ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διοργάνωση ''φιλανθρωπικής'' συναυλίας στη Γλυφάδα

Οι απατεώνες των κοινών,  παπατζήδες του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι/ες αποτελούν τη γάγγραινα της πόλης μας, διατείνονται για τις ''φιλανθρωπίες'' τους, και τα ''φιλανθρωπικά'' τους αισθήματα.

Όπως γνωρίζεται, αυτές οι μούμιες της συντήρησης, της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, των ρουσφετιών σε συγγενείς και ημέτερους, των υπερτιμολογήσεων και της αρπαχτής, στο πλαίσιο του ''τοπικού πολιτισμού'' (Αλήθεια γνωρίζετε να υπάρχει στη Γλυφάδα;) μπουκώνονται  με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, διαθέτουν και μεγάλα ποσά υποτίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όμως είναι κοινό μυστικό στο σύνολο των κατοίκων ότι προσβάλουν το ανθρώπινο είδος καθώς και τη νοημοσύνη των κατοίκων της Γλυφάδας.

Ξέρετε πόσες φορές αυτοί οι λελέδες δεξιοί μας έστειλαν ενημερωτικά δελτία τύπου στον Γλυφάδα web, πριν την εκλογή τους, επιθυμώντας να τρυπώσουν στο δήμο και να μπουκώνονται με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου;

Το τονίζω ώστε να καταστεί σαφές πως σκέπτονται και λειτουργούν τα μιάσματα της ΝΔ στη πόλη μας, οι οποίοι αμέσως μετά την περαίωση των σκοπών τους άλλαξαν άρδην τακτική - δεδομένου ότι μπούκωσαν τα στόματα και γέμισαν οι τσέπες - και σαφέστατα αναλαμβάνοντας την χρηστή διοίκηση συνέχισαν την πεπατημένη των προγενέστερων αχαρακτήριστων λαμογίων.

Όταν οδηγηθείς στη ''πηγή'' και από τις πολύχρονες ενέργειες των υπολοίπων στη συνέχεια τους αναγνωρίζεις;

Το δούλεμα γίνετε ακόμα μεγαλύτερο όταν χορηγοί ''επικοινωνίας'' της ''φιλανθρωπικής'' συναυλίας, με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, είναι τα διαπλεκόμενα, που σε απτή συνέργεια με απατεώνες της πολιτικής οδήγησαν τη χώρα στο πάτο και χιλιάδες συμπολίτες μας να είναι πληττόμενοι. 



Οι πληττόμενοι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα βλακωδώς ξεχνούν ότι οι εντός του δήμου, οι συγγενείς τους, καθώς και οι ημέτεροι τους δεν είναι πληττόμενοι ;

Όπως έχω γράψει επανειλημμένα οι κακοδιαχειριστές των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, στη Γλυφάδα, θέλουν να διασκεδάσουν με τα χρήματα των υπολοίπων, και πέραν αυτού τίποτα άλλο. 

Αν ήταν άξιοι σχεδιασμού και υλοποιήσεων ορθών πολιτικών, αντί να ''μασάνε'' οι ίδιοι τα χρήματα του συνόλου από μίζες, προμήθειες, αναθέσεις σε ημέτερους, και υπερτιμολογήσεις, όπως και όσα διατίθενται για τις ''φιλανθρωπικές συναυλίες'', μπορούσαν να τα διαθέσουν στους πραγματικά πληττόμενους συμπολίτες μας και να πιάσουν ουσιαστικά τόπο.

Δεν το είδαμε, και δεν το γνωρίζουμε. Στον αντίποδα είδαμε και γνωρίζουμε πόσο καθίκια είναι η πλειονότητα όσων βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Καλή διασκέδαση, εμείς δεν θα είμαστε εκεί, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με άτομα τα οποία μας προσβάλουν με τον απαράδεκτο τρόπο διαχειρίσεως και διοικήσεως. Μη ξεχνάτε πόσα χρόνια παρανομούν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις ώστε να υπολειπόμεθα ενδογενών άμεσων και μαζικών δομών στο τόπο μας, και ορισμένοι να κακοδιαχειρίζονται κατά το δοκούν το δημόσιο χρήμα.

Τέλος, να σημειωθεί, δεδομένου ότι θα απασχολήσει και τις δικαστικές αρχές, σε ποιους διατέθηκαν τα χρήματα που είχαν μαζευτεί από προγενέστερες ''συναυλίες'' για ''φιλανθρωπικούς'' σκοπούς. Σύμφωνα με αποδεικτικά που συλλέγουμε τα 500ρικα δόθηκαν σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εργάζονται στη ''μαύρη'' αγορά, και επιλεκτικά στα ίδια άτομα που είχαν διαθέσει και προγενέστερα χρήματα, και απολύτως τίποτα σε πραγματικά πληττόμενους συμπολίτες μας. 

* Συγγνώμη για την αναστάτωση που θα επιφέρουμε σε κάποιους, όμως γνωρίζουμε ότι οι ίδιοι δεν θα ζητούσαν ποτέ συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για τον απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως του δήμου.


Υποσημείωση: Σε μια πόλη που αρέσκονται οι εκάστοτε διαχειριστές να παρουσιάζουν ως πλούσια και κοσμοπολίτικη, αρκετοί δημότες υπήρξαν πραγματικά φορείς ενδογενούς πολιτισμού. Έπειτα από δεκαετίες τοπικών Ρ/Τ σταθμών στη Γλυφάδα, σήμερα το 2015, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, και κάποιοι επιτήδειοι που ταΐζονται με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας, ''στολίζουν'' πρόχειρα σε κολώνες της ΔΕΗ, και σε κάγκελα πλατειών αφίσες και λινάτσες, όπως ακριβός το ίδιο κάνουν και οι περαστικοί καραγκιοζοπαίχτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διοργάνωση ''φιλανθρωπικής'' συναυλίας στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">