ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η άσκηση κριτικής ουδεμία σχέση έχει με συκοφάντες και υβριστές εντός του δήμου

Τα δημοσιεύματα του εν λόγω ''ισορροπημένου τοπικού εκδότη'' ο οποίος κατά καιρούς σπιλώνει καθυβρίζοντας τόσο τους δημότες, όσο και τους εκλεγμένους, είναι γνωστά.

Κανείς εκ των συμπολιτών μας δεν επιτρέπετε να δέχεται την λάσπη που διοχετεύεται, και την σπίλωση που γίνετε σχεδόν καθημερινά, και πάντα με χαρακτηρισμούς κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σε πρόσφατο δικό του δημοσίευμα αναφέρει προς εκλεγμένο του δήμου: ''Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα αν θέλει να αποδείξει ο αξιότιμος Βοργιάς ότι έχει αντρικά στον καβάλο του''

O ''αστροναύτης'' αποδεδειγμένα επί πολλά χρόνια παρείχε τοπικό πολιτισμό, ψυχαγωγία, και όσα μας στερούσαν οι κύριοι νεόπλουτοι του δήμου οι οποίοι αξίωναν την χρηστή διοίκηση.

Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι είναι ο πρωτεργάτης των FM στη χώρα μας, έχοντας το σύνολο των αποδεικτικών, όπως υπάρχουν τα πειστήρια δεκαετιών τοπικής λειτουργίας. Επιπροσθέτως, η παρουσία του στο διαδίκτυο το 2009 καθιστούσε σαφές ότι στην πόλη μας δεν υφίσταντο ενδογενή τοπικά ΜΜΕ, και έπειτα της εμφανίσεως του το σύνολο των φερόμενων και τοπικών εκδοτών στράφηκε προς το διαδίκτυο, όπως επίσης επαναλειτούργησε η καταργημένη από δεξιούς ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας έπειτα και από δική μας αξίωση.

Εσείς πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε όσα γράφετε, δεδομένου ότι όσοι δεν ενδίδουν στις ορέξεις σας κατασυκοφαντούνται δημόσια, και πάντα έχοντας αναφορές σεξουαλικού χαρακτήρα, κάνοντας σαφές ότι προσωπικά έχετε εμμονές και έντονο πρόβλημα το οποίο το εκδηλώνεται δημόσια.

Η σπίλωση από τη πλευρά σας προς όλες τις κατευθύνσεις κρίνετε από τους συμπολίτες μας, και απαξιώ να απαντήσω στις ηλιθιότητες που επικαλείστε, δεδομένου ότι το 70 % των δημοσιογράφων της χώρας μας διαθέτει τίτλους σπουδών άλλης ειδικότητας, και εν συνεχεία με την πάροδο του χρόνου ασχολήθηκε και με την ενημέρωση. ( Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω πλειάδα από τους κορυφαίους της ενημέρωσης στα Ραδιοτηλεοπτικά και τον τύπο, θεωρώ όμως ότι είναι χωρίς σημασία γιατί τους γνωρίζουν οι συμπολίτες μας)
Το ζήτημα πλουραλισμού - πολυφωνίας - και δεοντολογίας στα όρια του δήμου μας,  ζήτησα επανειλημμένα να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, ώστε να τεθούν οι βάσεις ενός κόσμιου - δημοκρατικού δημοτικού μέσου (όλων των δημοτών) και όσοι εκ των συμπολιτών μας ασχολούνται με την δημοσιογραφία και τις εκδόσεις να συνεχίζουν παράλληλα ότι έκαναν, έχοντας ωστόσο ένα (1) πλουραλιστικό - δεοντολογικό και κόσμιο μέσο όλων των δημοτών, το οποίο θα παρέχει το σύνολο των τοπικών ειδήσεων, και παράλληλα θα ελέγχεται δεοντολογικά από ορισμένη εκ του δήμου, και όλων των παρατάξεων επιτροπή δεοντολογίας. ( Γιατί δεν το προχωρήσατε κύριοι;)
Αλήθεια, εσείς κ. συκοφάντη και παράλληλα υβριστή πότε εμφανιστήκατε διαδικτυακά; ''Ενημερώστε'' τους συμπολίτες μας. 

Πάντως, φάσκετε και αντιφάσκετε , δεδομένου ότι την μια με αποκαλείτε ''ανισόρροπο'', την άλλη ''ανεπάγγελτο'', ''ψυχικά ασθενή'', και στη συνέχεια αναφέρεται για την επαγγελματική μου δραστηριότητα σε ραδιοτηλεοπτικά ενημερωτικά ΜΜΕ. Σας πληροφορώ ότι διαχρονικά ασχολήθηκα αποκλειστικά με τον τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Δεν δικαιούστε να ομιλείτε σε εμένα για δημοσιογραφία, δεδομένου ότι ως εργαζόμενοι ''διδάξαμε'' πολλούς νέους ρεπόρτερ οι οποίοι βγήκαν στην αγορά εργασίας, έχοντας τα εφόδια από τους εμπειρότερους,  και τοπικά είμαστε το έναυσμα ώστε δεκάδες συμπολιτών μας να σταδιοδρομήσουν σε επαγγέλματα του χώρου, η ακόμα να έχουν μια πρόσθετη ενασχόληση ( Γιατί σκόπιμα το παρακάμπτεται; Τι είχαμε στη Γλυφάδα πριν από δεκαετίες; Όπου μπορούσαμε βοηθούσαμε , ενώ στη Γλυφάδα του παρόντος ακολουθούνται άλλες τακτικές)

Δεν λογίζεται εκπροσώπηση των δημοτών όταν οι αιρετοί του δήμου καλύπτουν τα φαινόμενα λασπολόγων, συκοφαντών, κ.α., διότι θα καταστεί σαφές στο σύνολο συμπολιτών μας ότι πίσω από τις διαδικασίες κατάργησης του Συντάγματος κρύβονται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Ο Γλυφαδιώτικος λαός ( οι συμπολίτες μας ) κ.κ. αιρετοί, και ειδικά διοικούντες, σας εμπιστεύτηκε το δήμο ώστε να αναβαθμίσετε την εικόνα του και να τον κάνετε εφάμιλλο των ομοίων του σε όλους τους τομείς.  

Τέλος, οι κ.κ. αιρετοί στη πόλη μας οφείλουν να θέσουν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου το ζήτημα ''τοπικής ενημέρωσης'', όπως το είχα ζητήσει στο παρελθόν, αποτελεί υποχρέωσή τους, ώστε όσα δεν έχουν ειπωθεί δια στόματος του συνόλου αιρετών να τεθούν.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Δεν είχαμε ποτέ εργοδότες από την τοπική μας κοινωνία, δεδομένου ότι ασκούμε πραγματικά λειτούργημα, έστω και αν κάποιες φορές οι αξιώσεις συμπολιτών μας υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και ευτελίζεται το επίπεδο.

Προσωπικά, αυτόνομα, ποτέ δεν θα έβαζα άσεμνη φωτογραφία όσων αφορά αιρετούς του δήμου, κάτι που είθισται να γίνετε στα blog και site προς χάριν διασκέδασης - σάτιρας.

Το θέμα είναι ότι στη Γλυφάδα, καθημερινά, όσοι βρέθηκαν πρόσφατα ως κάτοικοι, είτε λόγω εργασίας, αναφέρουν τα χειρότερα λόγια για όσα συντελούνται τοπικά, με απαξιωτικούς όρους, και πρέπει να προβληματίζει ειδικά τους αιρετούς.

Υποσημείωση: Ο έτερος Γιάννης της δημοσιογραφίας , στη Γλυφάδα, όφειλε σταδιακά να διαμορφώσει όσα απαιτούνται στο τόπο μας, αντί να ''ρίχνει λάδι στη φωτιά''. Άλλωστε μακροπρόθεσμα ωφελημένος θα είναι ο τόπος, το σύνολο, και ο ίδιος. 

Ο δήμος Γλυφάδας επί αρκετές τετραετίες είναι της μιας (1) φοράς, και είναι απίθανο να αντιστραφούν οι όροι, άρα η πρέπουσα προσοχή από τη πλευρά του συνόλου σε καμία περίπτωση δεν βλάπτει. Ειδικά η διοικούσα παράταξη, η οποία έχει σειρά στελεχών από την Τερψιθέα, ας επικεντρώσει σε όλες τις συνοικίες και σε όλους τους δημότες, καλύπτοντας όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά, αντί της λειτουργίας των ''άτυπων σχεδιαστηρίων''.

* Αδυνατώ πλήρως να ακολουθήσω τον κατήφορο που υιοθετείται από τη πλευρά όσων διαβιούν επί χρόνια με χρήματα των συμπολιτών μας, όμως, θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι υπουργοί για τις διαδικασίες σπίλωσης και κατασυκοφάντησης που συντελούνται σε τοπικό επίπεδο, ώστε να κρίνουν τι εδραιώθηκε στις τοπικές κοινωνίες ελλείψει είτε δημόσιων, είτε δημοτικών ΜΜΕ.

* Είναι γνωστό της πάση (επί δεκαετίες) ότι δεν ασκώ μηνύσεις και αγωγές, άρα αν αδυνατεί η πολιτεία να μας προστατέψει υφίσταται βασική πολιτειακή παθογένεια, και ειδικά διαμορφωμένη από χώρους που επί δεκαετίες ελέγχουν το σύστημα και λειτουργούν κατά το δοκούν για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η άσκηση κριτικής ουδεμία σχέση έχει με συκοφάντες και υβριστές εντός του δήμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">