ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ανάπτυξη και η πρόοδος στο δήμο Γλυφάδας κοστίζει μόνο πέντε ευρώ !!!

Η ανάπτυξη και η πρόοδος στο τόπο μας, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας, κοστίζει μόνο πέντε ευρώ !!!

Σύμφωνα με όσα είχα μεταδώσει πριν από δεκαετίες, στην Γλυφάδα, η ανάπτυξη και η πρόοδος κοστίζει μόνο πέντε ευρώ, άρα το ενδογενές κώλυμα από τη πλευρά του συνόλου που αξίωσαν την είσοδό τους στα έδρανα του δήμου καθιστά σαφή την ακαταλληλότητά τους.

Συγκεκριμένα: Αν λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν ό,τι σε τοπικό επίπεδο (δήμου) βρίσκονται και λειτουργούν περίπου 4.000 χιλ. επιχειρήσεις, και με βασικό δεδομένο την δυνατότητα που δίνεται σε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα χωρίς υιοθέτηση καπιταλιστικού χαρακτήρα λειτουργίας να παρέχει προβολή όλων των επιχειρήσεων, με πέντε ευρώ θα υπήρχε η κάλυψη - προβολή του συνόλου, όπως και η αναγωγή του τοπικού μας πολιτισμού.

Με περισσότερη σαφήνεια: Αν στο δήμο Γλυφάδας είχαμε συμπολίτες μας που επιθυμούν πραγματικά την προσφορά στους υπολοίπους, θα είχαν φροντίσει να υιοθετηθούν οι προτάσεις μας (αιτήσεις) ώστε να υπάρξει η επαναλειτουργία του τοπικού Γλυφάδα fm.

Αρκεί ένα 5ευρώ μηνιαίως, από κάθε υφιστάμενη τοπική επιχείρηση, ώστε να ''μνημονεύεται'' (προβάλλεται) καθημερινά σε μια ροή ραδιοφωνικού προγράμματος.

Προσωπικά ποτέ δεν συμπάθησα το μοντέλο καπιταλιστικού χαρακτήρα, δεδομένου ό, τι στερεί τη δυνατότητα αναλογικής ισότητας επί του συνόλου, με απόρροια την δυσαρέσκεια των περισσοτέρων.

Σε μια ραδιοφωνική ροή 24ώρης βάσεως, είναι εφικτό ανά 15 λεπτά να υπάρχει εναλλάξ το σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων ενός κλάδου, όπως και οι προσφορές τους, με ένα συμβολικό αντίτιμο αντί του κόστους διαφημίσεως.

Από το σύνολο των 4.000 χιλ. τοπικών επιχειρήσεων, στο δήμο Γλυφάδας, μόνο με πέντε ευρώ μηνιαίως μαζεύονται 20.000 χιλ. ευρώ, τα οποία εξασφάλιζαν τόσο την λειτουργία όσο και την πληρωμή των εργαζομένων.

Αν σε αυτό το ποσό συμπεριλάβουμε και είκοσι βασικούς σπόνσορες κάθε μήνα, οι οποίοι θα τυγχάνουν της περαιτέρω προβολής, τα μηνιαία έσοδα θα άγγιζαν τις 30.000 - 40.000 χιλ. τα οποία επαρκούσαν για παρουσία ενός μέσου στα νότια προάστια. ( Σαφώς δεν είναι τίποτα σημαντικό, όμως, μπορούσε να ισχύει ό, τι παρακωλύουν επί δεκαετίες οι εκλεγμένοι σας )

Υιοθετήθηκε μετά από δεκαετίες το μοντέλο δημοτικής συγκοινωνίας, η οποία κοστίζει εκατοντάδες χιλ. ευρώ, και πληρώνεται από το σύνολο συμπολιτών μας, ενώ παρακωλύεται επί χρόνια από το σύνολο αιρετών - παρατάξεων μια δημοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας, η οποία κάτω από συγκεκριμένους όρους ( σχεδιασμό και δομή λειτουργίας ) μπορούσε να παρέχει έργο στο σύνολο χωρίς να χρεώνονται συνολικά οι δημότες, και να αναγάγει το τοπικό πολιτισμό σε ολόκληρο το νομό Αττικής, και παγκόσμια.

Αν υπάρχει κάποιο λάθος σε όσα διατυπώνονται, η εναπόκειται κώλυμα υλοποιήσεως, μπορείτε να το επισημάνετε στους συμπολίτες μας με αιτιολόγηση. Διοικείται ο δήμος ( αυτοδιαχειρίζεται ) από τους κατοίκους ΓΛΥΦΑΔΑΣ, η από πολιτικοοικονομικά συμφέροντα διαπλοκής ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Χρειάζεται να θυμίζουμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ό,τι αντί αρωγής από τη πλευρά του δήμου - παρατάξεων - αιρετών, ακόμα και σε φάκελλο μελέτη, αίτηση, πρόταση που έγινε το 2004 - 2005, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων του ''γλυφάδα fm'', επέλεξαν, και μέχρι σήμερα, είτε να παρανομούν, είτε να λειτουργούν κατά το δοκούν χωρίς ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ανάπτυξη και η πρόοδος στο δήμο Γλυφάδας κοστίζει μόνο πέντε ευρώ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">