ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγελία των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας κατά του Γ. Παπανικολάου

Δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας εκδόθηκε από τον Σύλλογο των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, εις βάρος του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, η οποία σύμφωνα με την προσφιλή μέθοδο του προεδρείου στάλθηκε σε μερίδα τοπικών ΜΜΕ.

Σαφέστατα οι επιλογές της διοικήσεων Παπανικολάου, δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες, όπως και η κατάλυση όσων ισχύουν θεσμικά, ευνοώντας κατά το δοκούν ημέτερους εργαζομένους και αδικώντας κατάφωρα τους υπολοίπους.

Η προσφιλής μέθοδος νεοελλήνων, η οποία ακολουθείται κατά κόρον και στο δήμο Γλυφάδας, χαρακτηρίζει τα παραγόμενα της διοικήσεως Παπανικολάου, και εκεί δίνεται έμφαση από τον σύλλογο εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας.

Στην ανακοίνωση τους χαρακτηριστικά αναφέρετε προς τον δήμαρχο Παπανικολάου ''συνεχίζετε την παράνομη και αυταρχική λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου'' και συνεχίζουν '' σας καλούμε όπως εφαρμόσετε επιτέλους την ισχύουσα νομοθεσία'' 



Η καταγγελία των εργαζομένων αφορά απόφαση του Γ. Παπανικολάου, ο οποίος απέσπασε δύο υπαλλήλους του Δήμου σε άλλη ειδικότητα, ενώ είχαν προσληφθεί για άλλο τομέα.

Όπως αναφέρουν σε άλλο σημείο της καταγγελίας τους οι εργαζόμενοι '' Η διαδικασία απόσπασης που έχει ξεκινήσει με απόφαση του Δ.Σ του Κ.Α.Π.ΠΑ δεν έχει ολοκληρωθεί διοικητικά, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα απόφαση''

Τέλος, όπως αναφέρετε στο κείμενο ''καλούνται οι εργαζόμενοι άμεσα να επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις, και να απέχουν από κάθε εργασία η οποία δεν είναι στα καθήκοντα του κλάδου για τον οποίο έχουν προσληφθεί''.






  


Υποσημείωση: Όταν υπάρχει μια προσφιλής μέθοδος, η οποία ακολουθείται από το σύνολο, και αποτελεί άτυπο κανόνα των νεοελλήνων, ακόμα και στο μείζον ζήτημα υποβαθμίζεται ο χαρακτήρας του κ. του *προεδρείου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταγγελία των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας κατά του Γ. Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">