ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''πολιτισμό'' τους στη Γλυφάδα τον κρεμάνε σε κάγκελα και σε στύλους

Τα κοράκια κάνανε μανιωδώς ''κρά'' ώστε να τρυπώσουν στο δήμο Γλυφάδας, με ψευδεπίγραφες υποσχέσεις ( για όσους τις θυμούνται ακόμα)  και ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της πόλης βλέπουν καθημερινά τα παραγόμενα τους.

Ειδικά οι κάτοικοι Τερψιθέας (Άνω Γλυφάδας ) έχουν επί δεκαετίες τις αποδείξεις απατεώνων των θεσμών, οι οποίοι εν έτη 2015, και στην αυγή του 2016 θεωρούν την δημοκρατία και το δήμο προσωπικό τους τσιφλίκι.

Από την εποχή του ''Κολοκοτρώνη'' τρυπώνουν οι επιτήδειοι στο δήμο, με ένα σκασμό ψέματα, και ενώ το ήμισυ του τοπικού πληθυσμού τους εμπιστεύεται την διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, από τη πλευρά τους υφίσταται η ''ανταπόδοση''

Η ''ανταπόδοση'' στο κοινωνικό σύνολο από τους καπήλους των θεσμών, ήταν και παραμένει ο απόλυτος εμπαιγμός, τα ψέματα, τα δυο μέτρα και σταθμά, η προσωπική τους κονόμα, και αυταπόδεικτα για το σύνολο που τους εμπιστεύτηκε την χρηστή διοίκηση παρέχουν συντήρηση απόλυτα ελλειμματικής τοπικής δημοκρατίας.

Σύμφωνα των παραγόμενων τους θεωρούν ανεγκέφαλο το σύνολο των κατοίκων της πόλης, το οποίο γνωρίζει το ύψος των ετήσιων προϋπολογισμών, γνωρίζει ποια είναι η δημοκρατία, καθώς επίσης γνωρίζει ποια είναι η ορθή δομή λειτουργίας των θεσμών και του δήμου.

Αν κάποιοι/ες  από εσάς, σήμερα, έπειτα από 42 χρόνια κλοπής του πολιτεύματος από τα κόμματα εξουσίας, τα οποία με τα δικά σας χρήματα δημιουργούν και έρεισμα στις τοπικές κοινωνίες - δήμους και απλώνουν τα πλοκάμια τους, θεωρείται τοπικό πολιτισμό και τοπική δημοκρατία να σας κρεμάνε στα κάγκελα πλατειών και στους στύλους της ΔΕΗ ΛΙΝΑΤΣΕΣ για εκδηλώσεις τις οποίες πληρώνετε αδρά απατάστε οικτρά. 

Εσείς απατάστε οικτρά και έχετε τους λόγους σας, ( είναι γνωστοί ) ενώ το ήμισυ των κατοίκων, όπως και εμείς, έχει τα δεδομένα απατεώνων των θεσμών, οι οποίοι θεωρούν ότι θα διαρκεί εσαεί η παντοκρατορία των απατεωνίστικων κομμάτων εντός των δήμων, και παράλληλα θα μπορούν με ''ψευτολοίδια'' που πληρώνει το κοινωνικό σύνολο και να καλύπτεται.

Η ''πρόοδος'' και η ''ανάπτυξη'', όπως και η ''ευημερία'' του κοινωνικού συνόλου, και περισσότερο η ''τοπική δημοκρατία'' και ''πολιτισμός'' κρέμεται στα κάγκελα πλατειών και στους στύλους της ΔΕΗ... όσο οι επιτήδειοι εντός του δήμου τρομάζουν στην ιδέα πραγματικής κοινωνικής δικαιοσύνης, προόδου, ευημερίας, και δημοκρατίας, και θέλουν μανιωδώς ένα άβουλο κοινωνικό σύνολο το οποίο θα αρέσκεται σε ημίμετρα, όσο οι ίδιοι, και οι ημέτεροι τους θα ξεκοκαλίζουν το δημόσιο χρήμα.

* Ρίξτε μια ματιά στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπως και σε άλλα σημεία της πόλης, και σίγουρα θα διαπιστώσετε το επίπεδο ανάπτυξης στο δήμο μας, την πρόοδο που συμβαδίζει με την εποχή μας, και πολύ περισσότερο ποιών χαρακτηριστικών είναι όσοι τρύπωσαν στο δήμο...

* Αλήθεια, γιατί οι εντός του δήμου ρίχνετε τόσο χαμηλά το πήχη; ( Εκτός αν είστε και ανεγκέφαλοι και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι για οτιδήποτε ισχύει τοπικά στο δήμο φέρετε την αποκλειστική ευθύνη )

Τέλος, πότε θα καλύψετε το κοινωνικό σύνολο όπως έχετε υποχρέωση;

Επισήμανση:  Προσωπικά για τον κάθε ένα από εμάς ήταν πολύ εύκολο να ''επισυνάψουμε'' προσωπικές σχέσεις, είτε να ακολουθήσουμε τη πεπατημένη ορισμένων αχαρακτήριστων που βρίσκονται εντός του δήμου, και να καλυπτόμαστε. Το θέμα είναι ότι θα συνέχιζε ο εμπαιγμός του κοινωνικού συνόλου, η ελλειμματική τοπική δημοκρατία, και σαφώς θα ήταν και περισσότερο διευρυμένα._ 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις & Κατασχέσεις

Τους ψεύτες πολλοί τους συμπάθησαν, όσους λένε την ωμή αλήθεια κανείς...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''πολιτισμό'' τους στη Γλυφάδα τον κρεμάνε σε κάγκελα και σε στύλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">