ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σπίλωση εκ του ασφαλούς στον δήμο Γλυφάδας

Κατ' αρχάς πρέπει να επισημανθεί ότι εξαγορασμένοι της δημοσιογραφίας, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία, δημοσιοποιούν οχετούς από συκοφαντίες, καθυβρίζοντας, ώστε να μας παρασύρουν σε φόρτιση και στο επίπεδο τους. Σαφώς γίνετε σκόπιμα και γνωρίζουμε ποιοι βρίσκονται από πίσω κινώντας τα νήματα.

Οφείλω να απαντήσω επώνυμα, και να τονιστεί ότι κατά δική τους ομολογία ζουν με τα χρήματα που λαμβάνουν από τους συμπολίτες μας δια μέσω των εκάστοτε δημάρχων και αιρετών στη Γλυφάδα.


Προκαλούν πέραν του δέοντος με ύβρεις πεζοδρομίου και με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, όμως δεν θα τους ακολουθήσουμε, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλύτερα από τους έμμισθους συκοφάντες των αιρετών την ιστορία του κάθε δημότη, όπως ποιοι λιβάνιζαν την προεκλογική περίοδο τον Κώστα Κόκκορη με διαφημιστική φυλλάδα γεμάτη με όλους τους υποψηφίους του, την οποία μοίραζαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους, και αμέσως μετά την εκλογή Παπανικολάου, ποιοι προσέτρεξαν για χρήματα στο δήμο Γλυφάδας.  

Αν είστε ενοχλημένοι τόσο από την αλήθεια, όσο και από τον κατήφορο που οδηγείτε το τόπο μας, έχουμε όλα τα στοιχεία για όλες τις συναλλαγές που έγιναν στο δήμο, και τα πειστήρια, και ήταν ο βασικός λόγος που δεν ακολουθήσαμε τις πρακτικές των τοπικών ''εκδοτών'', και ειδικότερα αυτών με το μπλοκάκι.

Εσείς θα σπιλώνεται, και θα εμπίπτετε στον αυτό-εξευτελισμό, διότι δεν χαρακτηρίζεται δημοσιογραφία όσα κάνετε,  και εμείς θα ασκούμε λειτούργημα. Οι συκοφαντίες και οι μέθοδοι που ακολουθείτε (ίσως) μπορεί να γίνουν αποδεκτές από πιτσιρίκια, όμως σημειώνω ότι ενήλικας συμπολίτης μας δεν λούζεται τις ακαθαρσίες που διοχετεύεται από το βρωμερό σας site.

Αν είχα τη τάση να σας ακολουθήσω (στο επίπεδο σας) έχω πολύ σοβαρές καταγγελίες εις βάρος σας, οι οποίες αφορούν το παρελθόν σας πριν τις ''εκδόσεις'' στη Γλυφάδα. ( Περιπτώσεις ατόμων όπως την δική σας, συνήθως, σε ειδικές συνθήκες πάντα τις εκτελούν)

Κάθε δημότης - δημότισσα Γλυφάδας γνωρίζει ποιο είναι το Σύνταγμα της χώρας, ποια είναι τα θεμελιώδη, ποιοι τα καταργούν στη πράξη, όπως επίσης γνωρίζουν ποιοι ασκούν λειτούργημα και ποιοι αποσκοπούν στα χρήματα των συμπολιτών μας. 

Οι συμπολίτες μας διαθέτουν τα απαιτούμενα εφόδια να κρίνουν επαρκώς ποιοι παραμένουν έντιμοι στο τόπο μας, δεν έλαβαν επί δεκαετίες το ελάχιστο από το σύνολο κομμάτων - πολιτικών,  και δεν έχουν βρομίσει τα χέρια τους.

Αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα δεχόταν να ακολουθήσει τις πρακτικές σας, και τονίζω ότι στον παρελθόντα χρόνο ο εν λόγω δημοσιογράφος αντί φωτογραφία πολιτικών τοποθετούσε όρχεις και έγραφε λιβέλους όταν αξιώνοντας χρήματα ''έτρωγε πόρτα''. 

Διαβάστε ( ΕΔΩ) το επίπεδο τοπικού δημοσιογράφου - εκδότη και επαφίεται στη κρίση κάθε συμπολίτη μας αν ονομάζεται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ



1) Ο εξαγορασμένος συκοφάντης τοπικός εκδότης, ο οποίος σπιλώνει κατά το δοκούν, όταν αναφέρει δημόσια ''τακίμι  με τον τοπικό ανισορροποσυριζαίο'' μπορεί να τεκμηριώσει τα γραφόμενα - λεγόμενα του; Με έχει δει έστω μια φορά με τον κύριο που συκοφαντεί δημόσια; Γνωρίζει να υπάρχουν διαπροσωπικές φιλικές σχέσεις ανάμεσα ημών; Το ''ανισορροποσυριζαίος'' δεν καθίσταται σαφές ότι υποκρύπτει εμπάθεια, και ειδικά πολιτική δεδομένου ότι ο συκοφάντης είναι δεξιός;


2) Όταν διασύρει και σπιλώνει δημόσια με οχετούς συκοφαντικών ύβρεων τους κατοίκους Γλυφάδας δεν καθίσταται σαφές σε κάθε συμπολίτη μας ότι είναι εξαγορασμένος όσων διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα; 


3) Ως δημοσιογράφος δεν οφείλει να έχει τα στοιχεία ποιοι ξεκίνησαν και πότε την διαδικασία σπίλωσης των παιδιών του τοπικού εκδότη;

4) Ποιοι ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφία των παιδιών του Ηλία, και για ποιους λόγους; Δεν την ανέβασαν αιρετοί; Που αποσκοπούσαν;

5) Μήπως οι διοικούντες αιρετοί είναι πέραν του δέοντος ενοχλημένοι από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που αναφέρουν την απόλυτη αλήθεια, και βρήκαν εύκολη λύση τα παιδιά του Ηλία να τον σπιλώσουν; Όπως γνωρίζεται όποιος έχει προηγούμενα τα λύνει απευθείας, δεν βάζει μεσάζοντες, ούτε χρησιμοποιεί τα παιδιά τους. ( Θυμάστε να έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές τα παιδιά σας ; Αντιθέτως πρέπει να θυμάστε πόσα χρόνια διδάξαμε συμμετοχική δημοκρατία και πλουραλισμό σε μια πόλη που κάποιοι φρόντισαν να εκπέσει στο κατώτατο επίπεδο για τα συμφέροντα ορισμένων, και την πλειονότητα σήμερα να παρακολουθεί και να μην μιλά...)

6) Αποτελεί υποχρέωση να δημοσιοποιείται ότι επιθυμούν οι κάτοικοι του δήμου, και όπως φαίνεται κάποιοι ''εκδότες'' ξεχνούν την βασική υποχρέωση του λειτουργήματος του κοινωνού.

Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε φρόντισε όσα έγραψες, όπως τα έγραψες, να μου τα απευθύνεις και δημόσια ώστε να λάβεις όσα σου αρμόζουν.

Στο τέλος θα αποδειχθεί περίτρανα κ. εκδότη των ύβρεων ποιος είναι ο κάθε ένας της ιστορίας, και να είστε βέβαιοι ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μας γνωρίζει ποιοι διαχειρίστηκαν επί δεκαετίες τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, όπως και σήμερα, τις μεθοδεύσεις τους σε καθεστώς ανωνυμίας, καθώς επίσης και τα πεπραγμένα τους εξαγοράζοντας ανδρείκελα για συνηγόρους. 

Σου είναι αρκετά, η χρειάζονται περισσότερα; 

Μπορείς να εξηγήσεις στους συμπολίτες μας γιατί παρουσιάζεσαι σε καθεστώς ανωνυμίας από το site;

Επίσης θα αναφέρεις έστω μια φορά πόσα έχεις λάβει από την σημερινή διοίκηση του δήμου καθώς και από τις προηγούμενες για την ''σωστή ενημέρωση'' των συμπολιτών μας;

Πάντως συγχαρητήρια (μπράβο) για το επίπεδο σας κ.κ., δεδομένου ότι οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας σας εμπιστεύτηκαν το δήμο και το δημοτικό χρήμα και απεδείχθη για πολλοστή φορά ποιοι είστε.


Και με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου στα χέρια με διαχείριση κατά το δοκούν, και παρανομούντες κατά των δημοτών, και των δυο μέτρων και σταθμών, και εκ του ασφαλούς δια μέσω εξαγορασμένων σπίλωση όσων αντιτίθενται λέγοντας αλήθειες.

Είμαστε και ''ανισόρροποι'' γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα επί δεκαετίες τα συμφέροντα ορισμένων εντός του δήμου. Κάτι πρέπει να κατασκευάσουν επιπροσθέτως όσοι παρελαύνουν από το δήμο Γλυφάδας ξεκοκαλίζοντας το δημοτικό χρήμα ενώ έχει αποδειχθεί πλέον ποιοι είναι. Σήμερα γνωρίζουν χιλιάδες στη Γλυφάδα την καπηλεία από τη πλευρά όσων διαδέχτηκαν την διοίκηση Κόκκορη, υποσχόμενοι όσα στην συνέχεια ανακάλεσαν αυτόματα μετά την εκλογή τους.

Επίσης, χιλιάδες κάτοικοι γνωρίζουν τα δείγματα γραφής του ''ανισόρροπου'', όπως επίσης γνωρίζουν την στάση ζωής, γνωρίζουν τι επιθυμεί για το δήμο Γλυφάδας, και θυμίζω ότι επί τετραετίες κομματικών διοικήσεων κανείς από όσους βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε για μια ημέρα κάτι ανάλογο. 

Καθαρά επιστημονικά: Ανισόρροποι είναι όσοι αδυνατούν να θεμελιώσουν επιχειρήματα υπεράσπισης, καθώς επίσης όσοι αδυνατούν να επισημάνουν τις παθογένειες που δημιουργούνται και διαμορφώνονται από επιτήδειους οι οποίοι ευτελίζουν μέχρι εξευτελισμού πολιτισμό και δημοκρατία στη χώρα που τα γέννησε.

Αναμένω να διαπιστώσω ο ίδιος, όπως και οι συμπολίτες μας, πόσοι ισορροπημένοι είναι όσοι εξαπάτησαν με το χειρότερο τρόπο το κοινωνικό σύνολο. Που έγκειται η ισορροπία τους; Δεν αντιλαμβάνονται όσοι κατοικούν στη Γλυφάδα; Μήπως δεν έχουν μάτια, νου, λογική, και κρίση; 

Αν τελικά καταφέρνουν ορισμένοι με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών να καταργούν τη λογική, και την κρίση χιλιάδων κατοίκων, είναι άξιο αναφοράς, και απαιτείται ειδική εξέταση από ειδικούς επιστήμονες όσων αφορά την ισορροπία των νεοελλήνων.  Τώρα όσων αφορά κάποιους/ες που ευτελίζουν σκόπιμα τη νοημοσύνη τους (...) δεχόμενοι την σπίλωση που γίνεται από υπάνθρωπους  που βρίσκονται στη πόλη μας, γνωρίζω και τους λόγους και τα αίτια, όπως γνωρίζω τι παρείχαν όσοι πλούτισαν εις βάρος της Γλυφάδας και των κατοίκων της.

Ο δήμος είναι ο δήμος του κοινωνικού συνόλου (όλων των δημοτών) που πληρώνουν τέλη και φόρους, και έχει εκπέσει σε κομματικές παρέες οι οποίες δημιουργούν κομματικά τσιφλίκια, φροντίζουν μονομερώς κομματικούς ημέτερους, παρανομούν συστηματικά κατά των υπολοίπων, και παράλληλα δια μέσω εξαγορασμένων με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου σπιλώνουν. 
(Νεοελληνικός ''πολιτισμός προδιαγραφών'', και ειδικότερα των βολεμένων με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου)
Ο νομοθέτης ως πολιτικός δημιούργησε κατάργηση του Συντάγματος, όσων αφορά όσα ισχύουν προεκλογικά με τις χρηματοδοτήσεις εκδοτών, δημοσιογράφων, κ.α.
Πρέπει να επισημανθεί ότι επί δεκαετίες οι εκάστοτε υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο, στη Γλυφάδα, υποσχόντουσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους δημότες, χρηματοδοτώντας κατά το δοκούν επιλεκτικά όσους ήθελαν, πάνω και κάτω από τα τραπέζια, κυρίως με μαύρα.

Οι υβριστές και συκοφάντες των δημοτών στη Γλυφάδα έχουν λάβει ένθεν και ένθεν χρήματα, και συνεχίζουν να λαμβάνουν από συγκεκριμένους αιρετούς για σπίλωση, ενώ στον αντίποδα είναι αυταπόδεικτο ότι ουδέποτε λάβαμε χρήματα από το σύνολο όσων βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου.

Όπως θυμάστε την προεκλογική περίοδο χρηματοδοτήθηκαν επιλεκτικά ορισμένοι ώστε να τυπώσουν διαφημιστικού χαρακτήρα εφημερίδες χωρίς ειδήσεις. Τα ποσά που διακινήθηκαν προεκλογικά, για διαφημιστικού χαρακτήρα εφημερίδες, υπερέβαιναν κατά πολύ τα θεσπισμένα, δεδομένου ότι ο πλούσιος δήμος Γλυφάδας αποτελεί βασικό πόλο έλξης των κομμάτων, και ειδικότερα των πλούσιων  εδραιωμένων επί δεκαετίες, τόσο στο κοινοβούλιο, όσο και στους δήμους. 

Πλην όλων όσων γνωρίζετε που αφορούν τα προνόμια των κομμάτων, οι δήμοι κυρίως είναι η βασικότερη πηγή εύκολου και γρήγορου πλουτισμού κομματικών μελών και εμπλεκόμενων παραταξιακών.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της τοπικής παραπληροφόρησης κατασυκοφάντησης, και σπίλωσης, αφορά και την πολιτική μας τοποθέτηση. Οφείλω να επισημάνω ότι και αυτό γίνετε σκόπιμα, και ίσως βρίσκονται αρκετοί πίσω από την εν λόγω ενέργεια, με κίνητρα και χρηματικά οφέλη. 

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν έγινα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κερδίσω ότι ψευδώς αναφέρουν, δεδομένου ότι δεν ζήτησα την εγγραφή μου ενώ παρακολουθούσα αρκετά επί μακρόν, και εγγράφηκα κάποια στιγμή έπειτα από προτροπή συμπολίτη μας.  

Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, και παρά τις όποιες προσωπικές πικρίες, τις οποίες παρεμπιπτόντως κάποιες στιγμές αναφέρω δημόσια, δεν μετανιώνω. 

Δεν μετανιώνω, δεδομένου ότι το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, εμπεριέχει πλειάδα από όσα είχα διακηρύξει πριν υπάρξει ως κόμμα, και άσχετα αν λόγω διεθνών και ευρωπαϊκών συγκυριών, όπως επίσης και νεοελληνικής νοοτροπίας, σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν αποκλίσεις.

Θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο, και βασική αρχή κάθε αριστερού να ασκεί κριτική για διαφοροποιήσεις όπου και όταν απαιτούνται. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει το έρεισμα και την δικτύωση των δυο κομμάτων του παλαιοκομματισμού, και μέχρι να οδηγηθεί στο σημείο που απαιτείται ώστε να εφαρμόσει τις πολιτικές που απαιτούνται στη χώρα μας. Η εποχή των θαυματοποιών και των θαυμάτων έχει παρέλθει προ πολλού, και πολλά από όσα πρέπει να γίνουν στη χώρα μας απαιτούν την συμμετοχή του λαού.

Μη ξεχνάτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κυβερνών κόμμα το οποίο αξιοποίησε ανθρώπινο δυναμικό από όλους τους πολιτικούς χώρους, σε αντιδιαστολή όσων ακολουθούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, και όπως διαβάζετε δέχτηκε έντονα χτυπήματα για τις επιλογές του, άρα η ημιτελής δημοκρατία μας γίνεται περισσότερο πλουραλιστική...

Επισημαίνεται, πάντως, με τη πάροδο του χρόνου, σε περίπτωση αδυναμίας από τη πλευρά όσων έχουν επιλεγεί για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη, εξισορρόπηση, και κλείσιμο της ψαλίδας των ανισοτήτων, δεδομένου ότι παρακολουθούμε τα οικονομικά των συμμετεχόντων, όπως και την πορεία τους, θα ''ανοίξουμε τη πόρτα'' και θα αποχωρήσουμε...( Καθίσταται σαφής η τοπική παραπληροφόρηση, και συκοφάντηση, δεδομένου ότι ο μοναδικός γνώμονας, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων είθισται να γίνονται, είναι η κάλυψη όλων των πολιτών στο βαθμό που μπορεί να ισχύσει, και αυτό απαιτεί καθαρές κουβέντες, και πολύ περισσότερο ξεκάθαρες ενέργειες, απόλυτα πλουραλιστικής  προοπτικής και βάσεως.)  

Επίσης, εις απάντηση του συκοφάντη εκδότη: Oυδέποτε υπήρξα εγγεγραμμένος στα συσσίτια του κοινωνικού μαγειρείου του δήμου Γλυφάδας, ούτε τα έκανα ''μπάχαλο'',  και βέβαια ποτέ δεν με έδιωξαν όπως αντιλαμβάνεστε, και αξίζει να τονιστεί ότι οι τακτικές σπίλωσης που μετέρχονται ορισμένα σχεδιαστήρια βάλλουν κατά της αξιοπρέπειας και των συνταγματικών δικαιωμάτων του συνόλου των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι στα συσσίτια του δήμου βρίσκονται εκατοντάδες οικογένειες Γλυφαδιωτών, οι οποίες οδηγήθηκαν στην ανέχεια από τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν στο τόπο μας.

Αν θεωρείται δημοσιογραφία τη σπίλωση εκ του ασφαλούς και τη κατάργηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, εξευτελίζοντας κατά το δοκούν είτε άτομα με αναπηρίες, είτε απόρους και ενδεείς συμπολίτες μας, είτε ακόμα χιλιάδες συμπολιτών μας που βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας, λόγω των πολιτικών που διαμορφώσατε επί σειρά ετών ως δεξιά, επαφίεται στη κρίση και αξιολόγηση του συνόλου των συμπολιτών μας, και σε αυτό το σημείο απαιτείται η επέμβαση των αρμοδίων τόσο του ''ελεύθερου'' τύπου, όσο και της πολιτείας. 

Η Τοπική Δημοκρατία σε φθίνουσα πορεία

Ο τρόπος γραφής σας παραπέμπει ευθέως σε απολυταρχικά καθεστώτα, στα οποία μια οικονομική ελίτ νέμεται την εξουσία, και το σύνολο των υπολοίπων απαξιώνεται και φιμώνεται, ώστε εσαεί να υπάρχουν ελάχιστοι προνομιούχοι.

Σαφώς οι συμπολίτες μας κρίνουν το επίπεδο ''ισορροπιών'' διότι κατηγορούμαστε δημόσια για ενέργειες που δεν έγιναν αυτόνομα από εμάς, και επί πολλά χρόνια μπορεί να έχουμε ασκήσει έντονη κριτική, μπορεί ακόμα και να έχουμε υπερβεί κάποιες φορές την δεοντολογία, όμως, ουδέποτε προσβάλαμε τα συνταγματικά δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες, είτε των απόρων, είτε των ανέργων.

Αντιθέτως, σε πλήρη αντιδιαστολή με εσάς, αναρίθμητες φορές βρεθήκαμε δίπλα στις κινητοποιήσεις αναπήρων, ανέργων, κ.τ.λ, συμμεριζόμενοι τις ανησυχίες τους, και δεχόμενοι τα αιτήματά τους. 

Σήμερα βρισκόμαστε στο στόχαστρο με σπίλωση και συκοφαντίες, τα οποία αποτελούν καθαρά ένα μήνυμα στους συμπολίτες μας, τι πρόκειται να υποστούν και οι ίδιοι, όταν ορισμένοι τοπικά θεωρήσουν ότι κινδυνεύουν τα προνόμια που έχουν αποκτήσει. 

Η ευθύτητα, η ειλικρίνεια, και η εντιμότητα, δεν χωρούν στο τόπο μας


Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και σχεδιαστήριο λάσπης και σπίλωσης, ότι προερχόμαστε από ένα τόπο με μακρά αριστερά ιστορία. Ο αείμνηστος θείος και νονός μου Π. Σιμόπουλος, υπήρξε δημαρχεύων στη Γλυφάδα την δεκαετία του 50 με υπόδειξη καταλληλότητας και υποστήριξη του συνόλου συμπολιτών μας, όπως επίσης βασικό στοιχείο αποτελεί η διαδρομή του αείμνηστου πατέρα μου Π. Κουρδομένου, ο οποίος έζησε μέχρι τα 93 χωρίς να απασχολήσει ούτε μια φορά τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. 

Σαφώς το οργανωμένο ''σύστημα'' διάβρωσης, για τα συμφέροντα ορισμένων που κατοίκησαν στη Γλυφάδα, δημιούργησε επί δεκαετίες ποικίλες καταστάσεις εναντίων των κατοίκων με εντοπιότητα. Μολονότι διαθέτω το σύνολο των στοιχείων εις βάρος αυτών των συμπολιτών μας, θεώρησα πρέπον να παρακάμψω ανάλογου τύπου σπίλωση με αυτή που έχετε διαπράξει εσείς.

Παρεμπιπτόντως, όσοι επιθυμούν την απόλυτη αλήθεια για όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν τοπικά, επί δεκαετίες, δεν πρόκειται να βρουν τα στοιχεία στο διαδίκτυο, και απαιτείται η αναζήτηση πληροφοριών από πολλούς εκ των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι στις συζητήσεις με συμπολίτες μας μαθαίνεις την ιστορία τόσο του τόπου, όσο και των κατοίκων, όπως επίσης, ακούς να αναπαράγονται όσα ''έσπειραν'' σκόπιμα και με δόλο ορισμένοι συκοφάντες, άρα απαιτείται κατάλληλη επεξεργασία, αποδεικτικά, φιλτράρισμα, και διασταυρώσεις.  

Με τα δεδομένα του παρόντος, είναι πασιφανές ότι ορισμένα άτομα που αποκτούν ''προνόμια'',  παράλληλα δημιουργούν κοιτίδες συκοφάντησης και σπίλωσης, ώστε να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο...

Η αμφισβήτηση και σπίλωση της οντότητας μας 

Αξίζει να αναφερθεί ότι προ δεκαετιών είχα κάνει νύξη σε τοπικούς εκδότες, για δημιουργία διαδικτυακού τοπικού ΜΜΕ στη Γλυφάδα, τοπικά δεν υφίστατο ΤΙΠΟΤΑ, και όπως είναι γνωστό και σήμερα, υπήρξε και τότε χαλαρή αντιμετώπιση, δεδομένου ότι ''σκόνταφτε'' στο επίπεδο πλουραλισμού και συμφερόντων, διότι η πρόταση ήταν ένα ΜΜΕ όλων των δημοτών, ενώ όπως γνωρίζετε ο νεοφιλελευθερισμός και η νεοελληνική κουλτούρα, ειδικά στη Γλυφάδα, ''απαγορεύουν'' συλλογικού χαρακτήρα δομές.  

Τέλος, αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση που υφίσταται σε όσους παρανομούν από τα έδρανα του δήμου εις βάρος των δημοτών υπηρετώντας οικονομικά συμφέροντα και ημέτερους, και επισημαίνω ότι οι συμπολίτες μας δεν χάφτουν πλέον ψέματα και συκοφαντίες. Γνωρίζουν ποιος είναι ο κάθε ένας και τα πεπραγμένα του. Απλά κάποιες φορές ξεχνούν και πρέπει να τους θυμίζουμε.

Εσείς, οι αναγνώστες - αναγνώστριες, ως κάτοικοι Γλυφάδας έχετε τη δυνατότητα κρίσεως, δεδομένου ότι επί πολλά χρόνια δεν υπάρχει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό στην χρηστή διοίκηση του δήμου. Είναι αυταπόδεικτο.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Το ποσό των 18.000 που αφορά τον κ.Τσιώλη εκ παραδρομής γράφηκε από εμένα 180.000, και ουδεμία σχέση έχει ο κύριος που συκοφαντείτε δημόσια με το αναφερόμενο ποσό. Όσοι διάβασαν το κείμενο είδαν ότι ήταν σε δική μου υποσημείωση έπειτα του κειμένου.


* Όπως βλέπετε κάποιοι δεν μας αφήνουν σε ησυχία να ολοκληρώσουμε αυτά που σχεδιάζουμε. 

* Αν και συνονόματος Γ.Κ αυταπόδεικτα δεν έχεις την ίδια χάρη, δεδομένου ότι με όσα έχεις λάβει από τους αιρετούς Γλυφάδας ( χρήματα του κοινωνικού συνόλου) θα είχα αναβαθμίσει κατά το 50% τον τοπικό πολιτισμό. Σαφώς οι ''κατάλληλοι'' για την χρηστή διοίκηση, όπως και τα τσιράκια τους θα φάνε τα ''λυσσακά'' τους, γιατί τα πάντα για να γίνουν σωστά ''κόποις κτώνται'', και όχι με φιέστες, καλοθελητές/ιες και με φανφάρες που έχουν έχουν ισχύσει μέχρι σήμερα για τον εύκολο πλουτισμό επιτήδειων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σπίλωση εκ του ασφαλούς στον δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">