ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τάμτα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της





Τα ενημερωτικά κακέκτυπα της Γλυφάδας γιατί το παραλείψατε ;

Τάμτα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της

Είμαι συγκινημένη που η κόρη μου έχει ανοίξει τα φτερά της, που αναλαμβάνει πια τις ευθύνες της. 


Κατά τ’ άλλα, δεν υπάρχει μαμά που να μην αγχώνεται για το παιδί της, όσων χρόνων κι αν είναι εξομολογήθηκε η Tάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό  αναφερόμενη στη 19χρονη κόρη της Άννυ. 

Η κόρη της τραγουδίστριας, αν και έχει εγκατασταθεί από πέρσι στην Πάτρα, λόγω των σπουδών της στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων, ταξιδεύει στην Αθήνα με κάθε ευκαιρία. 

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο φακός απαθανάτισε την Τάμτα μαζί με την Άννυ στη Γλυφάδα, όπου αγόρασαν γλυκά από κατάστημα. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί! (როგორ ხარ თამთა)

Υποσημείωση: Προσωπικά γα εμένα ήταν πανεύκολο να έχω εγκατεστημένο ένα script και όσες ειδήσεις - από όλες τις κατηγορίες και ιστοσελίδες - αφορούν τη Γλυφάδα και τα νότια να δημοσιεύονται αυτόματα στον Γλυφάδα web. Για προσωπικούς λόγους δεν το έπραξα, δεδομένου ότι με όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, ευτελίζεται μέχρις εσχάτων η κοινωνική συνοχή.
(Για το σύνολο των κακέκτυπων στη Γλυφάδα, τα οποία θεωρούν σημαντικό έργο να αναπαράγουν όσα δημοσιεύονται από συμφέροντα εκτός Γλυφάδας, ενώ ουδέποτε έχουν ασχοληθεί με όσα μεταδίδουν - γράφουν οι κάτοικοι της πόλης μας. Αν για εσάς το ζητούμενο είναι αυτό , η αναδημοσίευση θεμάτων, ζητήστε μου να αγοράσετε τα script ώστε να μην κουράζεστε ιδιαίτερα, και να έχετε και πληρότητα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τάμτα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">