ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πληρώνουν 73.800 ευρώ για λαμπάκια

Ο ανεπάγγελτος δημοτικός σύμβουλος, κ. Αγγελάτος Δημήτρης, είναι ο υπεύθυνος για τα λαμπάκια των 73.800 ευρώ. 

Με τα δεδομένα χιλιάδων κατοίκων Γλυφάδας, οι οποίοι/ες βρίσκονται σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, η πίστωση 73.800 ευρώ για λαμπάκια Χριστουγέννων, τα οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι δημότες, καθιστά σαφές ότι γίνεται πάρτι στο δήμο. Όπως και σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις, (βλέπε δημοτική συγκοινωνία) ο Παπανικολάου και οι διοικούντες του παρόντος σπαταλούν χωρίς αιδώ το δημοτικό χρήμα.

Με παρουσία μόνο ενός προμηθευτή στον πρόχειρο διαγωνισμό, έκλεισε η προσφορά 73.800 ευρώ για λαμπάκια, τα οποία θα πληρώσουν συνολικά οι συμπολίτες μας.

Όπως χαρακτηριστικά μου ανέφεραν σήμερα συμπολίτες μας ''με 73.800 ευρώ στολίζεις ολόκληρη την Αθήνα'', άρα η εν λόγω αγορά για ένα μόνο δήμο, όπως έγινε, αποτελεί σκάνδαλο. 

Όπως βοά η Γλυφάδα, συζητάτε οι συμπολίτες μας, και γράφουν τοπικές ιστοσελίδες, οι κολλητοί του Αγγελάτου παίρνουν τις προμήθειες του δήμου κατόπιν συμφωνιών, και επίσης τα ανταλλάγματα μεταξύ των προμηθευτών και των διοικούντων είναι βασικό δεδομένο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθημερινά, όπως έχουμε γράψει σε σειρά άρθρων, στη στάση Μετρό Ελληνικού, επί της Ιασωνίδου, βλέπουμε δεκάδες, και άλλοτε εκατοντάδες συμπολίτες μας, που με τις όποιες συνθήκες επικρατούν αναμένουν επί ώρα τα λεωφορεία, ενώ τα λεωφορεία της ''δημοτικής συγκοινωνίας'' στρίβουν άδεια δυο τετράγωνα πιο κάτω και ανεβαίνουν προς Άνω Γλυφάδα. 

Τόσο ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, όσο και ο δήμος Γλυφάδας, δαπανούν τα χρήματα των δημοτών ενώ δεν έχουν αποφορτίσει τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας.  Ας εξετάσουν για ποιους λόγους πληρώνουν οι φορολογούμενοι δημοτική συγκοινωνία ώστε στη πράξη να μην υφίσταται. 

Υποσημείωση: Αν στο σπίτι σου κ. Αγγελάτο υπήρχαν τρεις άνεργοι (σε μια οκταμελή οικογένεια) , και υφίστατο οικονομικό αδιέξοδο, και είχατε στην άκρη 500 - 1000 ευρώ, θα κάνατε διάθεση για λαμπάκια και στολισμό η θα φροντίζατε τις άμεσες ανάγκες των μελών της οικογένειας; (Ξέρετε πόσο απλά σας ακυρώνουν χιλιάδες συμπολιτών μας;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πληρώνουν 73.800 ευρώ για λαμπάκια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">