ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπάτσε συμμαζέψου

Όπως πληροφορηθήκαμε τέως αστυνομικός, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πολύ πριν τα 50, χτύπησε ένα συμπολίτη μας, ο οποίος χρήζει βοηθείας αντί για μπουκέτα από μπάτσους.

Γνωρίζετε αρκετά καλά, όπως και εμείς, ότι οι αστυνομικοί (...) σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και όταν συνταξιοδοτηθούν, τους μένουν τα κατάλοιπα του προτέρου βίου τους, άρα θεωρούν ότι ακόμα και όταν συνταξιοδοτηθούν, ότι αποτελούν μέρος - τμήμα της ''εξουσίας'' και πολλές φορές λειτουργούν κατά το δοκούν.

Το επεισόδιο συνέβη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην πλατεία Καραϊσκάκη Τερψιθέας, όπου ο τέως αστυνομικός νυχτιάτικα επί αρκετή ώρα είχε πατημένη την κόρνα του αυτοκινήτου, ο ίδιος μπορεί να γιόρταζε, οι υπόλοιποι όμως που βρισκόντουσαν στην πλατεία ενοχλήθηκαν, και όταν ένας εκ των συμπολιτών μας πλησίασε τον τέως αστυνομικό κάνοντας του υπόδειξη για την όχληση από την κόρνα, ο τέως αστυνομικός λειτούργησε όπως είχε μάθει όταν ευρίσκετο στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα επιτέθηκε στον συμπολίτη μας, και αφού δεν ήταν αρκετός ο ίδιος ώστε να του δώσει  αρκετά χτυπήματα, ήρθαν για ενίσχυση και έτεροι φίλοι του τέως αστυνομικού ώστε πέντε μαντράχαλοι να χτυπήσουν ένα άρρωστο συμπολίτη μας.     

Μπάτσε συμμαζέψου, διότι την επόμενη φορά που θα παρεκτραπείς δεν σε σώζει κανένας._

* Το συγκεκριμένο άρθρο προς γνώση και επίγνωση των κατά τόπους στελεχών των κόμματων που κυβερνούν, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν επίγνωση όσων ισχύουν όσοι οι ίδιοι βρίσκονται μακριά από την κοινωνία, στα στεγανά της εξουσίας, ''αλλάζοντας τον κόσμο'', και δημιουργώντας μια ''καλύτερη κοινωνία'', με ''σοσιαλιστική προοπτική'' !!! 

* Βέβαια δεν δόθηκε ποτέ  μια πειστική αιτιολόγηση γιατί πρέπει οι μπάτσοι να συνταξιοδοτούνται στα 45, ενώ οι υπόλοιποι/ες περιμένουν την σύνταξη στα 68 !!! ( Προφανώς για το θεάρεστο έργο τους και την προσφορά τους στην κοινωνία !!! ) Σαφέστατα ο Α. Τσίπρας, ο Καμμένος, όπως και οι υπουργοποιημένοι με ειδικούς φρουρούς, και συνοδεία, πρέπει να έχουν επιχειρήματα. 

Δεν μπορεί να μην έχουν επιχειρήματα για εκατοντάδες αστυνομικούς - ειδικούς φρουρούς - σε εκατοντάδες πολιτικούς, βουλευτές, εκδότες,  δημοσιογράφους, εφοπλιστές, κ.α. 

Να ακούσουμε τα επιχειρήματα από τη πλευρά τους, διότι αν δεν τα ακούσετε, δεν υπάρχει κυβέρνηση !!!

Τέλος, πριν από δεκαετίες έχοντας ανάλογα περιστατικά, και παρουσία δεκάδων μαρτύρων, ορισμένοι εξ αυτών σήμερα είναι διορισμένα στελέχη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είχα τονίσει ότι απαιτείται από τη πλευρά της κοινωνίας θέσπιση κοινωνικού δικαίου. ( Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, και σύντομα θα θεσπίσουμε επίσημα το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Ο συγκεκριμένος τέως μπάτσος μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπάτσε συμμαζέψου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">