ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν έχει όρια ( Ψηφίζεται το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα )

Ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, και παρακολουθώντας τις εξελίξεις έχουμε τα πρώτα δείγματα ικανοποίησης από την πλευρά ολιγαρχών, και παράλληλα την εξαφάνιση του θέματος από χιλιάδες συνεργαζόμενα blogs και sites τα οποία έπρεπε να ασκούν εντονότατη κριτική.

Τα προαπαιτούμενα μέτρα που φέρνει το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι αυτούσια δικά τους, φέρουν την υπογραφή και σφραγίδα τους, και πολύ περισσότερο φέρουν την εξαπάτηση που έκαναν στο κοινωνικό σύνολο. 

Η παγίδα από τη πλευρά της κυβέρνησης είναι το ''παράλληλο πρόγραμμα'', ώστε να καλύπτεται το κεφάλαιο, και τα κοράκια ολιγάρχες, ενώ θα εξοντώνεται στα μουλωχτά το κοινωνικό σύνολο.

Το μοναδικό ζητούμενο της ψευδεπίγραφης αριστεράς κυβερνήσεως είναι η τόνωση ολιγαρχών, μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών, κεφαλαίου, με καπιταλιστική ανάκαμψη των λίγων, οι οποίοι θα συνεχίσουν να απομυζούν τα εκατομμύρια Ελλήνων, και ειδικότερα τους οικονομικά αδύνατους.

Για πολλοστή φορά γινόμαστε συνολικά θεατές της ίδιας ''κακοπαιγμένης'' παραστάσεως, την οποία σχεδίασε η εγχώρια διαπλοκή του κεφαλαίου σε απτή συνέργεια με εξωθεσμικούς δανειστές, η οποία εκτελείται από τα συνεργαζόμενα κόμματα - πολιτικούς που βλακωδώς εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός λαός.

Η «ενδιάμεση δόση» του ενός δις θα καταλήξει για άλλη μια φορά στις τσέπες, η καλύτερα στους κωδικούς μιας ολιγαρχίας που κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία και τον Ελληνικό λαό, μόνο που αυτή τη φορά θα φέρει τη σφραγίδα μιας ψευδεπίγραφης αριστεράς κυβερνήσεως.

Με το ''παράλληλο πρόγραμμα'' η κυβέρνηση δουλεύει στη ψύχρα το κοινωνικό σύνολο, και περισσότερο τους οικονομικά πληττόμενους, δεδομένου ότι το σύνολο των αναδιαρθρώσεων των προαπαιτούμενων μέτρων ωφελούν αποκλειστικά το κεφάλαιο, και περισσότερο μια χούφτα ολιγάρχες της διαπλοκής, και για τους πολλούς και οικονομικά αδύνατους θα διαμορφωθούν όροι πραγματικής πείνας και ακραίας φτώχειας.

Ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε άτομα τα οποία γνωρίζουμε ότι επί μακρόν λειτουργούν με γνώμονα την προσωπική τους ευμάρεια και εύκολο πλουτισμό. 
H αριστερά ήταν πρόσχημα και όχημα για την ωφέλεια των λίγων, όπως των ολιγαρχών που συνεχίζουν και σήμερα να υπηρετούν ακόμα καλύτερα από τα μέχρι πρότινος κυβερνώντα κόμματα.

Για άλλη μια φορά, έπειτα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υπηρετείτε το μεγάλο κεφάλαιο, οι έχοντες και κατέχοντες, τρώνε λίγοι αριστεροί, και για τους πολλούς που τους εμπιστεύτηκαν προτίθενται σε περαιτέρω ευτελισμό και ελεημοσύνη πείνας. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν έχει όρια ( Ψηφίζεται το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">