ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε δωρεάν ταινίες και show στο laptop και το PC

Υπάρχουν περισσότερες από 1.5 εκατομμύρια εφαρμογές για Android smartphones, πολλές εκ των οποίων δεν υπάρχουν σε καμία μορφή για τον υπολογιστή. Με το δωρεάν πρόγραμμα BlueStacks μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android σε PC, όπως και να δείτε ταινίες, show, και τηλεοπτικές σειρές εντελώς δωρεάν.

To BlueStacks ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011, σε Alpha Μορφή και μέχρι σήμερα έχει γίνει download πάνω από 109.000.000 εκ. φορές λήψεις.

Πρακτικά το BlueStacks είναι μια αυτόνομη Virtual Machine η οποία εξομοιώνει μια εγκατάσταση Android στον υπολογιστή μας, επιτρέποντάς μας να εγκαταστήσουμε και να τρέξουμε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android σε PC με Windows, όμως, εμείς σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο BlueStacks για προβολή ταινιών, show, και σήριαλ. 

Αυτό γίνετε πολύ εύκολα με εγκατάσταση του  BlueStacks ( το κατεβάζετε ΕΔΩκαι στη συνέχεια με προσθήκη του app Show Box ( το κατεβάζετε ΕΔΩ )

Τρέχοντας το αρχείο, BlueStacks, η εγκατάσταση σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει ολοκληρωθεί.

Μετά την εγκατάσταση η εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτόματα και θα κατεβάσει πληροφορίες στο PC.

Εσείς θα πάτε στην αρχική οθόνη, welcome ( καλωσορίσατε) και στην αναζήτηση θα πληκτρολογήσετε Show Box. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το εικονίδιο του Show Box το οποίο θα πατήσετε ώστε να γίνει download και να φορτώσει στο BlueStacks

Στη συνέχεια θα φορτώσουν εκατοντάδες τίτλοι ταινιών, όπως και μηχανή αναζήτησης με κριτήρια είδος ταινίας, χρονολογία, κ.α.

Για ελληνικούς υποτίτλους θα δείτε ό, τι υπάρχει συνεργαζόμενο πρόγραμμα.

Επίσης για όσους και όσες από εσάς δεν έχετε κάρτα τηλεόρασης mpeg4 στο laptop και το pc μπορείτε στο BlueStacks να κάνετε προσθήκη του app Greek TV ώστε να παρακολουθείτε όλα τα ελληνικά κανάλια, διαπλεκόμενα, κρατικά, κ.α.

Όσοι και όσες από εσάς έχετε μια μικρή εξοικείωση με software θα τα καταφέρετε πολύ εύκολα, όσο για τους υπολοίπους αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε δωρεάν ταινίες και show στο laptop και το PC Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">