ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κακέκτυπα και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στη Γλυφάδα

Πράγματι στη Γλυφάδα το θράσος ορισμένων είναι απύθμενο, και έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο.

Η υποκρισία που διέπει μια αχαρακτήριστη φάρα νεοελλήνων, δίνει τη δυνατότητα να ισχύουν ακατονόμαστες καταστάσεις υπό την πλήρη ανοχή τους, και σε καμία περίπτωση ανάλογες καταστάσεις δεν θα ίσχυαν σε πολιτισμένο τόπο - πόλη - χώρα.

Όσοι και όσες ληστεύοντας πνευματική ιδιοκτησία εμφανίστηκαν ως κακέκτυπα στη Γλυφάδα, αν υφίστατο μια δομή πολιτισμένης κοινωνίας, θα είχαν τύχει της απολύτου κατακραυγής. 

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, αν δεν στραφείς άμεσα νομικά κατά όσων ληστεύουν πνευματική ιδιοκτησία, και κατοχυρωμένα,  στη συνέχεια αποθρασύνονται μέχρις εσχάτων. 

Οι αιρετοί και εκλεγμένοι στη Γλυφάδα, δεδομένων όσων ισχύουν, όπως ισχύουν, και τα δέχτηκαν, αποδεικνύεται ότι είναι ανάρμοστοι για το δήμο.

Αντί υιοθέτησης των προτάσεων ενός δημότη, ο οποίος πρωτοστάτησε σε ένα χώρο, για όσα έπρεπε να ισχύουν στη πόλη μας, δέχτηκαν τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, ο οποίος αν μη τι άλλο, καταστρέφει στη πράξη την κοινωνική συνοχή, και δημιουργεί πλειάδα ατομικιστικών ιδιοτελών συμφερόντων, τα οποία επ' ουδενί μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας. (Στον αντίποδα υφίσταται η συνεργασία των διαπλεκόμενων ολιγαρχών, (Βλέπε Digea) οι οποίοι ενώ κατακερμάτισαν την Ελληνική κοινωνία βρήκαν την φόρμουλα ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λίγων)   

Δείτε τι μας στάλθηκε από τα κακέκτυπα που ακολούθησαν με καθυστέρηση δεκαετιών και ετών στη πόλη μας, και ασφαλώς θα κρίνετε, τονίζοντας ότι έσφαλα, και αρχικά έπειτα της εμφανίσεως τους δεν προσέφυγα νομικά κατά όσων επέλεξαν να ληστεύουν πνευματική ιδιοκτησία για ιδίον όφελος.

Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι έχετε κάνει χρήση δικού μας δημιουργικού υλικού από το site μας στον ιστότοπό σας και συγκεκριμένα στο αρθρο "Η αριστερά της Γλυφάδας" που εμφανίζεται στη διεύθυνση: http://www.glyfadaweb.gr/2015/11/blog-post_87.html.

Το υλικό αυτό το χρησιμοποιήσατε χωρίς να ζητήσετε την προηγούμενη έγκρισή μας και επιπλέον το έχετε συνδέσει στο άρθρο σας με υποθέσεις και καταστάσεις που δεν μας αφορούν.

Σας παρακαλούμε λοιπόν όπως προβείτε στην άμεση αφαίρεση του δημιουργικού μας υλικού, το οποίο αυθαίρετα και χωρίς την έγκρισή μας χρησιμοποιήσατε στη ανωτέρω αναφερομένη συγκεκριμένη δημοσίευσή σας και το οποίο υλικό δεν σας ανήκει.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο και ανωτέρω περιγραφόμενο δημιουργικό υλικό μας δεν αφαιρεθεί άμεσα από τον ισότοπό σας, θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.


Δείτε και την απάντηση μας στην προκλητική τοποθέτηση των κακέκτυπων

Γλυφάδα web

Ασφαλώς σκόπιμα αγνοείτε ότι εσείς έχετε προβεί σε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, δεδομένου ότι ο Glyfadaweb ήταν η πρώτη (1) ΤΟΠΙΚΗ ενημερωτική ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ στη ΓΛΥΦΑΔΑ, η οποία εκτός προσωπικής επώνυμης άποψης ενίοτε 
κάνει ενημέρωση επί παντός επιστητού.

Αρκετοί - ες από εσάς που ακολουθήσατε, κάνοντας χρήση του GLYFADA και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, έχετε υποπέσει στο αδίκημα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, δεδομένου ότι σε πλήρη αντιδιαστολή όλων εσάς, είμαι ο πρώτος που καθιέρωσα και κατοχύρωσα το ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA με ΜΜΕ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, από την δεκαετία του 80, άρα οι όποιες ενέργειες σας να έχετε υπ' όψιν ότι θα γίνουν μπούμεργαγκ και θα στραφούν εναντίον σας.

Πράγματι διαθέτεται περίσσευμα θράσους....


Υποσημείωση: Τονίζεται ότι έπειτα της λειτουργίας κατοχυρωμένης ενημερωτικής ιστοσελίδας με την επωνυμία ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA, σε τοπικό επίπεδο, εμφανίστηκαν 800 ιστοσελίδες με ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA ...οτιδήποτε, και με ένα κοινωνικό σύνολο το οποίο για πολλοστή φορά διαθέτει τη νοοτροπία ''δεν έχουμε επίπεδο αντιλήψεως''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κακέκτυπα και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">