ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Συντονισμένες ενέργειες εδραίωσης Κίτρινης Ενημέρωσης

«Η Κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο»

«Έντονοι φόβοι ασφάλειας και υγιεινής»

«Εξπρές του Μεσονυκτίου»

Συντονισμένες ενέργειες χρηματισμένων, με τα χρήματα όλων των δημοτών, όπως και με χρήματα ολιγαρχών που εδραιώθηκαν επί παλαιοκομματισμού, σπίλωσης και πισωγυρίσματος του τόπου μας.

Σύμφωνα με όσα διαπιστώνουμε τοπικά, στη Γλυφάδα, ένας στενός κύκλος διοικούντων και οικονομικών παραγόντων δραστηριοποιείται με γνώμονα την αποκλειστική σπίλωση επί παντός επιστητού, και ειδικότερα με επίκεντρο την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γινόμαστε μάρτυρες ενός άνευ προηγουμένου κανιβαλισμού στα ηλεκτρονικά και sosial media, από τη πλευρά οικονομικών κύκλων, και έμμισθων είτε της διοικήσεως, είτε ορισμένων ιδιωτών.

Όλο το παλιό κατεστημένο, το οποίο εξαπατώντας βρέθηκε στα κοινά, ενορχηστρώνει τόσο επιθέσεις κατά των δημοτών που αντιμάχονται τα στεγανά διοικήσεως, όσο και κατά της ελευθερίας του ηλεκτρονικού τύπου.

Αλήθεια, ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που δημιουργούν κατηγορίες πολιτών καταργώντας το Σύνταγμα της χώρας;

Εκείνοι που κάνουν διασπάθιση του δημοτικού χρήματος ενώ είναι υπόδικοι;

Εκείνοι που αντί να γίνουν αρωγοί σε ένα μείζον ζήτημα που προέκυψε στην ευρύτερη περιοχή μας ( προσφυγικό ) προσπαθούν να δημιουργήσουν ανθρωπoφαγία;

Την ανθρωπoφαγία από τη πλευρά τους την έχουμε υποστεί κατά το παρελθόν, και όπως φαίνεται ορισμένοι ποτέ δεν αλλάζουν...

Θα χρησιμοποιήσουμε ακριβός τα λόγια της νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Αλήθεια, ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που έστησαν το τερατώδες πελατειακό κράτος όλα αυτά τα χρόνια; Εκείνοι των οποίων οι σύμβουλοι διώκονται ποινικά; Αυτοί οι οποίοι την στιγμή που έπαιρναν μετακλητούς υπαλλήλους στα πολιτικά τους γραφεία οργάνωναν δεκάδες χιλιάδες απολύσεις; Μήπως μιλάνε για ηθική αυτοί που ξεπλένουν με πρωτοσέλιδα τους ναζί; Όσοι έκαναν βόλτες- εντός και εκτός Ελλάδας- με βαλίτσες γεμάτες λεφτά;

Ο κιτρινισμός, η ανθρωποφαγία και ο κρετινισμός δεν μας φοβίζουν

Φαίνεται πως ορισμένοι ανησυχούν ιδιαιτέρως για το νομοσχέδιο που αφορά την δημόσια διοίκηση αλλά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι οι ίδιοι που συμπορεύονται ευθέως με τα συμφέροντα των δανειστών στην προσπάθεια τους να παλινορθώσουν το παλιό σύστημα. Και τότε και τώρα.

Δεν θα σας κάνουμε την χάρη , δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Ο αγώνας για τον μετασχηματισμό του κράτους και της κοινωνίας είναι συνεχής και γεμάτος εμπόδια, όμως δεν θα τρομοκρατηθούμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Συντονισμένες ενέργειες εδραίωσης Κίτρινης Ενημέρωσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">