ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''άλλη'' Γλυφάδα το 2016 (VIDEO)

Δυο χρόνια στο δήμο Γλυφάδας, κανένα πεζοδρόμιο στην Τερψιθέα

Έπειτα από δυο χρόνια διοικήσεως από τη γαλάζια παράταξη, και τον Παπανικολάου, ο οποίος παρεμπιπτόντως επικαλέστηκε ότι είναι ''Τερψιθιώτης'', (έπειτα από τον έτερο ''Τερψιθιώτη'', Κόκκορη, ο οποίος δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ στην αναμόρφωση της πολυπληθέστατης συνοικίας), έχουμε ένα σαφές δεδομένο. Κανένα πεζοδρόμιο, καμία καινούργια πλάκα, καμία παρέμβαση από τη πλευρά των διοικούντων.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, και είναι βέβαιο ότι τα συμπεράσματα όλων θα είναι ταυτόσημα.



Το προεκλογικό πρόγραμμα Παπανικολάου.






Επισημαίνουμε ότι οι δημότες ως κάτοικοι είναι υποβαθμισμένοι από την διοικούσα παράταξη, θέσεις εργασίας παρασχέθηκαν στα δικά τους παιδιά, κ.α., και παράλληλα είναι πολλαπλά υποβαθμισμένοι δεδομένου ότι σε άλλες συνοικίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και πεζοδρομήσεις, και πλακοστρώσεις, και παρεμβάσεις, πλην της πυκνοκατοικημένης Τερψιθέας.

Είναι δυνατόν να χαρίζεται η πλειονότητα των κατοίκων σε όσους αδρανούν για την διαμόρφωση όσων απαιτούνται και οφείλουν στο κοινωνικό σύνολο;

Η αδιαφορία της πλειονότητας ευεργετεί υπέρμετρα λίγα άτομα και τα συμφέροντά τους, και είναι γνωστό ότι ο Παπανικολάου και η παρέα του μάζευε ένα τμήμα των χρημάτων για αποθεματικό, και τα ''σερβίριζε'' σε ημέτερους, αντί σταδιακά να περαιώνει όσα απαιτούνται.

Εμείς από τη δική μας πλευρά τονίζουμε ότι στο πρόγραμμα μας υπάρχει η συνολική αναμόρφωση όλων των οδών στην Τερψιθέα, στην οποία θα δώσουμε την μεγαλύτερη έμφαση, δεδομένου ότι όσοι παρέχουν τα περισσότερα θα λάβουν και τα περισσότερα.

Σε τοπικό επίπεδο διαχρονικά είμαστε κατά των έργων βιτρίνας, και κατά όλων των πολιτικών οι οποίες στοχεύουν στη διαμόρφωση όρων πολλών ταχυτήτων και ανισορροπίας, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει ταύτιση με τους εκφραστές αναχρονιστικών και πεπαλαιωμένων τακτικών.

Επί δεκαετίες διαμορφώνονται και ισχύουν σημεία και τέρατα από τη πλευρά των μελών της κομματοκρατίας, και ουδέποτε λειτούργησε ο παράγοντας πλειονότητα - πλειοψηφία κατοίκων - δημοτών.

*Η Γλυφάδα είναι μια, *( ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977- 2004 ), και η πολιτική πρέπει να είναι μια, με εξορθολογισμό και ισοκατανομή κονδυλίων για όλες τις συνοικίες της πόλης. ( Σήμερα χιλιάδες από εσάς γνωρίζετε όσα ισχύουν τοπικά, και από εσάς εξαρτάται αν θα αλλάξουν οι όροι υπέρ όλων των δημοτών, και της πόλης, η αν θα συνεχίζεται η πλάνη, η εξαπάτηση, και οι κακοδιοικήσεις.) 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όσοι και όσες έχοντας τα δεδομένα της τοπικής πραγματικότητας, επί δεκαετίες, πράττουν παραποίηση για το ιδιοτελές τους όφελος, αποτελούν εγκληματικά στοιχεία, και ως τέτοια θα πρέπει να τα μεταχειρίζεται ο κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο. ( Το ευκολότερο, γνωρίζοντας όσα ισχύουν, είναι να τα παρακάμψεις ώστε να ωφεληθούν οι ημέτεροι, οι παραταξιακοί, και οι κολλητοί, όμως η ετυμηγορία πάντα στο τέλος έρχεται από το σύνολο των υπολοίπων.)

* Το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως χιλιάδες άλλα τοπικού χαρακτήρα, είχαν τεθεί επανειλημμένα ΔΗΜΟΣΙΑ πριν από δεκαετίες στις τοπικές ραδιοφωνικές μας μεταδόσεις, και έκτοτε παρέλασαν δεκάδες κομματικοί δήμαρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χωρίς έργο, άρα έχουμε πειστήρια, μάρτυρες, και τα αυταπόδεικτα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''άλλη'' Γλυφάδα το 2016 (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">