ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΝΔ προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία

Μεγάλη ''ανατροπή'' πέτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανάδειξη του στην ηγεσία της ΝΔ, όμως, ξεκινάει έχοντας απέναντί του ένα μπλοκ του 49% Καραμανλικών.

Η ήττα του Β. Μεϊμαράκη προκαλεί προβληματισμό στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, ενώ η πτέρυγα Μητσοτάκη  καλείται να περιορίσει τον ρόλο του καραμανλικού προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το ρήγμα μεταξύ ''Μητσοτακικών'' και ''Καραμανλικών'' είναι βαθύ και με πολλά μέτωπα, και ως εκ τούτου ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα είναι όσο εύκολος αναμένουν από το ''στρατόπεδο'' του.

Η εκλογή Μητσοτάκη επιφέρει και την εμφανή δυσαρέσκεια στους κόλπους των γαλάζιων του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι είχαν επενδύσει υπέρ της εκλογής Μεϊμαράκη.

Πάντως, αν προσωπικά είμαστε οπαδοί των στοιχημάτων, τα οποία σε αντιδιαστολή χιλιάδων συμπολιτών μας δεν χρησιμοποιούμε, σήμερα θα είχαμε κερδίσει μια ''περιουσία'', δεδομένου ότι γνωρίζαμε ποιος θα εκλεγεί στην προεδρία της ΝΔ, και το είχαμε εμπιστευτεί σε αρκετούς συμπολίτες μας τις προηγούμενες ημέρες, δεδομένου ότι υπήρχε η πεποίθηση ότι κάποια νεοελληνικά στερεότυπα δύσκολα ''σπάνε'' στη χώρα μας.

Το Μαξίμου αναφέρει σχετικά με την εκλογή Μητσοτάκη: Στην οικογενειοκρατία προσκολλημένη η ΝΔ

Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης «Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η συντηρητική παράταξη είναι προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία.

Παρά τα όσα επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ανανέωση και νέα αρχή, ο ίδιος είναι προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο δόγμα, το οποίο έχει επανειλημμένα αποδοκιμαστεί από τον ελληνικό λαό.

Με ενδιαφέρον τέλος, αναμένουμε πώς θα χειριστεί ακροδεξιά στηρίγματα, χωρίς τα οποία δεν θα είχε καταφέρει να εκλεγεί».

Και με στοιχεία από την ΑΥΓΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΝΔ προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">