ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής (104) νέες ράμπες ΑΜΕΑ

Πράγματι είναι ''ανάπηρη'' η πόλη, και αυτό οφείλετε στις κομματικές παρατάξεις και τους συνεργαζόμενους, οι οποίοι ουδέποτε λειτούργησαν με γνώμονα την εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου. Σας ευχόμαστε να γίνουν χίλιες.
Ευχόμαστε στην περιφέρεια Αττικής να πριμοδοτήσει με εκατομμύρια κονδύλια το δήμο Γλυφάδας, και την διοίκηση Παπανικολάου & συνεργαζόμενων, ώστε να ολοκληρώσουν όσα έχουν στο μυαλό τους, και σαφώς πλειάδα από όσα είχαν εντάξει στο προεκλογικό τους πρόγραμμα, τα οποία ήταν αυτούσια  τμήματα από τις δημόσιες ανακοινώσεις μας από το τοπικό ραδιόφωνο.
Εκατόν τέσσερις (104) ράμπες ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμια με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Γλυφάδας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής στην 31η συνεδρίασή του (6/10/2016) ενέκρινε κονδύλι ύψους 50.000 ευρώ από ίδιους πόρους προκειμένου να τοποθετηθούν καινούργιες ράμπες ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμια καθώς να επισκευαστούν οι ήδη υφιστάμενες. Συνολικά πρόκειται για 104 ράμπες στην περιοχή του Δήμου Γλυφάδας.

Το έργο θα διασφαλίσει την δυνατότητα χρήσης των πεζοδρομίων από ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (ΑΜΕΑ, γονείς με παιδικά καροτσάκια, ηλικιωμένοι) και στην ασφαλέστερη κίνησή τους.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Υποσημείωση: Σας θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες συμπολίτης μας, ο οποίος εργάζεται χρόνια στην Γλυφάδα, δέχτηκε αφαίρεση πινακίδας και χρηματικό πρόστιμο. Ο δήμος Γλυφάδας χωρίς τις σηματοδοτημένες ράμπες και χώρους στάθμευσης, στα πεζοδρόμια και τις πλατείες, έβγαλε την δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις. 

Τονίζουμε ότι ο συμπολίτης μας ο οποίος στάθμευε επί χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο δεν αντελήφθη την τοποθέτηση μιας μικρής πινακίδας αντί της ορθής σηματοδοτήσεως όπως αναφέρεται στις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Επιπροσθέτως, αναφέρουμε ότι σε ένα δήμο στον οποίο πίστωναν επί αρκετά χρόνια υπέρογκα ποσά για τα αδέσποτα, απευθυνόμενοι στο δήμο με αίτηση δεν λάβαμε καμία απάντηση από τη πλευρά του δήμου με αποτέλεσμα τον θάνατο του αδέσποτου. ( Σε επόμενη φάση, ετεροχρονισμένα, έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρων τους με ανακοινώσεις στους υπολοίπους ''εξωγήινους'' συμπολίτες μας, οι οποίοι προφανώς δεν τυγχάνουν καμίας ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα σε τοπικό επίπεδο. )

* Αναφέρουμε πραγματικά γεγονότα - περιστατικά, και χωρίς εμπάθεια, δεδομένου ότι όσα αποτελούσαν δικές μας προτάσεις, και υλοποιούνται επί του παρόντος, αν ωφελούν επί της ουσίας τους συμπολίτες μας, εμείς δεν ενοχλούμαστε, και σίγουρα ανάμεσα στους συμπολίτες μας υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι γνωρίζουν την αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής (104) νέες ράμπες ΑΜΕΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">