ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΒΟΜΒΑ! Εταιρία έκπληξη στη νέα blacklist!

Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, όπως μας ενημέρωσαν από το bookmakers.gr η 12η έκδοση της Blacklist, καθώς μία εταιρία που το τελευταίο διάστημα είχε μπει πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά κρίθηκε παράνομη από την ΕΕΕΠ. 
Τα τυχερά παιχνίδια αποτελούν το ''κόκκινο πανί'' για τα αριστερά κόμματα, όμως επί του παρόντος η λογική καζίνο βρίσκει έδαφος στη χώρα μας, και η κυβέρνηση θα καλεστεί να αδειοδοτήσει την διεύρυνση του τζόγου εξ ονόματος της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας, όμως κανείς δεν διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον. Εξ ονόματος της ανάπτυξης θα υπάρξει η οικονομική καταστροφή αρκετών πολιτών. Τώρα θα μου πείτε ας πρόσεχαν, η ας προσέξουν, όμως η πολιτεία - πολιτικοί οφείλουν να είναι προσεκτικοί και να διασφαλίζουν το λαό.
Ο λόγος για την Marsbet, που είχε διαφημιστεί στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και… τα παράπονα των παικτών, αφού δεν ήταν λίγα τα μηνύματα  που λάβαμε σχετικά με παρακρατήσεις χρημάτων και μη πληρωμές κερδών. Τα ερωτήματα που γεννούνται με την προσθήκη της Marsbet στην Blacklist είναι πάρα πολλά, καθώς «έπαιζε» στην Ελλάδα με την άδεια της Eldorado η οποία είναι αδειοδοτημένη στο Κουρασάο.
Ερώτημα Νο 1: Είναι σε ισχύ η άδεια της Eldorado; Όλα δείχνουν πως όχι. Αρχικά η 2winbet που αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά με την άδεια της Goalbet και τώρα ένα ακόμη κρούσμα, με την Marsbet να μπαίνει στη Blacklist.Η απάντηση που έχουμε πάρει από ανθρώπους που ξέρουν πράγματα και καταστάσεις είναι: «η κατάσταση με τις εταιρίες που έχουν έδρα το Κουρασάο είναι λίγο περίεργη.»  Η… περίεργη αυτή κατάσταση έχει να κάνει φυσικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, που επιτρέπει στις ρυθμιστικές αρχές των χωρών να απαγορεύσουν την παροχή υπηρεσιών σε στοιχηματικές εταιρίες που δεν έχουν έδρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ερώτημα Νο 2: Υπάρχει τελικά έλεγχος στις διαφημίσεις των ιστοσελίδων; Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικό Επικοινωνίας, οι εταιρίες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια είναι υποχρεωμένες να καταθέτουν το διαφημιστικό τους πλάνο στην Επιτροπή. Με την Marsbet να διαφημίζεται στις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην διαδικασία αυτή. Ο ρόλος της Επιτροπής τελειώνει μόλις εγκριθεί το εμπορικό πλάνο. Από εκεί και πέρα, το κάθε site που θέλει να διαφημίσει μία εταιρία, είναι υπεύθυνο να γνωρίζει εάν η εταιρία έχει λάβει έγκριση για τις διαφημίσεις που θα κάνει. Στο bookmakers θα βρείτε ΜΟΝΟ εταιρίες που εναρμονίζονται 100% με τη νομοθεσία.
Ερώτημα Νο 3: Οι παίκτες τελικά δεν έχουν καμία ευθύνη;  Στην περίπτωση της Marsbet λάβαμε δεκάδες email από παίκτες που είχαν πρόβλημα με την εταιρία. Μόνο δύο μας ρώτησαν πριν κάνουν εγγραφή εάν είναι αξιόπιστη, νόμιμη και όλα τα σχετικά. Δηλαδή, αξίζει για ένα καλό μπόνους τα τραβάτε όλη αυτή την ταλαιπωρία και να ριψοκινδυνεύετε τα χρήματα σας; 
Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί τα εγκυρότερα στοιχηματικά Portal, όπως το foxbet ή το cassinowinners, δεν έκαναν καμία αναφορά στη Marsbet; Λίγο προσοχή δεν βλάπτει. Και αν δεν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για μία εταιρία, εδώ είμαστε. Μπορείτε να στείλετε ένα email στο support@bookmakers.gr ή να μπείτε στο Live chat και να κάνετε τις ερωτήσεις σας.

Δείτε τους 200 νέους ιστότοπους που προστέθηκαν στη Blacklist στην ιστοσελίδα  bookmakers.gr:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΟΜΒΑ! Εταιρία έκπληξη στη νέα blacklist! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb