ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια




Το_ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη στάση της πλειοψηφίας των ΜΜΕ καθώς και τη Διοίκηση της ΕΡΤ για την αποσιώπηση και την εξαφάνιση από τα δελτία ειδήσεων της χθεσινής συνέντευξης τύπου του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων και σωματείων αλλά και των αγωνιστικών πρωτοβουλιών στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις ενόψει της ΔΕΘ.

Την ίδια στιγμή που η παρουσία των εργοδοτικών οργανώσεων και της κυβέρνησης στα κανάλια και τα ραδιόφωνα ξεχειλίζει, αποδεικνύεται πως η φωνή του ταξικού κινήματος ενοχλεί και δεν πρέπει να ακούγεται.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να πάρουν μέρος στα Συλλαλητήρια που διοργανώσει σήμερα στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα, και αύριο 10 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη πλατεία Αριστοτέλους στις 6 το απόγευμα.

«Καλούμε τους εργαζόμενους να μην εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην Ασφάλιση. Να δυναμώσουν την οργάνωσή τους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς (...) Η λύση και η δύναμη βρίσκονται στον οργανωμένο ταξικό αγώνα, στη συμμαχία, στην πάλη για την υπεράσπιση του δίκιου μας, για την αναπλήρωση των απωλειών, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».

Υποσημείωση του Γ.Κ: Όλα όσα αναφέρονται από το ΠΑΜΕ στην τελευταία παράγραφο δεν τα έχουμε διαπιστώσει επί δεκαετίες. Αντιθέτως έχουμε πλειάδα υποκριτικών και σκηνοθετημένων εκδηλώσεων, κ.α., ώστε να πλασαριστούν ορισμένοι για το προσωπικό τους βόλεμα, και εν συνεχεία χωρίς να καλύπτουν δίκαια το κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα: Τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε σε εκατοντάδες πορείες, συλλαλητήρια, απεργιακές κινητοποιήσεις, κ.α., και το όφελος υπήρξε αποκλειστικά σε ορισμένες συντεχνίες, και τους κολλητούς. ( Ειδικά όταν υπάρχει το όφελος σε πλειάδα από όσους και όσες δεν είδαμε στις περισσότερες πορείες, κινητοποιήσεις, κ.α., η φαυλοκρατία καλά κρατεί ακόμα στη χώρα μας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">