ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόθεν έσχες ζητά η αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σταύρο Ψυχάρη

Τα αντίγραφα των «πόθεν έσχες» του ζήτησε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σταύρο Ψυχάρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εφ.Συν.», η απάντηση του εκδότη είναι «δεν τα έχω. Θα έπρεπε να τα έχετε εσείς(!)».

Η επιτροπή, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα συνεδριάσει για το θέμα τη Δευτέρα.

Η επιτροπή του ζήτησε να προσκομίσει αν διαθέτει αντίγραφα από δηλώσεις πόθεν έσχες για τα έτη 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007,2008, καθώς φαίνεται ότι τα χρόνια αυτά δεν έχει υποβάλλει δηλώσεις.

ο Σταύρος Ψυχάρης δεν έχει υποβάλει «πόθεν έσχες» επί εννέα έτη και συγκεκριμένα την περίοδο από το 2000 μέχρι και το 2008, την περίοδο δηλαδή που έλαβε το επίμαχο δάνειο.

Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει ήδη καταθέσει ως ύποπτος για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία αναφορικά με την υπέρογκη δανειοδότηση που έλαβε ο Οργανισμός από τράπεζες.

Ο ΔΟΛ είναι ο πλέον υπερδανεισμένος, καθώς συνολικά οφείλει και στις τέσσερις μεγάλες τράπεζες το ιλιγγιώδες ποσό των 197.695.331 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, οι εκδότες και οι ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης οφείλουν να καταθέτουν «πόθεν έσχες» στις αρμόδιες αρχές, όπως ισχύει για τον χώρο της ενημέρωσης και για τους δημοσιογράφους.

Σαφώς ο κ. Ψυχάρης δεν υπέβαλε πόθεν έσχες διότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα που ο κάθε ένας κάνει του κεφαλιού του, και ειδικότερα όταν έχει και πολιτικές διασυνδέσεις ώστε να μένει στο απυρόβλητο γιατί να καταθέσει πόθεν έσχες;

Για τους ισχυρούς βαρόνους των media, στη χώρα μας, επί δεκαετίες διαμορφώθηκαν σημαντικές εξαιρέσεις από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, σε αντιδιαστολή πολλών άλλων οι οποίοι δεν είχαν ποτέ αυτού του τύπου βλέψεις, και ειδικότερα όσων επιθυμούσαν ισοκατανομή  και αναλογική ισότητα δημόσιων - δημοτικών - και ιδιωτικών μέσων ραδιοτηλεόρασης και τύπου, όπως επίσης και θέσπιση κανόνων για το σύνολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόθεν έσχες ζητά η αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σταύρο Ψυχάρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">