ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εν εξελίξει οι εργασίες του αγωγού ομβρίων στην Τερψιθέα ΓλυφάδαςΣε φάση περαίωσης βρίσκεται ένα έργο πνοής για την περιοχή της Τερψιθέας Γλυφάδας 

Τα προβλήματα έπειτα από βροχοπτώσεις που ταλάνιζαν την περιοχή σε λίγο χρονικό διάστημα θα αποτελούν παρελθόν, δεδομένου ότι ο αγωγός ομβρίων βρίσκεται σε φάση περαίωσης.
Όπως λέγαμε πριν από δεκαετίες ραδιοφωνικά, και τόνισε και ο υπεύθυνος Μηχανικός του έργου, κ. Παράνομος Κωνσταντίνος, οι αγωγοί στη Γλυφάδα έπρεπε να γίνουν πριν από 30 χρόνια ώστε να καλύψουν τις μελλοντικές ανάγκες της περιοχής.

Ο κεντρικός αγωγός όμβριων στην περιοχή της Τερψιθέας Γλυφάδας είναι προϋπολογισμού 5,8 εκατ. ευρώ, και χρηματοδοτείται με χρήματα του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι εργασίες του αγωγού αυτή τη στιγμή γίνονται στην οδό Λευκωσίας, και προσωρινά παραμένει κλειστή η οδός Λιβύης στην άνοδο της.
Σαφώς δημιουργείται μια μικρή αναστάτωση για ορισμένους κατοίκους από το κλείσιμο της οδού, η οποία είναι προσωρινή, ενώ το έργο θα μόνιμο λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εν εξελίξει οι εργασίες του αγωγού ομβρίων στην Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος