ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Αντιδημοκρατικός και αντισυνταγματικός ο τρόπος διαγραφής μου

Ο συμπολίτης μας βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, χαρακτηρίζει αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό τον τρόπο διαγραφής του.

Επίσης αναφέρετε σε "αυλή του Μαξίμου" και επισημαίνει: «Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν».

Ο κύριος Παναγούλης δεν παραδίδει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τονίζουμε ότι ο κ.Παναγούλης, ενώ αναφέρετε σε αυτούς οι οποίοι πλουτίζουν ακόμη και εν μέσω κρίσης, (ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ) λέγοντας ότι θα υπερασπίζεται όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών οι οποίοι καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας, σαφώς ως κάτοικος - δημότης Γλυφάδας προφανώς δεν έχει ιδία αντίληψη τι υφίσταται με την φερόμενη τοπική ''διαπλοκή'', κομματικών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο κοινωνικό σύνολο ως ''ριζοσπάστες'' οι οποίοι θα φροντίσουν τα συμφέροντα των πληττόμενων, και αντί αυτού πλουτίζουν οι ίδιοι.

Τοποθετηθείτε κ. Παναγούλη και για την τοπική ΔΙΑΠΛΟΚΗ, σε επίπεδο ΓΛΥΦΑΔΑΣ, διότι διαμορφώνονται ανάλογες καταστάσεις σε τοπικό επίπεδο.

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης - ψήφου του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.

Προσωπικά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά να υπερασπιστώ το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Τσίπρας το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του.

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή, υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν ακόμη και εν μέσω κρίσης.

Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Αντιδημοκρατικός και αντισυνταγματικός ο τρόπος διαγραφής μου Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος