχουν βρεθεί έμμισθοι σε όλα τα πόστα του δήμου Γλυφάδας, χωρίς να υφίσταται παροχή έργου από τη πλευρά τους, και στον αντίποδα κάποιοι εξ υμών που είχαμε να επιδείξουμε δεκαετίες ανιδιοτελείας σε τοπικό επίπεδο υπονομευόμαστε σύμφωνα προσωπικών σκοπιμοτήτων από την ίδια την οργάνωση. 

Είναι επιεικώς απαράδεκτο κάποιοι που βαυκαλίζονται ότι είναι αριστεροί γνωρίζοντας όσα έχουν ισχύσει στη πόλη της Γλυφάδας, γνωρίζοντας τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις επί δεκαετίες κατά ενός δημότη, και παράλληλα γνωρίζοντας τα πεπραγμένα όσων διοίκησαν και διοικούν το δήμο να μένουν αμέτοχοι. 

Είναι επιεικώς απαράδεκτο κάποιοι που βαυκαλίζονται ότι είναι αριστεροί γνωρίζοντας τα αντισυνταγματικά ραδιοτηλεοπτικά της διαπλοκής να έχουν παρακάμψει το συγκεκριμένο ζήτημα, και χέρι χέρι με τους ιδρυτές της διαφθοράς και διαπλοκής, οι οποίοι από το δήμο Γλυφάδας υπηρετούν συμφέροντα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το δήμο, να μπαίνουν σε φάση συνεργασίας χωρίς να παρέχουν τα εχχέγυα στους ''συντρόφους'' τους. 

Το σύντροφοι χρειάζεται και απαιτείται τεράστια επεξήγηση, δεδομένου ότι κάποιοι μπορούν να αυτοχαρακτηρίζονται σύντροφοι γιατί λαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, έχουν τοποθετηθεί σε έμμισθες θέσεις από το κόμμα, άρα ταϊζονται μαζί, σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων για τους οποίους ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν ακόμα και αν έχουν τα αναγκαία για τη διαβίωση τους.

Αν δεν έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ως κόμμα σε τοπικό επίπεδο, όσων αφορά τα μέλη του κόμματος, είναι δυνατόν να υπάρξει ορθή λειτουργία του κόμματος και οι πολιτικές που απαιτούνται για το κοινωνικό σύνολο; 

Στη συνέχεια τοποθετήσεις συμπολιτών μας 

Για την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί ότι πρέπει να κυβερνήσει το κόμμα, δεδομένου ότι δεν κυβερνάμε ακόμα.

Το περιβάλλον που βρήκε η κυβέρνηση στην κρατική μηχανή ήταν παγιδευμένο, ''ναρκοπέδιο'' και συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή. Ενδεικτικό παράδειγμα η κ. Σαββαίδου η οποία άλλαξε το νόμο παραμονές εκλογών όσων αφορά τους φόρους των τηλεοπτικών ΜΜΕ (κανάλια).

Βρισκόμαστε σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, από παντού, όπου η κρατική μηχανή είναι σχεδόν εχθρική και πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα από κυβερνητικής πλευράς το κόμμα να βρίσκεται δίπλα στην κυβέρνηση.

Σαφώς όχι ως χειροκροτητής, ούτε για να έχει το ρόλο του ζήτω και μπράβο, ούτε καταλαμβάνοντας τις κυβερνητικές θέσεις και ρόλους. Απαιτείται η διαμόρφωση από τα κυβερνητικά στελέχη της συνλειτουργίας κόμματος και κυβέρνησης. Το κόμμα πρέπει να έχει το ρόλο που απαιτείται, και ο ρόλος του κόμματος είναι η παροχή προτάσεων, η προώθηση όσων απασχολούν την κοινωνία ώστε να διαμορφώνονται από κυβερνητικής πλευράς οι πολιτικές υπέρ των πολιτών.

Για τα κυβερνητικά στελέχη

Όσων αφορά τα κυβερνητικά στελέχη καθίσταται σαφές ότι ορισμένοι περισσότερο χρόνο δαπανούν καθημερινά σε ανούσιες δημόσιες παρουσιάσεις στις τηλεοράσεις αντί να εργάζονται στα υπουργεία τους, και πρέπει να ξεκαθαριστεί αν μια κυβέρνηση αριστεράς δικαιούται να συνεχίζει το μοντέλο της τηλεοπτικής ''δημοκρατίας'' χωρίς διαμόρφωση των πολιτικών που χρειάζονται. 

Για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού

Όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού τα πρώτα χρήματα που βάζει ο Λάτσης είναι 300 εκ. ευρώ τον Νοέμβριο του 2016, και στη συνέχεια 45 εκ. ευρώ τον επόμενο και μεθεπόμενο χρόνο, και σε βάθος επταετίας άλλα 150 εκ.,  ενώ το κράτος υποχρεούται να κάνει μια δαπάνη της τάξεως των δυο δισεκατομμυρίων ώστε να διώξει τους 49 φορείς που στεγάζονται και λειτουργούν μέσα στο Ελληνικό.

Θα υπάρξει και συνέχεια με τις υπόλοιπες τοποθετήσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρέπει να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι χρειάζεται να κυβερνήσει το κόμμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">