ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δέσποινα Βανδή: Τραγουδά από το αυτοκίνητο το νέο της τραγούδι

Η Δέσποινα Βανδή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε το νέο της τραγούδι.

Ο,τι θες γεννιέται τώρα... Ένα πολύ όμορφο χαρούμενο τραγούδι που μου φτιάχνει τη διάθεση και καταλήγει στο "Η ζωή είναι δυο μόνοι που διαλέγουμε το μαζί" σχολίασε στη λεζάντα του video.

Σαφέστατα ''και μαζί και μόνος πάλι νοιώθω μόνος'',  ''Και μαζί και μόνος ίδιος είν' ο πόνος.'' ( Δεδομένων όσων ισχύουν στη χώρα μας, και των εκατομμυρίων πειραματόζωων, και ειδικά της νεολαίας η οποία έχει γίνει υποχείριο ολιγοπωλίων και συντεχνιών. )

* Λόγω του τεραστίου θαψίματος της εν λόγω σχολής μουσικής - τραγουδιού, και των επάλληλων σχολίων μου στο παρελθόντα χρόνο κατά της συγκεκριμένης τραγουδίστριας από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM, αποκαθιστώ αποκλειστικά για την φώτο με το 74 την οποία είδα στο διαδίκτυο. ( Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το 74, και καμία σχέση δεν έχει με όσα αναγράφονται στο μπλουζάκι.) 

Επεξηγηματικά: Πρωτεργάτης των FM στη χώρα μας, και εν συνεχεία από τους υπολοίπους, οι οποίοι στο σύνολό τους ακολούθησαν, με τον ''κωδικό'' 74, και στη συνέχεια από εκατοντάδες άλλους οι οποίοι ακολούθησαν και δεν γνώριζαν όσα έχουν προϋπάρξει με το 747 ? Άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε...και διαχρονικά ισχύει το ίδιο φαινόμενο. Μόνο εμείς γνωρίζουμε την Αλήθεια. (Ποιοι ήταν οι πρώτοι δέκα στα FM της Ελλάδας;) 

Σε πολιτικό επίπεδο ισχύουν χειρότερα από τα αναγραφόμενα.( Κοινωνία - πολιτική στον ίδιο παρανομαστή.) Όσα ακολούθησαν και ισχύουν παγκόσμια έχουν την σφραγίδα του πρωτεργάτη, όμως πολύ καθυστερημένα, διότι όταν έπρεπε να υπάρξουν ''μητρώα'' ορισμένοι εξυπηρετούσαν, όπως και σήμερα, τα προσωπικά τους συμφέροντα, άρα διαβάλλεται η Αλήθεια.

Αυτό που έκανες, και το ανέβασες στα sosial media, προσωπικά το ανέφερα ραδιοφωνικά πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα, και sosial media, προϊδεάζοντας τους ακροατές για όσα αποτελούν την μετεξέλιξη, και κυρίως σε ένα ακροατήριο το οποίο είχε καθολική αδυναμία να βλέπει μπροστά, διότι αν είχε τη δυνατότητα να βλέπει καθαρά μπροστά άλλα θα ήταν τα ισχύοντα σήμερα για το τόπο μας, και σαφέστατα και για τους ιδίους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δέσποινα Βανδή: Τραγουδά από το αυτοκίνητο το νέο της τραγούδι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">