ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Αξίζουμε περισσότερα (1)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Αξίζουμε περισσότερα (1)

Παπανικολάου και λοιποί (...) υποσχέθηκαν προεκλογικά μια πόλη "ανθρώπινη ", ώστε να βρεθούν στη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών, και αρχικά ας εξετάσουμε αν ισχύει , και αν μπορεί να ισχύσει στη πράξη.

1) Για την ισχύ μιας "ανθρώπινης" πόλης, έστω και σχηματικά, απαιτείται οι συμμετέχοντες να είναι άνθρωποι. (Όπως γνωρίζετε ο άνθρωπος ορθής νοοτροπίας είναι σπάνιο είδος, ενώ αυταπόδεικτα υπάρχουν δισεκατομμύρια δίποδα.)

2)  Αν για τον Παπανικολάου η " ανθρώπινη" πόλη εκτός από σχήμα λόγου για την κάλυψη θέσεων και το βόλεμα ημέτερων, λογίζεται η τακτική του ιδίου, όπως και των υπολοίπων παραταξιακών του,
να συνεχίζουν τη πεπατημένη αναλγησίας και παρανομιών του Κ.Κόκκορη, είναι σαφές ότι το" ανθρώπινη"  καταρρίπτεται από τους ιδίους.

Όταν προβαίνεις σε συγκεκριμένες δηλώσεις- εξαγγελίες- οφείλεις να παρέχεις και τις αποδείξεις.

3) Ως δημότες -  κάτοικοι-  Γλυφάδας δεν διαπιστώσαμε ούτε  την υποσχόμενη αλλαγή σελίδας, ούτε αλλαγή νοοτροπιών και αντιλήψεων από τη πλευρά όσων εμφανίστηκαν ως οι 'διαφοροποιητές" όσων ίσχυαν επί διοικήσεως Κόκκορη.

Τη πόλη που ονειρευτήκαμε και θέλουμε δεν μας την παρέχετε κ. Παπανικολάου.

Η Γλυφάδα σήμερα, με εσάς στη διοίκηση, όχι απλά δεν έγινε " ανθρώπινη"  πόλη, διαπιστώνουμε (και σίγουρα ακόμα και εσείς)  ότι ευτελίζεται ακόμα περισσότερο έναντι του παρελθόντος.

ΓΛΥΦΑΔΑ ίσον το σύνολο των κατοίκων της, και επιπροσθέτως όσων βρίσκονται τοπικά.

Δεν είδαμε καμία αλλαγή σε oσα για εμάς θεωρούνται μείζονος σημασίας, ούτε το υποσχόμενο σχέδιο ανθρώπινης πόλης να αποτελεί τη τοπική μας πραγματικότητα.

Γιάννης Κουρδομένος
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Αξίζουμε περισσότερα (1) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">