ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανάρμοστες πρακτικές της γαλάζιας ( ΝΔ) διοικήσεως γλυφάδας

Η πολιτική καπηλεία δεν έχει καμία απολύτως θέση στην Τοπική αυτοδιοίκηση, και διαπιστώνουμε επί δυο χρόνια τις μεθοδευμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής,  η οποία κατευθύνει τους συμπολίτες μας με διάφορα τρικ με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου. 

Συγκεκριμένα, με τα χρήματα όλων ημών, αρχικά πληρώνονται ημέτεροι, ώστε να περιβάλουν τη δημοτική αρχή και να προβάλουν επιλεκτικά οτιδήποτε αφορά το δήμο μας, σαφώς κατευθύνοντας υποχθόνια τους συμπολίτες μας προς το κόμμα στο οποίο ανήκουν, η υποστηρίζουν.

Η επιλογή όλα να χρωματίζονται γαλάζια, από μια δημοτική αρχή η οποία υποσχέθηκε αχρωμάτιστο και ακομμάτιστο δήμο ώστε να εκλεγεί, καταδεικνύει το δόλο που έχουν ακόμα και σήμερα οι Νεοδημοκράτες, εν έτη 2016, να κατευθύνουν κατά το δοκούν τις οικογένειες των συμπολιτών μας, και ειδικότερα από τα πρώτα στάδια που αποτελεί η πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Αν μπορούν να εξηγήσουν επαρκώς τους λόγους, οι οποίοι τους οδηγούν με τα χρήματα όλων των δημοτών, αρχικά να παρανομούν στις δικές μας αιτήσεις, και στη συνέχεια να λειτουργούν ως κοινοί κλέφτες όσων υλοποιήθηκαν αρχικά από συγκεκριμένους δημότες Γλυφάδας, να μας παρέχουν σαφείς απαντήσεις.

Αν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους και αίτια να χρωματίζονται όλα γαλάζια, όπως οι πινακίδες που ξηλώθηκαν ώστε να τοποθετηθούν γαλάζιες, αξίας 147.000 χιλιάδων ευρώ, όπως και αρκετές πιστώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ του δημοτικού χρήματος για γαλάζια έντυπα, τα οποία εκδίδουν έμμισθοι ημέτεροι της δημοτικής αρχής, όπως και όσοι τοποθετήθηκαν σε γραφεία τύπου και δημοσίων σχέσεων δεδομένων των γαλάζιων καταβολών τους, οι οποίοι πληρώνονται από το σύνολο των συμπολιτών μας, αναμένουμε τις τεκμηριωμένες απαντήσεις τους.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανάρμοστες πρακτικές της γαλάζιας ( ΝΔ) διοικήσεως γλυφάδας, η οποία εκμαυλίζει για ιδίων όφελος και του κόμματός της τον τοπικό μας πολιτισμό και τοπική κοινωνία, με υποχθόνιες μεθοδεύσεις.

Ένας δήμος στην εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών δεν τα χρωματίζει όλα γαλάζια, και επιλέγει ουδέτερα χρώματα, όπως και αναλογική κάλυψη όλων των θέσεων και όλων των δημοτών.

Δυστυχώς το σώμα των συμπολιτών μας δεν αποτελείται από ειδήμονες του αντικειμένου, ούτε γνωρίζουν τι διαμορφώνεται σε τοπικό επίπεδο με τα χρήματα του συνόλου των φορολογουμένων.

Δεν διαπιστώσαμε να υπάρξουν τοποθετήσεις και σχόλια των συμπολιτών μας για τις απαράδεκτες τακτικές των διοικούντων, όπως και για όσες ληστείες τελέστηκαν από την ημέρα που ανέλαβαν την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, με κομματικό κίνητρο. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όπως και η Περιφέρεια Αττικής, δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γνωρίζοντας τι ισχύει στα νότια προάστια και στη πόλη της Γλυφάδας με δεκάδες κακέκτυπα και την κλοπή πνευματικής κατοχυρωμένης ιδιοκτησίας. 

Το Γλυφάδα ως ηλεκτρονικό ΜΜΕ στα Νότια Προάστια κατοχυρώθηκε επίσημα και με παράβολο το 1989 στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, και το υπουργείο Προεδρίας, σε μια περίοδο που δεν υπήρχε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ηλεκτρονικό στη πόλη της Γλυφάδας, και το σύνολο των Νοτίων προαστίων Ν.Αττικής. 

Αγώνες ''αντοχής'' με ''φυσικά εμπόδια'' επί δεκαετίες στην τοπική κοινωνία των κομματικών κανιβάλων, οι οποίοι σημειωτέων δεν έπρεπε να βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, γιατί πλην καπηλείας και παρανομιών στα αιτήματά μας μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε οτιδήποτε άλλο. 

Πρόκειται για καθολικά ανεύθυνα άτομα, τα οποία επί σκοπίμου δράσεως και δόλου, για τον εύκολο και ιδιοτελή τους πλουτισμό, όπως και των ημετέρων τους, αποθρασύνθηκαν στον απόλυτο βαθμό, εξαπατώντας το κοινωνικό σύνολο, παρανομώντας στις σύννομες αιτήσεις των δημοτών, και έχοντας ως βασικό κίνητρο την φυσική εξόντωση των Γλυφαδιωτών φορολογουμένων.

Είναι άξιο αναφοράς, πόσες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις δεχτήκαμε επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και με τους κομματικούς τους δημάρχους στην πόλη της Γλυφάδας να μην μας συνδράμουν κατόπιν αιτήσεων και να παρανομούν, άρα είναι προφανές τι εξυπηρετούν και υπηρετούν, όπως και άλλες παρατάξεις οι οποίες δεν έχουν πράξει ούτε μια τοποθέτηση.

Είναι δυνατόν να λογίζεται εκπροσώπηση των δημοτών από αυτά τα πρόσωπα και παρατάξεις, όταν δεχτήκαμε αναίτια καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις και αποταθήκαμε στους δημάρχους και αιρετούς οι οποίοι παρανομούσαν στις αιτήσεις μας; Ποιους και τι εκπροσωπούν στο δήμο Γλυφάδας ;  Τα κόμματα του κοινοβουλίου τα οποία τους παρείχαν διορισμούς για εύκολο πλουτισμό ;

Σε ποιο καθεστώς λειτούργησαν και λειτουργούν επί δεκαετίες τα φερόμενα τοπικά ΜΜΕ είτε ηλεκτρονικά, είτε έντυπα; Σε αυτά δεν παρέχουν επί δεκαετίες τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας, όπως και σε ημέτερους που τοποθετούν στα γραφεία τύπου και δημοσίων σχέσεων ;

Εμάς γιατί δεν μας συνέδραμαν ως ΔΗΜΟΣ ούτε μια φορά ; Δεν λειτουργούσαμε τοπικά ραδιοφωνικά τόσα χρόνια και με λειτουργικά έξοδα που δεν είχε κανένας από τους εκδότες - δημοσιογράφους ; Για ποιους λειτουργούσαμε ;

Τα κίνητρά τους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και ουδεμία σχέση έχουν με την αυτοδιαχείριση από τη πλευρά δημοτών, και σαφώς αποτελεί κοινό μυστικό στη πόλη της Γλυφάδας τι μεθοδεύτηκε πίσω από τη πλάτη των συμπολιτών μας, και τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας για τον εύκολο πλουτισμό και ευημερία των λίγων (...) οι οποίοι με την συνδρομή χειραγωγημένων από συμφέροντα, και εξαγορασμένων στη βάση δούναι και λαβείν βρέθηκαν να σχηματίζουν τις γνωστές σε όλους κακοδιοικήσεις του δήμου μας.

Όσοι θεωρούν ότι  όσα γράφουμε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, να τολμήσουν να έρθουν σε απευθείας δια ζώσης αντιπαράθεση μαζί μας, ώστε αρχικά να τους προσκομίσουμε και τα περαιτέρω αποδεικτικά τα οποία μπορεί να αγνοούν, και εμείς δεν επιθυμούμε να υπάρχουν δημόσια. Προς το παρόν...


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποχρέωσή μας αν δεν μας καλύψει πλήρως η κυβέρνηση να στραφούμε νομικά κατά του συνόλου εμπλεκομένων. Επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός συμφερόντων που δρα με αποκλειστικό γνώμονα την φυσική μας εξόντωση και ληστεύοντας την κατοχυρωμένη πνευματική μας ιδιοκτησία από την δεκαετία του 70, 80, και 90.

Ακόμα και η ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας αποτελεί προϊόν κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, δεδομένου ότι εμείς γνωρίζαμε και είχαμε τοποθετηθεί ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ επί σειρά ετών για όσα έπονται στη χώρα και στο τόπο μας πολλά χρόνια πριν υπάρξουν και εδραιωθούν, και πολύ περισσότερο όταν όλες οι κομματικές διοικήσεις απαράδεκτων για τα κοινά, καταστρατηγούσαν τη νομιμότητα στο τόπο μας, παρανομώντας στις δικές μας αιτήσεις από την δεκαετία του 80, που προηγηθήκαμε όλων τοπικά , και διορίζοντας  από τα παράθυρα κατά το δοκούν ημέτερους και παραταξιακούς τους.

Σημειώνω για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, ότι και το glyfada.gr θα το είχαμε κατοχυρώσει  πολλά χρόνια πριν από τους απαράδεκτους που μπήκαν στο δήμο και το κατοχύρωσαν, όμως δεν το πράξαμε ώστε να δοκιμάσουμε το ποιόν όσων αξίωσαν να εκπροσωπήσουν το τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ( Το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο που λειτούργησε στο τόπο μας, και αποτελεί απορίας άξιο ποιοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου και ποιος είναι ο ρόλος τους )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανάρμοστες πρακτικές της γαλάζιας ( ΝΔ) διοικήσεως γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">